Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
megaliner
Založen: 10.4.2009 Příspěvky: 151 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 04.05.09 16:57 Předmět: Přebytečné kabely pod palubní deskou |
|
|
Zdravím, chci se zeptat, nemáte ponětí, k čemu jsou tyto dva kabely? Ten menší, který vypadá jako na tlačítko reagoval jako spínač světelné houkačky na dálková světla. Našel jsem je zabalené v igelitu pod spínači ventilátoru. Trochu je mi ale podivná poloha obou kabelů. Navíc přebytečné kabely nejsou dost dlouhé na to, aby se daly přesunout třeba k páčce blinkrů.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
razor893
Založen: 2.10.2008 Příspěvky: 50 Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko-Nitra
|
Zaslal: 04.05.09 18:22 Předmět: kable |
|
|
Ja som ich tam tiez nasiel zabalene, som sa cudoval naco asi mozu byt ale nenapadlo ma nic.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 18:34 Předmět: |
|
|
Hodně mě to zajímá a když se naštvu, rozkuchám celou palubní desku, dokud nezjistím, jak přesně to funguje... :-) Kdo by ale měl bližší informace, co to je za kabely, mile rád je uvítám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 04.05.09 18:46 Předmět: |
|
|
...mám je tam taky a zabalené ,myslím,že je to kabeláž(příprava) k ovládání klimatizace,kterou tam asi jako já nemáš ...nic nekuchej a nech je tam v klidu smrdět  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 19:10 Předmět: |
|
|
Což ten tenkej dlouhej by mohla být příprava pro klimatizaci, ale vrtá mi hlavou ten druhej. Ten je tako vyšitej připravenej pro další tlačítko. Navíc na tom kabelu je přesně funkce výstražné světelné houkačky, kterou ve své Chamadě postrádám, protože ta stará páčka umožňuje jen stálé přepnutí mezi potkávacími a dálkovými světly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 04.05.09 19:38 Předmět: |
|
|
megaliner napsal: | Což ten tenkej dlouhej by mohla být příprava pro klimatizaci, ale vrtá mi hlavou ten druhej. Ten je tako vyšitej připravenej pro další tlačítko. Navíc na tom kabelu je přesně funkce výstražné světelné houkačky, kterou ve své Chamadě postrádám, protože ta stará páčka umožňuje jen stálé přepnutí mezi potkávacími a dálkovými světly. |
je to eletrika na vyhřejvani sedaček třeba ... svetelnou houkačku musiš mit ale funguje jen bez zapnutejch svetel _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 19:58 Předmět: |
|
|
No kabel je přímo za ovládáním topení a je to jen jeden drát. Dole u šaltr klacku je "prázdno". Mám i originál dílenskou příručku RENAULT a tam o tom taky absolutně nic nepíšou. Jediným řešením bude asi skutečně jít po kabelech a zjistit, co je kam zapojené. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 04.05.09 20:06 Předmět: |
|
|
megaliner napsal: | No kabel je přímo za ovládáním topení a je to jen jeden drát. Dole u šaltr klacku je "prázdno". Mám i originál dílenskou příručku RENAULT a tam o tom taky absolutně nic nepíšou. Jediným řešením bude asi skutečně jít po kabelech a zjistit, co je kam zapojené. | si asi ešte nehľadal v káblových zväzkoch v R19 nejaký konkrétny kábel, že? Prajem ti teda potom veľa šťastia a kopec nervov. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.05.09 20:10 Předmět: |
|
|
zajímalo by mne proč ti tam ty kabely vadí že je chceš kuchnout?
smrděj tam 15let a teď musej ven??
z takovou vykucháš půlku kabeláží pokud nic nemáš v elektrice ...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 04.05.09 20:35 Předmět: |
|
|
Mám je tam takya od vyhřívání sedaček nejsou-ty mám pod fofrklackem.
Na 90%to bude příprava pro klimatizaci a na 10% to je k předpínačům pásů... _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
megaliner
|
Zaslal: 04.05.09 20:37 Předmět: |
|
|
Jde o to, ze auto se nechová, tak jak má a proto hledám závady v elektrice a nepřipojené konektory jsou pro mě krajně podezřelé. Takové odpojené kabely můžou být třeba příčinou toho, že mi centrál neotevírá a zavírá oboje zadní dveře. Navíc kromě vyhřívání sedaček a ovládání audia pod volantem mám auto komplet v elektrice! Rovněž nejsem zvyklý na to, že centrál mi otevře auto pouze pokud auto otevřu od řidiče. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.05.09 20:50 Předmět: |
|
|
tak jestli ti blbne centrál tak jsi to moh napsat hned.. chybu hledej v zámcích neboli je pořádně očisti.. a já myslel že je to normální když otevřu dveře od řidiče že se otevřou všechny dveřě (myslím centrál)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 04.05.09 20:54 Předmět: |
|
|
na 19 to je takto jeden motorek centrálu je nadradený tým ostatným štyrom (práve ten u vodiča) a ten otvára a zatvára aj tie ostatné. Do tohto motorčeka vedie aj viac káblov ako do ostatných. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 04.05.09 20:56 Předmět: |
|
|