Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 19.11.09 22:23 Předmět: |
|
|
asi tak to by tam nemusela bejt vubec ..  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 19.11.09 22:31 Předmět: |
|
|
když už budeš u toho vzduchového filtru tak rovnou povzpomínej kdy si naposledy měnil palivový  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hook-v
Založen: 14.11.2009 Příspěvky: 21 Bydliště - POVINNÉ *: Jičínsko
|
Zaslal: 20.11.09 11:23 Předmět: |
|
|
BOBES napsal: | Hook-v napsal: | U e1 a e2 pokud je motor OK (spaluje jak má) tak můžeš jezdit bez sondy a je to jedno (vlastní zkušenost, ne u jednoho auta a na spotřebě se mi to ani jednou neprojevilo), zkusil bych ji odpojit a uvidíš jestli bude změna. |
To je ptákovina!  |
Dokud to nezkusíš, nemůžeš psát že je to ptákovina, nebo máš jiné zkušenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 20.11.09 11:43 Předmět: |
|
|
Hook-v napsal: | BOBES napsal: | Hook-v napsal: | U e1 a e2 pokud je motor OK (spaluje jak má) tak můžeš jezdit bez sondy a je to jedno (vlastní zkušenost, ne u jednoho auta a na spotřebě se mi to ani jednou neprojevilo), zkusil bych ji odpojit a uvidíš jestli bude změna. |
To je ptákovina!  |
Dokud to nezkusíš, nemůžeš psát že je to ptákovina, nebo máš jiné zkušenosti? |
Když je tam podle tebe na h...o, tak tam dej zapalko ze 120 a jednotku můžeš celou vyhodit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.11.09 11:44 Předmět: |
|
|
Hook-v napsal: | BOBES napsal: | Hook-v napsal: | U e1 a e2 pokud je motor OK (spaluje jak má) tak můžeš jezdit bez sondy a je to jedno (vlastní zkušenost, ne u jednoho auta a na spotřebě se mi to ani jednou neprojevilo), zkusil bych ji odpojit a uvidíš jestli bude změna. |
To je ptákovina!  |
Dokud to nezkusíš, nemůžeš psát že je to ptákovina, nebo máš jiné zkušenosti? | auto ti bez lamdy funguje ale jen v určitejch podminkach protože Řj si nastavi nouzovej režim a v tom to funguje .. pokud ti to žralo min znamena jen to že ta lamba hlasila blbosti takže auto žralo ..ale když daš novou lambdu tak bude spotřeba a chovani motoru jinde .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
YOOP
Založen: 30.10.2007 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Košice
|
Zaslal: 20.11.09 20:22 Předmět: |
|
|
vzduchovy filter je v poriadku, LAmbdu som odpojil. uvidim ako pojde. Ale strata vykonu nechapem kde sa stala. Auto normlane sa namaha ked ide do kopca.. Ako keby neco mu branilo , dusilo..  _________________ Renault 19 II, 1993, 1.7i, 54kW, cierna perlet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 20.11.09 20:27 Předmět: |
|
|
A leze ti z čerpadla dost benzínu ????? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 20.11.09 21:57 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | když už budeš u toho vzduchového filtru tak rovnou povzpomínej kdy si naposledy měnil palivový  |
a nad tímhle si vzpomínal  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 21.11.09 11:03 Předmět: |
|
|
No ono totiž to dušení a netáhnutí motoru při plným sešlápnutí pedálu je na 99% známka odcházejícího čerpadla. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
YOOP
|
Zaslal: 21.11.09 16:55 Předmět: |
|
|
Ked to nedodava dostatok paliva tak spotreba by mala byt mensia nie ? ja viem taka divna logika.. ale taka prosta
Ale mne sa to dusi a zere jak prase
Vdaka _________________ Renault 19 II, 1993, 1.7i, 54kW, cierna perlet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
YOOP
|
Zaslal: 23.11.09 20:18 Předmět: Dnes skapal. |
|
|
Tak dnes sa dorazil. Ten tah motora bol horsi a horsi. Spotreba je vysoka asi preto, ze proste to tam ladujem a ono to nejde. Podvecer som siel do kopca ledva na dvojke. potom podradenie a uz ani na jednotke nechcel. stracal vykon, proste som si myslel, ze tam zdochne. Ale nebol dlhy kopec. Vyskrabal sa.. potom uz len rovinka a hned do servisu. bohuzial netusim co to bude .. co ma caka. a halvne za kolko.. Proste nieco sa tam moc pokazilo..
Lamba bola aj odpojena pripojena nic. ziadna zmena.
Mam podozrenie ci nahodoi katalyzator. a vyfukove potrubie nebude moc ciste. Dnes sa menila stredna cast. Takze to je urcite. ale ze ci katalyzator nie je na prd a tbordel co v nom je brani uniku vyfukov. ked som prilozil ruku k vyfuku tak. vyfukovalo to poriadne. Tak a teraz skuste poradit.. co ma caka ?
Vdaka _________________ Renault 19 II, 1993, 1.7i, 54kW, cierna perlet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
BOBES Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1408 Bydliště - POVINNÉ *: SEMILY
|
Zaslal: 23.11.09 20:32 Předmět: |
|
|
Mohl by být ucpaný zadní tlumič. Stalo se mi to a nemohl jsem přijít na to proč to nejede, pak vylít kus vaty a bylo jasno. Jinak to skoro normálně foukalo ven! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|