Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 28.01.08 21:22 Předmět: vypínače - přepínače |
|
|
Tak jsem dneska povyměňoval žárovky ve vypínačích a přepínačích co nesvítily, no na vyhřejvání okna a mlhovky žádnej problem. Na stahování oken se mě moje kuřácké ručičky slušně rozklepaly ale dopadlo to, popelník jsem myslel že vzteky vyhodím ale povedlo se a ovládání topení jsem myslel že urvu se vším co k němu bylo připojený ale taky se podařilo. No a výstražný směrovky jsem si zatím nechal na nějakej dlouhej večer páč jsem do něj vlezl a když se mě to začalo všechno uvnitř hejbat podle toho kam jsem ho zrovna naklonil, tak jsem ho ohnivou čarou zase zadělal a zatím vrátil na svoje místo a možná někdy na něj kouknu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 28.01.08 21:25 Předmět: |
|
|
Jak ses dostal k té žárovce v popelníku? _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 28.01.08 21:31 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Jak ses dostal k té žárovce v popelníku? |
jo tak popsat to by bylo ještě těžší než jí vyměnit...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 28.01.08 21:38 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | hrazda napsal: | Jak ses dostal k té žárovce v popelníku? |
jo tak popsat to by bylo ještě těžší než jí vyměnit...  |
asi tak nějak, no já ji tam hlavně neměl takže jsem tam strčil obyč jenom baňku jako je v ostatních vypínačích, ona je totiž shodná s Fávo a Felda kontrolkama což u mě na skladě není problem, no a jak jsem se k ní dostal? no prostě jsem vytáhnul popelník a baňku zasunul do díry slabejma kleštičkama. Nebo pak je druhá možnost celej středovej panel vyndat z auta a hrát si s tím na stole  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 28.01.08 21:39 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | Kurňa v popelníku má taky něco svítit?? kde a co?? diky  |
Když ho otevřeš tak uvnitř ten oranžovej ksindl a pak oranžovej prstínek kolem zapalovače |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 28.01.08 21:42 Předmět: |
|
|
No já to taky nevěděl, že to má svítit, jsem si právě říkal při dlouhé chvíli v autě, na to tam ten oranžovej bazmeg je, když pojistka na vytáhnutí popelníku to nebyla a ona tam za tím žárovka, ale jak se k ní dostat to ví jen bůh. Už aby bylo jaro abych měl čas se začít v autě víc hrabat, zatím se jen modlím, aby se nic moc nekazilo a přes zimu to doklepalo... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 28.01.08 21:52 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | No já to taky nevěděl, že to má svítit, jsem si právě říkal při dlouhé chvíli v autě, na to tam ten oranžovej bazmeg je, když pojistka na vytáhnutí popelníku to nebyla a ona tam za tím žárovka, ale jak se k ní dostat to ví jen bůh. Už aby bylo jaro abych měl čas se začít v autě víc hrabat, zatím se jen modlím, aby se nic moc nekazilo a přes zimu to doklepalo... |
Když vyndáš popelník tak tam je vidět kolem žárovky černej plast ten se dá odloupnout ale dojde k tomu že tím vypadne i jeden z napájecích konektorů a dostat to zpět je očistec. asi fakt nejjednodušší je pinzetou vytáhnout žárovku a dát tam novou nebo holt vyndat celej ten středovej panel.
Ale musím říct že za ty nervy to stálo, teď to vypadá nádherně když všechno svítí, před tím mě nešlo jedno okno, vyhřejvání okna, obě mhovky, ovládání topení a popelník a výstražný, takže svítilo jen jedno okno a ovládání centrálu a hodiny, no hrůza. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 28.01.08 21:58 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: |
Když vyndáš popelník tak tam je vidět kolem žárovky černej plast ten se dá odloupnout ale dojde k tomu že tím vypadne i jeden z napájecích konektorů a dostat to zpět je očistec. asi fakt nejjednodušší je pinzetou vytáhnout žárovku a dát tam novou nebo holt vyndat celej ten středovej panel. |
jj ajk píšeš... a já už jí měnil asi 3x...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 28.01.08 22:04 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | Když vyndáš popelník tak tam je vidět kolem žárovky černej plast ten se dá odloupnout ale dojde k tomu že tím vypadne i jeden z napájecích konektorů a dostat to zpět je očistec. asi fakt nejjednodušší je pinzetou vytáhnout žárovku a dát tam novou nebo holt vyndat celej ten středovej panel.
Ale musím říct že za ty nervy to stálo, teď to vypadá nádherně když všechno svítí, před tím mě nešlo jedno okno, vyhřejvání okna, obě mhovky, ovládání topení a popelník a výstražný, takže svítilo jen jedno okno a ovládání centrálu a hodiny, no hrůza. |
Tak dík za info...
Já taky měnil většinu žárovek hned po koupi, zbyly mi akorát výstražný (znát toho blbce, kterého napadlo tam tu žárovku pájet ), občas mi pohasíná podvětlení větráku a klimatizace, žárovka parkovaček skoro pořád nesvítí (vadnej kontakt) a teď ten popelník a taky to bude OK... Nejvíc mě stejně štvou výstražný... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 28.01.08 22:41 Předmět: Re: vypínače - přepínače |
|
|
KristensenJ napsal: | Tak jsem dneska povyměňoval žárovky ve vypínačích a přepínačích co nesvítily, no na vyhřejvání okna a mlhovky žádnej problem. Na stahování oken se mě moje kuřácké ručičky slušně rozklepaly ale dopadlo to, popelník jsem myslel že vzteky vyhodím ale povedlo se a ovládání topení jsem myslel že urvu se vším co k němu bylo připojený ale taky se podařilo. No a výstražný směrovky jsem si zatím nechal na nějakej dlouhej večer páč jsem do něj vlezl a když se mě to začalo všechno uvnitř hejbat podle toho kam jsem ho zrovna naklonil, tak jsem ho ohnivou čarou zase zadělal a zatím vrátil na svoje místo a možná někdy na něj kouknu  |
Jak si měnil ty žárovky na panelu topení? Já když povolím spodní kryt a potom ty 2 šroubky zepředu, tak ten panel stejně nejde stáhnout dolů, protože to drží asi ty lanka zezadu.Jak je sundat? _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 28.01.08 22:45 Předmět: |
|
|
ten panel jde sundat dobre ale musis nedriv premoct ty lanka ze ho malinko zatlacis dovnitr a pak dolu...
joo a kluci kdyz sme u tech zarovek..prestaly mi svitit obe zarovky v panelu topeni tak se chci zeptat jestli nevite jaky tam jsou...abych to vedel predem..jestli se treba nedaji pouzit z pristrojovky nebo tak.. :-P _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 28.01.08 22:55 Předmět: |
|
|
supr vole supr
jdou tam dat dve, je to lepsi..sviti to lip _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|