Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 07.01.10 23:07 Předmět: |
|
|
tak shrnutí živý drát od neonu napojím na spínačku,kostru napojím s vypínačem a diodou na kostru od dveří (katodou,tedy proužkem na kostru dveří).a pak by neměl svítit strop při zapnutí vypínače? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 07.01.10 23:23 Předmět: |
|
|
Jo jen tu diodu na kostru od dveří - neon a vypínač před diodu kostra - neon _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 07.01.10 23:37 Předmět: |
|
|
teď sem to moc nepobral jak to myslíš jako od dveří to pude: dioda, vypínač, kostra neonu ne? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 07.01.10 23:43 Předmět: |
|
|
Na jeden konec neonu plus. Na druhý pudou: jeden drát přes diodu na dveře a na ten samý druhý vývod neonu přes vypínač kostra. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 07.01.10 23:53 Předmět: |
|
|
takže celkem 3 dráty? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 08.01.10 00:02 Předmět: |
|
|
jo chápu,když bude vypínač vyplý,tak pude napájení přes diodu (otevření dveří) a když bude zaplý,pude napětí přes vypínač  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
CvOkY
Založen: 18.2.2009 Příspěvky: 25 Bydliště - POVINNÉ *: Slovakia-NZ
|
Zaslal: 08.01.10 01:32 Předmět: |
|
|
ja to mam napojene na ziarovku popolniku.kostra je pripojena priamo na ukostrenie popolnika.neony mam na samotny vypinac a okrem toho su neony zapnute iba vtedy ked su zapnute aspon parkovacky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 08.01.10 10:40 Předmět: |
|
|
já to právě nechci na zapalovač ani na světla,zapalovač je až na zapnutí klíčku kde je na autě ještě napájení na první polohu klíčku krom spínačky,rádia a větrání? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 08.01.10 11:15 Předmět: |
|
|
no tak to je pěkné to bych to musel asi hodně kotlit abych si užil to světlo  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lewis11
|
Zaslal: 19.03.10 22:06 Předmět: |
|
|
Ja to mam v aute modre podsvicene pod sedackama vsude :-) Je to decentni a vypada to dobre :-) Zapina se mi to pri prvni poleze klicku a pohoda :-) Ve dne to neni moc videt a v noci to neni oslnujici :-)
Pod kazdym sedadlem jsou asi dve modre ledky...
Hodim Vam sem fotky kdyz se mi to povede.
Ty teda chces aby to svitilo jen kdyz budou otevrene dvere nebo i zavrene a nenastartovano. _________________ minulost - R19 ph2 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 20.03.10 05:51 Předmět: |
|
|
lewis11 napsal: |
Ty teda chces aby to svitilo jen kdyz budou otevrene dvere nebo i zavrene a nenastartovano. | Já chci aby to svítilo když odemču auto a otevřu dveře a abych si to mohl zapnout i při jízdě,tedy se zavřenýma dveřma  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrik.zlati20

Založen: 13.4.2010 Příspěvky: 69 Bydliště - POVINNÉ *: Litenčice,Nitkovice u Kroměřiže
|
Zaslal: 13.04.10 18:39 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | taky chci neony pod nohy,měl sem v Escu,byly tam originál při otevření dveří a chci to i do R19.Ale chci to tak,že když otevřu dveře,tak svítí i neony pod nohama a navíc je chci i na vypínač, aby mi mohly svítit za jízdy na 1.polohu klíčku (rádio) a zajímalo by mně,kam je mám připojit na ty dveře?někde k centrále,nebo stačí když je připojím na čidlo dveří u řidiče?ale nevím jestli jsou ty čidla propojené,že když to dám na řidičovo a otevřu spolujezdcovy dveře,nerozsvítí se mi neony..tak jak? nebo na stropní světlo? ale to už je moc kabelu  | take chci neony ale jenom do zadu dopředu je to naprd pač mně štve i přistrojovka kdyxž jedu někam daleko jak to furt sviti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 21.06.10 16:41 Předmět: |
|
|
tak nad tím teďka přemýšlím a nevím jak to zapojit když to budu řešit tak,že dám plus neonu na plus on rádia třeba a mínus neonu na kostru přes diodu (ke dveřím) a ještě jeden drát na kostru přes vypínač,tak mi ty dveře budou svítit když otevřu jen při zaplém klíčku ne?to samé s kufrem.. dnes jsem to zkoušel vymyslet,chci aby mi neon v kufru svítil při otočení klíčkem a i když otevřu kufr,nepřišel sem na to,buď to svítí furt i když vypnu klíček a nebo když otevřu kufr tak to svítí jen když mám zaplý klíček potřebuju radu  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 22.06.10 06:55 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | tak nad tím teďka přemýšlím a nevím jak to zapojit když to budu řešit tak,že dám plus neonu na plus on rádia třeba a mínus neonu na kostru přes diodu (ke dveřím) a ještě jeden drát na kostru přes vypínač,tak mi ty dveře budou svítit když otevřu jen při zaplém klíčku ne?to samé s kufrem.. dnes jsem to zkoušel vymyslet,chci aby mi neon v kufru svítil při otočení klíčkem a i když otevřu kufr,nepřišel sem na to,buď to svítí furt i když vypnu klíček a nebo když otevřu kufr tak to svítí jen když mám zaplý klíček potřebuju radu  | na pri otočení klíčkem tam máš + za spínacou skrinkou a na pri otvorení kufru to asik budeš musieť urobiť cez nejaký ten spínač ako je origo na osvetlenie kufru... medzi to diódu aby sa to nehádalo a finito. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|