Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jurek

Založen: 14.11.2008 Příspěvky: 212 Bydliště - POVINNÉ *: Karviná, Ostrava
|
Zaslal: 02.04.10 14:36 Předmět: |
|
|
to m1tv: Nepamatuješ si kde jsi to sehnal?
to zvady: jj diky, tak nějak i kvuli tomu jsem se ptal, přislo mi, že to nebude jen tak.. _________________ 1.9 D, PH2, inspired 16V |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 02.04.10 21:13 Předmět: |
|
|
překvapivě v autodilech mame tu maniky kam přidu řeknu chci todle a todle a druhej den to mam vic neřešim .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zvady

Založen: 6.1.2009 Příspěvky: 662 Bydliště - POVINNÉ *: Zvolen, SR
|
Zaslal: 27.11.11 11:57 Předmět: |
|
|
Zas ten istý probl=m:
pumpička OK
pri štarte nemá naftu v čerpadle PRI ŠTARTE
ked tam mám iný systém ako od Renaultu (dal som Iveco) tak auto jazdí a štartuje)
Môže byť problém aj v hadičke č 8 (vid obrázok) =ked ju natočím na dol alebo dohora? (že nepustí naftu z čerpadla spať do filtra)
http://img10.imageshack.us/img10/7395/95993226.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 27.11.11 18:22 Předmět: |
|
|
někde se ti to zavzdušnuje .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zvady

|
Zaslal: 27.11.11 21:08 Předmět: |
|
|
jo ..ale kde kur/a :-( dám nový filter a teda aj tesnenia. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 27.11.11 22:37 Předmět: |
|
|
Já sem řešil podobnou sračku jak jsem koupil golfa 1.9d
Po týdnu sraní a výměny všeho živého jsem přišel na to že mám nacvaklou styřelou hadičku v průchodu od podvozku k vrchu nádrže. Prostě tam, kde se živý člověk nedostane :-)
Filtr máš v motorovém prostoru? Pokud ano, tak přívodní hadici odpoj a místo ní tam dej kousek nové hadičky a saj naftu přímo z PET flašky. Pokud to bude jezdit bez problémů, tak máš problém od filtru směrem nádrži. Pokud to bude jezdit zle, tak máš problém od filtru k čerpadlu...
Třeba golf má čerpadlo Bosch a to má v sobě membránu která se ráda dokáže posrat a nemá dost síly sát naftu a při vypnutém motoru ji neudrží a ona se vrací..
Taky jsem měl problém že jsem měl v nádrži mazut díky fritovacímu oleji přepálenému. Ono mi to usazovalo tuk na spodku až čepradlo nemohlo dál sát, páč nemělo sílu tu hmotu pobrat. To jsem vyřešil tak, že jsem sítko na plovaku které zachycuje hrubý bordel rozbil na 100 kousků a saje to teď naprudko
Uff vyčerpávající  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beda

Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 28.11.11 08:44 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | Já sem řešil podobnou sračku jak jsem koupil golfa 1.9d
Po týdnu sraní a výměny všeho živého jsem přišel na to že mám nacvaklou styřelou hadičku v průchodu od podvozku k vrchu nádrže. Prostě tam, kde se živý člověk nedostane :-)
Filtr máš v motorovém prostoru? Pokud ano, tak přívodní hadici odpoj a místo ní tam dej kousek nové hadičky a saj naftu přímo z PET flašky. Pokud to bude jezdit bez problémů, tak máš problém od filtru směrem nádrži. Pokud to bude jezdit zle, tak máš problém od filtru k čerpadlu...
Třeba golf má čerpadlo Bosch a to má v sobě membránu která se ráda dokáže posrat a nemá dost síly sát naftu a při vypnutém motoru ji neudrží a ona se vrací..
Taky jsem měl problém že jsem měl v nádrži mazut díky fritovacímu oleji přepálenému. Ono mi to usazovalo tuk na spodku až čepradlo nemohlo dál sát, páč nemělo sílu tu hmotu pobrat. To jsem vyřešil tak, že jsem sítko na plovaku které zachycuje hrubý bordel rozbil na 100 kousků a saje to teď naprudko
Uff vyčerpávající  |
tys to sitko rozmr... aby se ti ten mazut dostal do hadicek a motoru ?pan je suteren :-D _________________ www.89buildesign.cz www.levne-projekty.cz www.3dvize.cz - Projekční kancelář, vizualizace atd.
Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andrewdie

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 482 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 28.11.11 08:57 Předmět: |
|
|
mne zas trochu štia (chčijou) vstrekovace - hlavne v lete za tepla pustaju naftu pri vypnutom motore a potom mi trva aj 5sekund kym to natlakuje a natoci.. ale zajazdy nevypina _________________ R19 L53J F8Q742 - Diesel 16V Baccara Chamade F1
R19 853A F3P760 - Cabrio 66kW
Megane II EMS4 F9Q - Cabrio 96kW ~ 118kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zvady

|
Zaslal: 28.11.11 09:07 Předmět: |
|
|
Mne to robí prvý strekovač a aj v zime aj ked to vyzeralo na prepadpvú hadičku, ale asi nie.
K problému sania zduchu = asi to bude tým že tam kde je filted je tesnie hore (kvoli pumpičke) a dole (kvôli ohrevu) a ešte dve malé gumyčky čo je dosť možností na sanie vzduchu.
Kupim ešte raz filter z gumičkami a nahrejem podlošky na holender (ktorý drží hadicu) a uvidíme.
Dám vedieť kao to dopadlo,ale doteraz pri dlhom státí otvorím kapotu, napumpujem a štart OK. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 28.11.11 09:32 Předmět: |
|
|
beda napsal: | Mirek napsal: | Já sem řešil podobnou sračku jak jsem koupil golfa 1.9d
Uff vyčerpávající  |
tys to sitko rozmr... aby se ti ten mazut dostal do hadicek a motoru ?pan je suteren :-D |
To jsem měl čistit nádrž nebo co? Nejsu ocas :-D Bosch polkne všechno a filtru jsem taky malinko pomohl.. Už to najelo dalších 1500 bez zádrhelu a to tam leju trafoolej, olej z intersparu, naftu z traktora, řepku průmyslovou a ředím to benzínem...
pořád jede, je to nezmar. Jen mi v sobotu mrdla brzdová trubka :-D _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pítrs
Založen: 15.9.2010 Příspěvky: 272 Bydliště - POVINNÉ *: Božičany KV
|
Zaslal: 28.11.11 16:04 Předmět: |
|
|
Taky jsem se divil,ale přepadový hadičky mezi vstřikama dělaj hodně.Měl jsem ropáka kadetta a padala mi nafta,pak kámoš mechoš říkal at je vyměním a ejhle,od té doby paráda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 28.11.11 16:12 Předmět: |
|
|
ten dostává čočku teda  _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pítrs
Založen: 15.9.2010 Příspěvky: 272 Bydliště - POVINNÉ *: Božičany KV
|
Zaslal: 28.11.11 16:27 Předmět: |
|
|
Chudák,teď má tolik info o příčinách.Já měl celkem tři ropáky,starej passat,ten byl zlatej 450 000.km a bez problémů,ale opel a ford v naftě,to bylo zlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zvady

|
Zaslal: 15.12.11 19:58 Předmět: |
|
|
Chalani hýbe sa vám takto ovládanie plynu na čerpadle?
http://www.youtube.com/watch?v=6t8FJ7FzTak
lebo mi tam počuť aj vzduch a padá mi nafta = asi s tade.
Mal to niekto rozobraté? či je tam tesnenie alebo čo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|