Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nestartuje
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 57, 58, 59  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JeryP
Želva

Bydliště - POVINNÉ *: DE

PříspěvekZaslal: 15.03.09 11:05    Předmět: Citovat

Jak dlouho je tak palivovej filtr...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Peskora

Bydliště - POVINNÉ *: Náchod

PříspěvekZaslal: 15.03.09 11:12    Předmět: Citovat

Tak to nevím,minimálně dve roky,ale tedka jsem byl sundat rozdělovač.Byl tam kousek plíšku,uhlíku nebo co to bylo upadlej a dost zaoxidovaný.A taky kabely co vedou od rozdělovače ke svíčkám ,tak ty konektory na rozdělovači pěkně čistý až na ten prostřední co nevede ke svíčce byl zoxid.A ještě jsem si všimnul že mě chybý hadice co vede od vzduchového filtru někam na vejfuk,nebo svody jestli to přisává teplej vzduch do filtru neboco,tak jestli je tam potřeba?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kReNdAj

Bydliště - POVINNÉ *: Varnsdorf

PříspěvekZaslal: 03.04.09 06:31    Předmět: za tepla nechyta Citovat

cus... mam 1.8 16v a kdyz se mi zahreje tak mi nechce chytnout.. starter toci jak kdyby byla vybita baterka ale neni.. za studena chyta uplne v pohode.. a nema takovej vykon jak ma mit...
Rencek RT

Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice

PříspěvekZaslal: 03.04.09 08:10    Předmět: Citovat

Peskora napsal:
Tak to nevím,minimálně dve roky,ale tedka jsem byl sundat rozdělovač.Byl tam kousek plíšku,uhlíku nebo co to bylo upadlej a dost zaoxidovaný.A taky kabely co vedou od rozdělovače ke svíčkám ,tak ty konektory na rozdělovači pěkně čistý až na ten prostřední co nevede ke svíčce byl zoxid.A ještě jsem si všimnul že mě chybý hadice co vede od vzduchového filtru někam na vejfuk,nebo svody jestli to přisává teplej vzduch do filtru neboco,tak jestli je tam potřeba?
Čau hele já tam hadici mám ale prej když ji tam máš tak ti nejdou vyfukový plyny jinam Very Happy a taky je prý kvuli lepším emisím tka nevím co je na tom pravdy já to tam mám ale když sme to oddělal tak to bÿlo stejnýVery Happy jo a ještě to muže být škrtící klapka nebo krokovej motorek volnoběžných otáček já měl takovej problém,svíčky mám věmněný vzduch filtr taky. že já to zahřál rozjel hodil na neutrál a skoro mi to bud chcíplo nebo chcíplo uplně a tak sem vyměnil všecko celou škrtící klapku i s motorkem a zatím zajk a vyřešil sem i i když přišlápnu auto v malých otáčkách tak už se nedusí:Dtak zkus taky tohle,já to mám už vše v cajku a ale já to měl skoro zadara jinak to musí stát peněz!!!Jo a ještě k tomu chcípaní když chceš nastartovat muže to být čidlo motoru to se mi taky stalo ale samo se to spravilo tak se měj čus ,třeba sem poradil ale tohle bude piplačka už to vidím.-)
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/
Rencek RT

Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice

PříspěvekZaslal: 03.04.09 08:32    Předmět: Citovat

nawrat napsal:
me se zase stalo ze sem jel a zniceho nic mi auto chciplo a hned se samo zase nahodilo.. vazne sem nemohl prijit na to cim to je,, v lete bych cekal prehrati ale to bylo pred mesicem. zatim se mi to stalo 1
Muže to být krokovým motorkem nebo škrtící klapkou a já od te doby mám klid jak sme to vyměnil celý mě to auto chcípalo ale jen ¨na neutrál a když sme tma zase prdl rychlost tak v pohodě ale když sem zastavil tak se vypl motor:-) tak nevím co máš ty za problém
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/
Ray...

