|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
larsen
Založen: 30.6.2010 Příspěvky: 8 Bydliště - POVINNÉ *: Písek 397 01
|
Zaslal: 30.06.10 15:49 Předmět: Problém s nartartování při vlažném motoru |
|
|
Zdravím,
více méně jsem dostal Renault 19 1.8i 65kW r.v. 1992, podle tachometru 145tisíc km.
Když přijdu k auto a je studené, nastartuje pěkně, když sním pojedu, ohřeji motor provozní teploty a vypnu a znovu nastartuju tak nastartuju, ale když pojedu dejme tomu 5km, dojedu třeba na pumpu, natankuju, zaplatim a chci nastartovat tak mohu počkat až do chvíle než ten motor vychladne.
V zimě jsem měl auto v servise, vyměnili mi víčko rozdělovače a nějaké kabely že prý nešla jiskra, ale teď mi to opět dělá, automechanici mi řekli že by to mohlo být buď čidlo teploty a nebo řídící jednotka. Tak bych chtěl požádat o vaší radu a případně jestli by někdo měl doma řídící jednotku, že bych to zkusil případně i mojí do jiného auta, aby se zjistilo co mám řešit, jinak se mi s tím autem jezdí suprově.
Díky Vojta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 30.06.10 15:58 Předmět: |
|
|
do seznamu věcí, co by to mohly dělat, přidej cívku... _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
larsen
|
Zaslal: 30.06.10 18:11 Předmět: |
|
|
Spíše bych potřeboval seznam zkrouhnout, dá se to nějak změřit co to je? Opravdu shánět náhradní díly a pak to zkoušet buď to přestane a nebo ne se mi nechce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 30.06.10 19:34 Předmět: |
|
|
larsen napsal: | Spíše bych potřeboval seznam zkrouhnout, dá se to nějak změřit co to je? Opravdu shánět náhradní díly a pak to zkoušet buď to přestane a nebo ne se mi nechce. |
V momente, kdy ti to nechce chytit, tak otoc klickem at roznes kontrolky, cerpadlo tam prdne palivo a nech to 10 sekund tak a pak zkus natocit me to tak delalo u byvalky a slo to, ale nevim no  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
larsen
|
Zaslal: 30.06.10 19:52 Předmět: |
|
|
Víťa napsal: | larsen napsal: | Spíše bych potřeboval seznam zkrouhnout, dá se to nějak změřit co to je? Opravdu shánět náhradní díly a pak to zkoušet buď to přestane a nebo ne se mi nechce. |
V momente, kdy ti to nechce chytit, tak otoc klickem at roznes kontrolky, cerpadlo tam prdne palivo a nech to 10 sekund tak a pak zkus natocit me to tak delalo u byvalky a slo to, ale nevim no  |
Myslím si že už jsem zkoušel něco podobného, otočil jsem klíčkem a počkal jsem i déle, čerpadlo jsem slyšel zavrnět pak jsem počkal jestli 20sekund a stejně nic, točí pěkně, ale prostě nechytne, ale je divné že když je studený motor chytne, když je horký chytne, ale když je tak nějak tak mi nechce chytit, původní majitel mi pak říkal že mu to nešlo ani roztlačit když nechtěl chytit, mě když to dvakrát udělal na křižovatce z kopce tak jsem to pustil a chytil, ale nevím jestli to nebyla jen klika. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|