Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petak
Založen: 12.1.2008 Příspěvky: 145 Bydliště - POVINNÉ *: Třešť
|
Zaslal: 25.01.08 12:35 Předmět: otáčky |
|
|
prosím vas chci se zeptat proč mi pořad kolísají otačky čím by to mohlo bejt???a nemužou to bejt třeba uhlíky v moturku volnoběžných otaček???mam je tam docela malí!!!díky za rady!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 25.01.08 14:42 Předmět: Re: otáčky |
|
|
Petak napsal: | prosím vas chci se zeptat proč mi pořad kolísají otačky čím by to mohlo bejt???a nemužou to bejt třeba uhlíky v moturku volnoběžných otaček???mam je tam docela malí!!!díky za rady!!  |
Zkus odpojovat čidla teplty nasávaného vzduchu a chladící kapaliny a sledovat, jak se to nechová. Někdo psal i o nasávaném vzduchu = vadným těsnění pod vstřikováním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fun_titman
Založen: 19.10.2007 Příspěvky: 130 Bydliště - POVINNÉ *: pardubice
|
Zaslal: 25.01.08 16:02 Předmět: Re: otáčky |
|
|
Petak napsal: | prosím vas chci se zeptat proč mi pořad kolísají otačky čím by to mohlo bejt???a nemužou to bejt třeba uhlíky v moturku volnoběžných otaček???mam je tam docela malí!!!díky za rady!!  |
cidlo teploty vody pro RJ a nebo potenciometr skrtici klapky _________________ jednostočtyřicetdva a napolo chcíplý kůň... :-D
16V na Prodej 775760912 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 25.01.08 19:01 Předmět: Re: otáčky |
|
|
fun_titman napsal: | Petak napsal: | prosím vas chci se zeptat proč mi pořad kolísají otačky čím by to mohlo bejt???a nemužou to bejt třeba uhlíky v moturku volnoběžných otaček???mam je tam docela malí!!!díky za rady!!  |
cidlo teploty vody pro RJ a nebo potenciometr skrtici klapky |
Je to 1,4 SPI - tam je servomotorek a ten byl zatuhlej a asi se pomalu rozhejbává. A taky mu "hvízdal" motor - typoval bych to u sání. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petak
Založen: 12.1.2008 Příspěvky: 145 Bydliště - POVINNÉ *: Třešť
|
Zaslal: 26.01.08 09:55 Předmět: Re: otáčky |
|
|
rumcajs napsal: | fun_titman napsal: | Petak napsal: | prosím vas chci se zeptat proč mi pořad kolísají otačky čím by to mohlo bejt???a nemužou to bejt třeba uhlíky v moturku volnoběžných otaček???mam je tam docela malí!!!díky za rady!!  |
cidlo teploty vody pro RJ a nebo potenciometr skrtici klapky |
Je to 1,4 SPI - tam je servomotorek a ten byl zatuhlej a asi se pomalu rozhejbává. A taky mu "hvízdal" motor - typoval bych to u sání. |
neee je to 1.4 GTR |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 26.01.08 10:17 Předmět: |
|
|
GTR je výbava Spi je typ vstrikování _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|