Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Unexpecter
Založen: 12.6.2010 Příspěvky: 2 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 12.06.10 09:57 Předmět: Spojkový pedál + lanko |
|
|
Zdravím. Chci se zeptat jak moc obtížná a finančně nákladná je výměna spojkového pedálu(resp. lanka) u R19 cabrio 1.8. Už delší dobu jsem nemohl zlehka zařadit - zjistil jsem že to je lankem, jehož kousek se musel vyvléknout někde v pedálu (jsou tam takové ty půlměsíce přes které je to lanko tažené - myslim že to z jednoho z nich (nebo z obou) vyletělo ale nejsem si jistý. Dneska se na to jdu podívat zebruvnějš, ale je k tomu přístup jak k penězům, proto se i ptám na kolik průměrně by mě to vyšlo v servisu.? Předem díky za odpovědi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jasin

Založen: 28.6.2009 Příspěvky: 681 Bydliště - POVINNÉ *: ostrava hrabuvka
|
Zaslal: 12.06.10 10:04 Předmět: |
|
|
lanko vyjde do 3stovek...a myslim ze to neni obtizne vymenit nais plagatovi ten to menil casto _________________ Renault 19 PH2 1,8 16V AC
Renault 19 PH1 1,8 16V
Skoda 120
Skoda 105 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Unexpecter
Založen: 12.6.2010 Příspěvky: 2 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 12.06.10 14:33 Předmět: |
|
|
Tak jsem se díval a v pedálu je vše v pořádku na svém místě což teda nechápu. Jediné co jsem našel je jakýsi "žlutý cvoček" na lanku mezi místem kde lanko vychází z motoru a místem kde se lanko dostává do "prvního půlměsíce". Může mi někdo říct co to je!? Myslim že to mělo být zacvaklé tam kde lanko vylejzá z motoru a i to tam pasuje, ale nedrží (nezacvakne)....jinak díky za info a za radu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|