Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scofield Anonymní
|
Zaslal: 12.01.08 21:57 Předmět: Teploměr venkovní teploty |
|
|
Ahoj chtěl bych poradit kde najdu čidlo teploměru venkovní teploty. Na počítači mi pořd bliká 20 stuňů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 12.01.08 22:09 Předmět: |
|
|
je to ve zpetnym zrcatku u ridice zespoda _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scofield Anonymní
|
Zaslal: 12.01.08 23:07 Předmět: |
|
|
Moc Ti děkuji fakt moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 02.12.09 20:03 Předmět: |
|
|
Zdravím, vím že je to blbě zařazený, ale už to tu je.Chci se zeptat, kudy nejlépe protáhnout čidlo venkovní teploty od teploměru(dokoupený, takový ten ala benzinka).Čidlo je cca 1,5 široké, kudy nejlépe k přednímu nárazníku co nejblíže vozovce?
A ještě mám takovou podotázku, po otočení klíčkem se zkontroluje stav oleje(budík), rozsvítí kontrolka mazání, a dobíjení(motor neběží-klíč v poloze rozsvícení kontrolek, po nastartovaní vše ok, ale po zhasnutí motoru a opětovném nastartování, kontrolka mazání nesvítí a budík oleje nic nekontroluje, až po několikátém vrácení klíče do polohy stop a zpátky do polohy kontrolky se to chytne.kontrolka dobíjení ok.Je to normální, nebo vada(relátka či tak něco)? Díky Alios. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 03.12.09 17:16 Předmět: |
|
|
Díky, ale raději bych to čidlo umístil co nejblíže vozovce.Je to docela velký čidlo.
Jinak k té mé podotázce, čím by to mohlo být?je občas ukazuje a občas ne?Za chodu motoru jinak vše ok. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 03.12.09 21:32 Předmět: |
|
|
No..... pokud je to čidlo velký tak je to špatně. Bude mí velkou setrvačnost, z toho že ho chceš dát skoro na cestu usuzuji že bys rád věděl kdy je 0 stupňů. Jenže při velké setrvačnosti čidla ti bude ukazovat že je nula až za dvě minuty po tom co zastavíš o strom. Ale to už ti bude jedno. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 04.12.09 11:46 Předmět: |
|
|
Hm, s tim klíčkem, to tam asi bude vada. Možná spínací skříňka, těžko říct. Jediný anomálie, který jsem si všim, když mi to zdechne(třeba když zapomenu dát plyn), rozsvítěj se mi kontrolky(mazání,dobíjení,přehřátí motoru) a uvede se do činnosti ten budík na měření oleje,ale ukáže asi jen třetinu oleje. Když se to stalo poprvý, měl jsem smrt z vyděšení, že jsem někde ztratil olej a zadřelo se to,ale pak mi doteklo, že tak málo oleje to ukazuje asi proto, že je všechen nalítanej po motoru a chviličku to trvá, než spadne zpátky do vany, odkud se to měří  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 04.12.09 13:23 Předmět: |
|
|
Díky, jinak to čidlo bere velikostně i s držákem.Odezva čidla se až hodně rychlá, i když je to asi 3 metry kabelu.
Jinak ten budík, pouze spínačkou by to mohlo být? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 04.12.09 13:47 Předmět: |
|
|
No u toho čidla dýlka kebelu nehraje roli i kdyby to bylo 50 metrů. Jak už Jarda naznačil, odezva toho čidla na teplotní změnu je daná jeho velikostí, konkrétně objemem a druhem materiálu. Když na něm bude hodně materiálu, prodlouží se doba tepelný výměny, takže změna teploty kolem čidla se ti bude zobrazovat s výrazným zpožděním.
Jinak ten tvůj problém netušim čim by mohl bejt. Nerad bych plkal.  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 04.12.09 15:41 Předmět: |
|
|
To čidlo je celkem malinký, ale má to držáček.Jinak teplotu mění, jak jsem psal rychle.Přiložíš ruku, co ruku stačí to vzít do ruky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tromar
Založen: 24.8.2010 Příspěvky: 5 Bydliště - POVINNÉ *: Levice - Slovakia
|
Zaslal: 24.08.10 18:22 Předmět: |
|
|
Ukazuje my pal.pocitac spatne vonkajsiu teplotu. Zrejme vadne cidlo teploty. Neviete cim ho mozem nahradit? Musi byt len originalne? Skusal to niekto? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|