Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Spojkový pedál + lanko

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Unexpecter

Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor

PříspěvekZaslal: 12.06.10 09:57    Předmět: Spojkový pedál + lanko Citovat

Zdravím. Chci se zeptat jak moc obtížná a finančně nákladná je výměna spojkového pedálu(resp. lanka) u R19 cabrio 1.8. Už delší dobu jsem nemohl zlehka zařadit - zjistil jsem že to je lankem, jehož kousek se musel vyvléknout někde v pedálu (jsou tam takové ty půlměsíce přes které je to lanko tažené - myslim že to z jednoho z nich (nebo z obou) vyletělo ale nejsem si jistý. Dneska se na to jdu podívat zebruvnějš, ale je k tomu přístup jak k penězům, proto se i ptám na kolik průměrně by mě to vyšlo v servisu.? Předem díky za odpovědi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jasin

Bydliště - POVINNÉ *: ostrava hrabuvka

PříspěvekZaslal: 12.06.10 10:04    Předmět: Citovat

lanko vyjde do 3stovek...a myslim ze to neni obtizne vymenit nais plagatovi ten to menil casto
Skoda 105
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Unexpecter

Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor

PříspěvekZaslal: 12.06.10 14:33    Předmět: Citovat

Tak jsem se díval a v pedálu je vše v pořádku na svém místě což teda nechápu. Jediné co jsem našel je jakýsi "žlutý cvoček" na lanku mezi místem kde lanko vychází z motoru a místem kde se lanko dostává do "prvního půlměsíce". Může mi někdo říct co to je!? Myslim že to mělo být zacvaklé tam kde lanko vylejzá z motoru a i to tam pasuje, ale nedrží (nezacvakne)....jinak díky za info a za radu..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: