Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nestartuje
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57, 58, 59  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bobik

Bydliště - POVINNÉ *: Ústí nad Labem

PříspěvekZaslal: 20.05.09 09:37    Předmět: Nestartuje Citovat

Ahoj
mám velký problém, mám R19 1,7 66KW PHII, zhruba před třemi roky jsem měnil motor z Chorýše na 1,7 GTS z PHI, startér zústal, prý je identický (osobně si to ale nemyslím, mám dojem že k tomuto motoru má být startér 10 zubý ale z chordy je asi 9-ti zubý). Samozřejmě že mi to nestartuje, ale je to divný, protože naskočí když je studenej, ale jakmile se ohřeje (cca 20 stupňů a víš) už nestartuje (pouze na roztlačení), poklepat jsem to už taky zkoušel ale bez efektu, a tak se ptám co by to mohlo být. Když chytá tak to jde až po 6-tém otočení (připadám si jak ve 120 Škodovce Laughing ) Máte někdo podobnou zkušenost? Startér už mi jde domu nový ale musí to být zákonitě startérem? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JeryP
Želva

Bydliště - POVINNÉ *: DE

PříspěvekZaslal: 20.05.09 09:40    Předmět: Citovat

Na starteru je dratek na buzeni civky a po zime je zaoxidovanej... Staci sundat a procistit a vse je jak zamlada Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Bobik

PříspěvekZaslal: 20.05.09 09:43    Předmět: Citovat

JeryP napsal:
Na starteru je dratek na buzeni civky a po zime je zaoxidovanej... Staci sundat a procistit a vse je jak zamlada Laughing

Normálně jsem s nim v zimě jezdil, ale jen proto že se to vždycky stačilo ochladit a nastartoval, ale dělal to už v zimě... Crying or Very sad Crying or Very sad
JeryP
Želva

PříspěvekZaslal: 20.05.09 09:47    Předmět: Citovat

Jo to je jedno kdy to zacalo... Je to na dost blbem miste za svodama a prostoru tam je ze blecha neudela salto. Na starteru je civka a na ni je umisten jeden drat a ten rad oxiduje ci se prethne a pak uz jen startujes a ono nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Bobik

PříspěvekZaslal: 20.05.09 10:04    Předmět: Citovat

JeryP napsal:
Jo to je jedno kdy to zacalo... Je to na dost blbem miste za svodama a prostoru tam je ze blecha neudela salto. Na starteru je civka a na ni je umisten jeden drat a ten rad oxiduje ci se prethne a pak uz jen startujes a ono nic.

Fajn zkusím to tedy vyčistit, jen mi nejde do hlavy ta teplota... Crying or Very sad Crying or Very sad Confused
JeryP
Želva

PříspěvekZaslal: 20.05.09 10:36    Předmět: Citovat

Presne tak jsem to mel i ja a proto jsem ti psal ze to je u svodu... Very Happy A kdyz to vychladne tak je tam treba vlhko na to aby to bylo vodive a pak uz ne.... Nevim ci to je ale presne tohle delal i zelenac a ted to zacal delat belous...
Bobik

PříspěvekZaslal: 20.05.09 11:27    Předmět: Citovat

JeryP napsal:
Presne tak jsem to mel i ja a proto jsem ti psal ze to je u svodu... Very Happy A kdyz to vychladne tak je tam treba vlhko na to aby to bylo vodive a pak uz ne.... Nevim ci to je ale presne tohle delal i zelenac a ted to zacal delat belous...

Takže hned za svodama, myslel jsem si to tedy dobře, alespoň í že jsem tam nebušil do něčeho jinýho Laughing Laughing Laughing Ty máš taky GTS? Jak je to na tom pastorku s těma zubama? Díy
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 20.05.09 11:57    Předmět: Citovat

Asi před 14ti dny jsem měl stejněj problém jako ty. Většinou ráno jsem to nastartoval,ale po zahřátí už pak ne. Nechal jsem to chvíli stát a zase to šlo. Šel jsem po tom konektoru co mi tu radili,ale ten byl čistej. Když to časem(asi měsíc) přestalo startovat uplně, startér jsem vykuchnul a odvezl na repas. Od tý doby to maká jak vzteklý. Ten pán co to repasoval říkal že je přesvědčenej o tom,že to dělaly uhlíky. Namítal jsem, že kdyby to byly uhlíky, aspoň by to cvakalo,ale to prej neni pravda. Prej když nedosedaj uhlíky, startér se ani nehne. Takže zkus to sám rozdělat,vyčistit a vyměnit uhlíky a uvidíš.
Jo a pokud ten startér budeš teda vyndávat, tak pár rad. Doporučuju uplně vyndat nejdřív ze všeho ten první díl vejfuku, pak ten tepelnej štít nad startérem a pak samotnej startér - šrouby jsou ořech č.16, nebo očkovej klíč a povolujou se normálně zvrchu. Hlavy jsou ze strany od převodovky a závity jsou ve startéru - já jsem čekal štefty a matice na straně startéru.
Bobik

PříspěvekZaslal: 20.05.09 12:30    Předmět: Citovat

KUNAX napsal:
Asi před 14ti dny jsem měl stejněj problém jako ty. Většinou ráno jsem to nastartoval,ale po zahřátí už pak ne. Nechal jsem to chvíli stát a zase to šlo. Šel jsem po tom konektoru co mi tu radili,ale ten byl čistej. Když to časem(asi měsíc) přestalo startovat uplně, startér jsem vykuchnul a odvezl na repas. Od tý doby to maká jak vzteklý. Ten pán co to repasoval říkal že je přesvědčenej o tom,že to dělaly uhlíky. Namítal jsem, že kdyby to byly uhlíky, aspoň by to cvakalo,ale to prej neni pravda. Prej když nedosedaj uhlíky, startér se ani nehne. Takže zkus to sám rozdělat,vyčistit a vyměnit uhlíky a uvidíš.
Jo a pokud ten startér budeš teda vyndávat, tak pár rad. Doporučuju uplně vyndat nejdřív ze všeho ten první díl vejfuku, pak ten tepelnej štít nad startérem a pak samotnej startér - šrouby jsou ořech č.16, nebo očkovej klíč a povolujou se normálně zvrchu. Hlavy jsou ze strany od převodovky a závity jsou ve startéru - já jsem čekal štefty a matice na straně startéru.

Mno nechal jsem si poslat startér nový, respektive funkční, ale bylo by pro mě samozřejmě lepší se do toho moc nesr..., mám totiž v háji i svody a jakmile bych na to hráb tak bych musel měnit i výfuk a to teď moc řešit nechci.
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 20.05.09 12:42    Předmět: Citovat

Ajaj. Nojo, to znám - z výměny destiček, je GO nápravy a podobně Laughing Někdy lepší nevidět a neslyšet,páč by člověk furt něco měnil Laughing
JeryP
Želva

PříspěvekZaslal: 20.05.09 12:52    Předmět: Citovat

Jo to je pravda. Vlezes pod auto jen neco udelat a uz je to vejfuk a olej na vane a u rozvodu, atd... Laughing
Bobik

PříspěvekZaslal: 20.05.09 14:00    Předmět: Citovat

jj GO nápravy zadní už taky máme za sebou, a přední se dělala GO je to tak 2 roky, řízení je pěkně přesné to je pravda, ale už mi stihli vychcat přední tlumiče a taky bych potřeboval nový. Průser je ale že já tam mám z 16V a ty nejsou zrovna z nejlevnějších. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Mad Mad Mad Evil or Very Mad
m-Tec

Bydliště - POVINNÉ *: Kyjov

PříspěvekZaslal: 16.06.09 22:20    Předmět: nestartuje Citovat

zdarec problem jak svin r19 1.4 kat. rok v. 90 hosi rano startuju a motor jede sotva na tri valce tak pridam trochu plynu a uz to jede po case zastavim vratim se k autu a motor opet naskoci s velkymi obtizemi asi po 100 metrech hotovo motor stratil vykon a uplne zdechl a uz nejde nastartovat netusite nekdo? ze vstriku pri startu benzin de jiskru to hazi na kazde svic ce kabeli vicko a palec rozdelovace jsou nove netusite co by to mohlo byt ale snahu to ma vzdy kdyz to zkusim nastartovat tak jako by to chtelo chytnout ale nechytne a kdyz vydelam svicky tak sou zacouzene a uplne cerne takze je pred kazdym pokusem o start musim cistit diky za rady
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 05.09.09 09:28    Předmět: Citovat

Arrow
L!po napsal:
Ahoj, mám docela problém Embarassed před měsícem jsem krapet ťuknul světlo a jelikož jsem auto už nepotřeboval tak po celej měsíc stálo včera jsem to opravil nabil baterku a že nastartuju ale ejhle motor ne a ne naskočit. Sice se to točí ale ani neškytne, svíčky jsou ani ne dva měsíce starý, benzin tam je pojistky jsem přešel... kabely jsem už snad všechny přešel a nikde nic nevidím, nemá někdo nějakej nápad co s tim kromě servisu? určitě to bude nějaká blbost jako vždycky....

(přesunuto z duplicitního)
Rassta

Bydliště - POVINNÉ *: Tvarožná Lhota

PříspěvekZaslal: 07.09.09 17:25    Předmět: Citovat

A nebo zkus natankovat jinde, když nic nevyjde, oni některé ty čerpací stanice prodávají, takový sr**** naředěné že už ani favority na to nechtějí jezdit Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57, 58, 59  Další
Strana 5 z 59

Přejdi na: