Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Přebytečné kabely pod palubní deskou
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
megaliner

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 04.05.09 16:57    Předmět: Přebytečné kabely pod palubní deskou Citovat

Zdravím, chci se zeptat, nemáte ponětí, k čemu jsou tyto dva kabely? Ten menší, který vypadá jako na tlačítko reagoval jako spínač světelné houkačky na dálková světla. Našel jsem je zabalené v igelitu pod spínači ventilátoru. Trochu je mi ale podivná poloha obou kabelů. Navíc přebytečné kabely nejsou dost dlouhé na to, aby se daly přesunout třeba k páčce blinkrů.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
razor893

Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko-Nitra

PříspěvekZaslal: 04.05.09 18:22    Předmět: kable Citovat

Ja som ich tam tiez nasiel zabalene, som sa cudoval naco asi mozu byt ale nenapadlo ma nic....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 18:34    Předmět: Citovat

Hodně mě to zajímá a když se naštvu, rozkuchám celou palubní desku, dokud nezjistím, jak přesně to funguje... :-) Kdo by ale měl bližší informace, co to je za kabely, mile rád je uvítám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 04.05.09 18:46    Předmět: Citovat

...mám je tam taky a zabalené Laughing ,myslím,že je to kabeláž(příprava) k ovládání klimatizace,kterou tam asi jako já nemáš Laughing ...nic nekuchej a nech je tam v klidu smrdět Wink
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 19:10    Předmět: Citovat

Což ten tenkej dlouhej by mohla být příprava pro klimatizaci, ale vrtá mi hlavou ten druhej. Ten je tako vyšitej připravenej pro další tlačítko. Navíc na tom kabelu je přesně funkce výstražné světelné houkačky, kterou ve své Chamadě postrádám, protože ta stará páčka umožňuje jen stálé přepnutí mezi potkávacími a dálkovými světly.
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 04.05.09 19:38    Předmět: Citovat

megaliner napsal:
Což ten tenkej dlouhej by mohla být příprava pro klimatizaci, ale vrtá mi hlavou ten druhej. Ten je tako vyšitej připravenej pro další tlačítko. Navíc na tom kabelu je přesně funkce výstražné světelné houkačky, kterou ve své Chamadě postrádám, protože ta stará páčka umožňuje jen stálé přepnutí mezi potkávacími a dálkovými světly.

Shocked je to eletrika na vyhřejvani sedaček třeba ... svetelnou houkačku musiš mit ale funguje jen bez zapnutejch svetel
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 04.05.09 19:41    Předmět: Citovat

...na vyhřívání sedaček je ve středovém tunelu u šaltpáky,ne Question
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 19:58    Předmět: Citovat

No kabel je přímo za ovládáním topení a je to jen jeden drát. Dole u šaltr klacku je "prázdno". Mám i originál dílenskou příručku RENAULT a tam o tom taky absolutně nic nepíšou. Jediným řešením bude asi skutečně jít po kabelech a zjistit, co je kam zapojené.
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:06    Předmět: Citovat

megaliner napsal:
No kabel je přímo za ovládáním topení a je to jen jeden drát. Dole u šaltr klacku je "prázdno". Mám i originál dílenskou příručku RENAULT a tam o tom taky absolutně nic nepíšou. Jediným řešením bude asi skutečně jít po kabelech a zjistit, co je kam zapojené.
si asi ešte nehľadal v káblových zväzkoch v R19 nejaký konkrétny kábel, že? Prajem ti teda potom veľa šťastia a kopec nervov.
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:10    Předmět: Citovat

zajímalo by mne proč ti tam ty kabely vadí že je chceš kuchnout?
smrděj tam 15let a teď musej ven??
z takovou vykucháš půlku kabeláží pokud nic nemáš v elektrice ...
Václav Sedlář

Bydliště - POVINNÉ *: Liberec

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:35    Předmět: Citovat

Mám je tam takya od vyhřívání sedaček nejsou-ty mám pod fofrklackem.

Na 90%to bude příprava pro klimatizaci a na 10% to je k předpínačům pásů...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
megaliner

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:37    Předmět: Citovat

Jde o to, ze auto se nechová, tak jak má a proto hledám závady v elektrice a nepřipojené konektory jsou pro mě krajně podezřelé. Takové odpojené kabely můžou být třeba příčinou toho, že mi centrál neotevírá a zavírá oboje zadní dveře. Navíc kromě vyhřívání sedaček a ovládání audia pod volantem mám auto komplet v elektrice! Rovněž nejsem zvyklý na to, že centrál mi otevře auto pouze pokud auto otevřu od řidiče.
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:50    Předmět: Citovat

tak jestli ti blbne centrál tak jsi to moh napsat hned.. chybu hledej v zámcích neboli je pořádně očisti.. a já myslel že je to normální když otevřu dveře od řidiče že se otevřou všechny dveřě (myslím centrál) Laughing Laughing
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:54    Předmět: Citovat

na 19 to je takto jeden motorek centrálu je nadradený tým ostatným štyrom (práve ten u vodiča) a ten otvára a zatvára aj tie ostatné. Do tohto motorčeka vedie aj viac káblov ako do ostatných.
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 04.05.09 20:56    Předmět: Citovat

tak jak to je u většiny aut s cenrálem
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: