Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Morris
Založen: 27.10.2007 Příspěvky: 440 Bydliště - POVINNÉ *: Letovice
|
Zaslal: 26.02.09 08:22 Předmět: chladící okruh |
|
|
Zdar, vyčistil jsem okruh, a když to naplním, zahřeju, tak při jakýmkoliv stavu hladiny mi voda ubublává a ustříkává dírkou ve víčku expanzky ven... Ne moc, ale je to normální ? Bo co s tím, odvzdušnil jsem to na chladiči... Díky _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- red ph1 16V 5dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- black ph2 16V 5dv. byl moj mazel-prodán
VW- golf IV 1.9Tdi :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 26.02.09 19:42 Předmět: |
|
|
tak buď to máš porád zavzdušnněný nebo máš špatné víčko nebo špatnej termostat (nebo jak se tomu nadává) na sepnutí sahary (je na chladiči) |
|
Návrat nahoru |
|
|
m1tv Moderátor
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 26.02.09 19:56 Předmět: |
|
|
vypada že je tam ešte nekde vzduch , zkus to zahřat a znova ovzdušnit _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Morris
Založen: 27.10.2007 Příspěvky: 440 Bydliště - POVINNÉ *: Letovice
|
Zaslal: 26.02.09 20:44 Předmět: |
|
|
jojo, už to mám vyřešený... Došel jsem ráno a pod autem zas louže jak sviňa... Byla tam ještě v pr.. jedna hadice.. Ono to asi tou dírou v hadici nasávalo pač za provozu to neteklo, až potom po schladnutí... Sem ju musel zas spravit... Nenávidím starý hadice.. _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- red ph1 16V 5dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- black ph2 16V 5dv. byl moj mazel-prodán
VW- golf IV 1.9Tdi :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kowalski
Založen: 14.9.2008 Příspěvky: 112 Bydliště - POVINNÉ *: Stonava
|
Zaslal: 22.04.09 19:02 Předmět: |
|
|
cau chlapi.....mam trosku problem....jak je vzadu na motoru takove to plastove tecko co rozdeluje hadice(je to z hlavy po leve strane ve smeru jizdy)tak mi to do asi 2t otacek drzi...jak to vytocim vic mi pres to zacne protikat.....sundal sem to....dal trosku dokupy dotahl a porad to kape tak jak predtim...ale jenom pri otackach 2,5t a vic.....nejake rady a zkusenosti???...zitra sezenu a dam nove hadice pro jistotu tak uvidime.....a kdyby nahodou nema nekdo v zaloze to "T"ecko v dobrem 100% stavu???....dik za postrehy a rady _________________ Ph2 R19 1.7 54kw 93
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Slavo
Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 22.04.09 20:07 Předmět: |
|
|
to téčko asi nebude mat nikto pretoza to je gumené a originál spolu v jednom kuse s hadicami. (no mozno sa niekto najde) ak ti to chcije pri vyššom tlaku a teplote tak to mas asi "vzpretu" (staru) hadicu s nejakou prasklinkou a to tečko uz len caka ma "vhodny" okamih kedy praskne viac a zrazom budes mat pod kapotou saunu. takze vymenit (stare, abo z vrakaca by som neriskoval). Ja som to riesil takto: obrezal vsetky tri hadice co najblizsie k tomu tecku, zmeral priemery, pozhanal trubky tychto priemerou, pomeral, porezal - nakoniec zvaril do pozadovaneho tvaru podla origo gumoveho tecka a pohoda, klidek tabacek. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kowalski
|
Zaslal: 22.04.09 20:19 Předmět: |
|
|
dik za radu....skusim to poresit nejak....to tecko vypada celkem dobre na pohled ale verit se tomu po tolika letech moc neda....muze tam byt malililinkata prasklinka a casem to muze strelit...vymenim hadice za nove a pak se uvidi....ale zacalo to delat az kdyz mi praskla ta katka hadica z hlavy do T tu sem vymenil a na druhe strane toho T to zacalo tect tak nevim..do te doby klid... _________________ Ph2 R19 1.7 54kw 93
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.04.09 21:38 Předmět: |
|
|
jak píše "Slavo" vyrobit z trubek ve stejném průměru |
|
Návrat nahoru |
|
|
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 23.04.09 06:57 Předmět: |
|
|
Kowalski napsal: | dik za radu....skusim to poresit nejak....to tecko vypada celkem dobre na pohled ale verit se tomu po tolika letech moc neda....muze tam byt malililinkata prasklinka a casem to muze strelit...vymenim hadice za nove a pak se uvidi....ale zacalo to delat az kdyz mi praskla ta katka hadica z hlavy do T tu sem vymenil a na druhe strane toho T to zacalo tect tak nevim..do te doby klid... |
Funguje Ti tlakovej ventil ve víčku, nemáš tvrdý hadice? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kowalski
|
Zaslal: 23.04.09 08:00 Předmět: |
|
|
hadice sou mekoucke....a ventil ve vicku.....jak je vyply motor a teply tak to syci....lehce ale trosku to je slyset..ale fungovat by mel.....problemy s teplotou to nema chladi to dobre....akorat ze to tece _________________ Ph2 R19 1.7 54kw 93
Naposledy upravil Kowalski dne 23.04.09 08:03, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16115 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 23.04.09 08:02 Předmět: |
|
|
Kowalski napsal: | dik za radu....skusim to poresit nejak....to tecko vypada celkem dobre na pohled ale verit se tomu po tolika letech moc neda....muze tam byt malililinkata prasklinka a casem to muze strelit...vymenim hadice za nove a pak se uvidi....ale zacalo to delat az kdyz mi praskla ta katka hadica z hlavy do T tu sem vymenil a na druhe strane toho T to zacalo tect tak nevim..do te doby klid... |
počkej až zjistíš kolik stojí ty hadice :-D _________________ Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kowalski
|
Zaslal: 23.04.09 08:05 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Kowalski napsal: | dik za radu....skusim to poresit nejak....to tecko vypada celkem dobre na pohled ale verit se tomu po tolika letech moc neda....muze tam byt malililinkata prasklinka a casem to muze strelit...vymenim hadice za nove a pak se uvidi....ale zacalo to delat az kdyz mi praskla ta katka hadica z hlavy do T tu sem vymenil a na druhe strane toho T to zacalo tect tak nevim..do te doby klid... |
počkej až zjistíš kolik stojí ty hadice :-D | hodne???....nestras _________________ Ph2 R19 1.7 54kw 93
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16115 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Kowalski
|
Zaslal: 23.04.09 11:08 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | hodně? Víc než hodně | _________________ Ph2 R19 1.7 54kw 93
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.04.09 12:52 Předmět: |
|
|
Kowalski napsal: | mirek napsal: | hodně? Víc než hodně | | hadice ze škodule ti budou stačit.. a kolena a takové ty různé "T" si můžeš vyrobit z trubek s patřičným průměrem
sic to nebude vončo ale určo levnější a když přijde havárka nějaké hadice budeš to mět za pár korun |
|
Návrat nahoru |
|
|
|