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 15.04.09 10:02    Předmět: Citovat

Panove vyskyt se problem na kabru .... po zime sem auto lehce projel zajel do garaze a kdyz druhy den chcu nastartovat tak toci ale nehazi jiskru ... muze to byt neco jinyho nez civka nebo cidlo otacek? me nic jinyho nenapada.... Confused
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 15.04.09 14:01    Předmět: Citovat

zalezi kde ti to jiskru nehaze jestli to skousis primo za civkou nebo až na svíčkach ?
Ray...

PříspěvekZaslal: 15.04.09 15:05    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
zalezi kde ti to jiskru nehaze jestli to skousis primo za civkou nebo až na svíčkach ?
primo za civkou a tim padem ani na svickach
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 15.04.09 17:26    Předmět: Citovat

jo ja tim myslel ze pokud bys to skousel az na svickach tak by byly jeste dalsi moznosti kabely a rozdelovac pokud to je hned za civkou tak civka a snimač otaček jak pišeš a nebo někde zaoxidoval kontakt v nejhoršim pripadě ECU ale to neni moc pravděpodobne
Ray...

PříspěvekZaslal: 15.04.09 20:43    Předmět: Citovat

Tak to doufam ze ECu to nebude ... stalo se mi to ze jsem odpojil baterku pak pripojil po zime, projel a zase ji odpojil aby se mi do rana nevyslehala a pak po pripojeni nic. Snad to nedostalo nejakou ranu od baterky kdyz jsem to pripojil .. jenom muzu doufat ...
Ray...

PříspěvekZaslal: 16.04.09 21:22    Předmět: Citovat

Diky za radu ECU vymeneno a auto slape... Diky moc a THX Hanzimu za ECU
ZombikCZ

Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň

PříspěvekZaslal: 24.04.09 14:23    Předmět: hotovo Citovat

tak ja to mam taky konecne vyreseny=) stacilo vymenit uhliky ve starteru a vycistit ho. dale koupit novou baterku. vycistit kontakty od cidel. a vycistit rozdelovac. tot vse=) jezdi krasne=) jenom zase rezonuje v urcitych otackach=( ale je to asi ta kovova roura na teplej vzduch co?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Skype Name
migi

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Marihuanské hory

PříspěvekZaslal: 02.05.09 20:14    Předmět: Nestartuje Citovat

8V 66kW - nestartuje, je to tady probáráno ve více tématech ale není to zrovna moc ucelené a nejsem si jist zda je to co přesně potřebuju (první auto a nejsem zrovna odborník)

- nastartuju, chytne jako vždy, otáčky vyletí na 1000 a padají než to chcípne (takže nastartuju a v druhé sekundě to chcípne)
- pokud nastartuju a prošlápnu plyn jde to normálně (neskoušel jsem popojíždět...
- pravděpodobně něco s volnoběhem, mám pravdu? Nemůže být taky problém v palivu? (například zas*anej filtr ... něco podobného jsem zažil u otce v autě) uvažuju nad tím protože už když jsem přijížděl moc netáhnul, ale přitom se volnoběžka držela... (ale to je nepodstatné, hlavní jsou dvě horní odhážky)

prosím o nějakou ucelenou odpověď ... a dopředu děkuju (vím že Vám machrům to bude hned jasné)
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 02.05.09 20:55    Předmět: Citovat

proč mi nepísneš na icq?

palivovy filtr nebo bych to vyděl na podtlak.. takova ta blba krabička nad indukční cívkou.. možná zasraná (přicpaná) hadička Question
migi

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Marihuanské hory

PříspěvekZaslal: 03.05.09 11:30    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
proč mi nepísneš na icq?

palivovy filtr nebo bych to vyděl na podtlak.. takova ta blba krabička nad indukční cívkou.. možná zasraná (přicpaná) hadička Question

- jsem byl na výkend u mladé
- nechci tě furt otravovat kvůli každé cypovině Smile
- zkusím ten filtr, jednak jsi mi řekl kde ho hledat Smile a jednak jsem si to taky myslel Rolling Eyes

děkuji za odpověď
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 57, 58, 59  Další
Strana 4 z 59

Přejdi na: