Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martin Pergl

Založen: 13.2.2008 Příspěvky: 1894 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 24.06.09 18:34 Předmět: |
|
|
kunax-prosím hoď mi sem odkaz kde seženu tu tvarovatelnou trubku.díky moc. _________________ Renault 19 PH2 54kw
Hankook Optimo K 406 - 185/65 R14-už jsou zase koupené nové
http://martinrenda.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

|
Zaslal: 27.06.09 16:20 Předmět: |
|
|
tak a je to tady po výměně celého výfuku od kolena až po zadní díl,mi to netěsní v tom koleni co je přidělaný šroubama na svody.šrouby jsou dotažený na doraz a to koleno jde pořád přitáhnou jakoby do strany,vím že je to pružný spoj,ale nevím proč to netěsní,nevíte náhodou??jinak ta drátěnka je taky nová,prosím poraďte co ještě mam udělat.díky moc _________________ Renault 19 PH2 54kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jendík
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 39 Bydliště - POVINNÉ *: Lučice
|
Zaslal: 27.06.09 21:23 Předmět: |
|
|
A zkoušels to za chodu. Nechat u svodu volnější, nastartovat a hejbat s rourou dokud bude zvuk OK a potom dotáhnout? _________________ R19 1.9 TDE, motorák Paramo, převoďák Mogul, tankuju u Benziny (nebo u kamaráda :-). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin Pergl

|
Zaslal: 28.06.09 08:50 Předmět: |
|
|
jo to ne,protože to netěsní jenom když jedu a mam tam tak 2500ot./min.vůbec to nechápu...... ještě nějaká rada??? _________________ Renault 19 PH2 54kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
django
Založen: 29.2.2008 Příspěvky: 66 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 28.06.09 13:03 Předmět: |
|
|
Martin Pergl napsal: | jo to ne,protože to netěsní jenom když jedu a mam tam tak 2500ot./min.vůbec to nechápu...... ještě nějaká rada??? |
už mi s tim ruply nervy, vzal sem tmel na opravy výfuku a komplet celý em to zapatlal, je to mnohem lepší. ani v servise to neusadily... rekli mi že mám koupit nový svédy a kat. páč jinak je vše nové - proste mago*i. si myslej asi že kradu :-D ale tak ted je to relativně ok. tak uvidíme co tomu reknou na STK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 28.06.09 19:13 Předmět: |
|
|
Martin Pergl napsal: | jo to ne,protože to netěsní jenom když jedu a mam tam tak 2500ot./min.vůbec to nechápu...... ještě nějaká rada??? |
Twe tak když to slyším tka nevím jestli to mám nechat v servisu přidělat svody protože já mám díru mezi těmi pružinami jak je to vařený tak je tma díra jak něco tak ted fakt nevím co s tí možná kvuli tomu to muže míét i vliv na spotřebu?bo ne....tak díky no snad se do toho dám někdy svody mám _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 28.06.09 19:17 Předmět: |
|
|
Martin Pergl napsal: | jj ta pasta funguje mě to taky spravila,ale mám dotaz viděl jsem nikde na netu laděnej výfuk,zadní díl-kterej byl stavěnej přímo na r19.Nevíta náhodou kde to je???Myslím že na aci.cz , ale nic jsem tam nenašel.kdyžtak se mrkněte.díky za pomoc. |
Ahoj já to taky někde vid+ěl za 3500 myslím origo sprotovní výfuk na r19 ladáček no a ted nevím kde to je snad ot ndohledám ap řidám sem at se na to kouknou odborníci protože mě se zdá že je to na jakoukoliv 19 a vubec se mi nezdá stejná jako origo zadní díl výfuku:-):... _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 03.02.11 19:14 Předmět: |
|
|
taky mám takový problém,už sem tu v jednom tématu řešil prasklý 1.díl výfuku,tu trubku a tak sem to zavařil a asi je to tu po měsíci zase jenže kelly ji má za litr a prej normálně stává kolem 400 :-/ nevíte o tom něco? jinak mi taky podfukuje pod svodama a navíc i za katalizátorem,dal sem tam nové těsnění a furt to fučelo,tak sem vystřihl ježtě z takového speciálního těsnění 2 těsnení a vložil je k tomu ale furt nic moc,navíc mi teďka prask i střeďák a konec má zvuk pomalu laďáku,tak bych s tím měl něco dělat...napadlo mě utěsnit ty spoje těsnícím tmelem,takovým tím červeným,ale teď si nevybavuju na kolik je stupňů,ale asi nevydrží  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 03.02.11 19:15 Předmět: |
|
|
www.vyfuky1.cz skus se podívat tady a na těsnění výfuků je originál pasta _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 03.02.11 19:24 Předmět: |
|
|
Použij pastu Bosal, je učinná, vyzkoušeno . Prodávají různá balení, tak si kup raději menší, ať to doma nestárne.
Použití: Očistit a nanést do spoje a dotáhnout, dával jsem to do spoje trumpety a bambule (to jsou spoje na výfuku, jeden vypadá jako trubka a druhý jako bambule) a je to ok.
Naposledy upravil Alios dne 03.02.11 19:26, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 03.02.11 19:25 Předmět: |
|
|
no to už je jiná cenovka a tu pastu má i kámoš sem zjistil tak to tam zkusím napatlat _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 03.02.11 19:28 Předmět: |
|
|
Hlavně tam nadávej ten červený silikon, ten tam nepatří. Správně se nemá používat ani na dekly od oleje atd., protože olej ho může rozpouštět a zanáší mazací kanály. V tvém případě by byl znehodnocen teplem. 
Naposledy upravil Alios dne 03.02.11 19:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 03.02.11 19:37 Předmět: |
|
|
Alios napsal: | Hlavně tam nadávej ten červený silikon, ten tam nepatří. Správně se nemá používat ani na dekly od oleje atd., protože olej ho může rozpouštět a zanášení mazací kanály. V tvém případě by byl znehodnocen teplem.  | jj,už sem si to rozmyslel  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 12.02.11 09:12 Předmět: |
|
|
nemohl by mi někdo pomoct s nalezením toho těsnění co se dává mezi svody a přední díl?v kelly sem ji nenašel  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |