Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Falcon
Založen: 12.7.2009 Příspěvky: 94 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 25.07.09 22:13 Předmět: Přístrojovka |
|
|
Jak sundám to plexi co je na přístrojovce? Vím, že tam zespoda jsou asi 4 pacičky, s těma jsem si poradil, ale drží mi to ještě někde za vršek a hlavně to nevytáhnu moc ven, protože to držej kabely. Potřebuju se dostat akorát k budíkům, přes to plexi a nerad bych tam něco urval.. (už se stalo, Renda mi přestal počítat rychlost :-) ).. Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 26.07.09 01:23 Předmět: |
|
|
hoj, prestal pocitat rychlost ? to ako ti prestalo fungovat tacho ? ak hej tak sa ti pravdepodobne povytiahlo lanko tachometru. Ak chces nieco robit z budikmi, najlepsie je vybrat ich von. Nie je to az taky problem. Ked budes mat budiky vonku, lahko zistis co ti to este drzi ale pokial viem tak z vrchu to okrem tych paciciek drzia i dve samorezky v rohoch. čus _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Falcon
Založen: 12.7.2009 Příspěvky: 94 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 26.07.09 08:38 Předmět: |
|
|
duri_svk napsal: | hoj, prestal pocitat rychlost ? to ako ti prestalo fungovat tacho ? ak hej tak sa ti pravdepodobne povytiahlo lanko tachometru. Ak chces nieco robit z budikmi, najlepsie je vybrat ich von. Nie je to az taky problem. Ked budes mat budiky vonku, lahko zistis co ti to este drzi ale pokial viem tak z vrchu to okrem tych paciciek drzia i dve samorezky v rohoch. čus | jojo, přestal fungovat:) Asi vzádu vypadl nějaký konektor nebo tak něco. Budíky bych nejradši vytáhl úplně, ale jak říkám, na něčem tam vzádu držej - hádám na nějakých kabelech a ty nevím, jak vytáhnout.. ruku tam moc neprostrčím.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 26.07.09 09:29 Předmět: |
|
|
Falcon napsal: | duri_svk napsal: | hoj, prestal pocitat rychlost ? to ako ti prestalo fungovat tacho ? ak hej tak sa ti pravdepodobne povytiahlo lanko tachometru. Ak chces nieco robit z budikmi, najlepsie je vybrat ich von. Nie je to az taky problem. Ked budes mat budiky vonku, lahko zistis co ti to este drzi ale pokial viem tak z vrchu to okrem tych paciciek drzia i dve samorezky v rohoch. čus | jojo, přestal fungovat:) Asi vzádu vypadl nějaký konektor nebo tak něco. Budíky bych nejradši vytáhl úplně, ale jak říkám, na něčem tam vzádu držej - hádám na nějakých kabelech a ty nevím, jak vytáhnout.. ruku tam moc neprostrčím.. | na kabloch určo nie, tie sa dajú povytiahnuť a následne odpojiť, hore v rohoch dve samorezky, dáš dolu ten vrchný kryt z palubovky a potom ďalšie dve, alebo 4 v rohoch a vytiahneš ju až po volant, keď ti ovšem nedrží práve ten náhon tachometra, ten sa dá odpojiť od spodu a zozadu rukou-blbo, ale dá sa. Potom maturita okolo volantu a celá prístrojovka je vonku... _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.10.09 20:02 Předmět: |
|
|
chtěl bych se zeptat, kdybych místo budíků ph1 z 16v co mám na autě chtěl dát budíky z 8V které jsou do 220kmh a které mají otáčkoměr jenom do 7000 zda by
1. fungovaly
2. zda by ukazovaly přesně rychlost i otáčky
3. co by dělal ukazatel oleje - zda by ukazoval i tlak, nebo jen hladinu před startem?
napadlo mě totiž, že by bylo docela machrovací kdybych tahal otáčkoměr do posledního políčka a rychlost by končila taky na hranici, navíc se mi ty bílé víc líbí :-) _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.10.09 20:06 Předmět: |
|
|
otačkomer nevim ale tachometr by mohl tak max o neco kecat ,olej ukazovat nebude nema čim .. zkus to uvidiš  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.10.09 20:20 Předmět: |
|
|
jediný otáčkoměr nebude kecat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 12.10.09 22:20 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | nejsem si jistý jestli tvoji odpovědi můžu věřit
proč si to myslíš? | Jednoduchý.......Bo _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 12.10.09 22:31 Předmět: |
|
|
jj _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 12.10.09 22:36 Předmět: |
|
|
a můžu to vůbec zapojit do stávajícího konektoru? vyzkoušel bych to, není moc práce to přehodit. pokud by tacho šidil jen malinko, tak by mi to zas tak nevadilo, stejně se na něj moc nedívám _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 13.10.09 06:21 Předmět: |
|
|
ak si lenivy, tak ja ti zapojim do 8V budiky z 16V a dam ti vediet ako to dopadne ! Ale podla mna nooo problem ! zo vsetkym, teda az na ten tlak oleja _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 13.10.09 19:26 Předmět: |
|
|
tak jsem si dnes hrál a implantoval jsem do svého 16v ph1 budíky z 8v ph2 bílé.
docela boj se všemi těmi šroubečky a matičkami - Brrrr
chtěl jsem docílit toho abych měl i tlak oleje, tak jsem tlakoměr a teploměr vymontil a dal žlutý z původních budíků - zbytečně. Tlakoměr nefunguje i když těmi plochými spoji vedou stejně jako na ventiláckých budících tři dráty :-(
zkreslení tachometru téměř shodné s původním. projel jsem vesnicí se stacionárním radarem asi 8x a výsledek že tachometrových
50 je na radaru 45
70 je na radaru 64
80 je na radaru 74
100 je na radaru 92
doufám že nepříjde 6 fotek domů
další neduhy jsou jiný stav počtu ujetých km - budu muset přepočítávat kilometry na spotřebu na www.spotreby.cz
neukazuje rozsvícené přední mlhy
ale super je že otáčkoměr lítá jak na motorce
přestal mi blbnout ukazatel stavu paliva
vypíchnul jsem oko ABS které mám odpojené, už mi nesvítí do ksichtu
a dal jsem všechny žárovky co mají být, takže svítí vše jako z továrny
až se vyspím a najedu s tím něco dní, tak se rozhodnu jestli si to nechám, nebo vrátím původní _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|