Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 29.04.08 20:15 Předmět: Rychlost moc nejede |
|
|
Zdravim...mam renaulta 19 chamade 1.4 TR rv 1990
Chci se zeptat v cem muze byt chyba ze kdyz jedu tak se nedostanu na 120km/h rucicka vzdicky maximalne prejde na 110 vic ne....a dalsi dotaz v cem muze byt chyba kdyz v zime rano nastartuju tak mi neco pisa kdyz seslapnu spojku tak to zmizi a po chvilce to zmizi uplne jak se to zahreje...predem dekuji za odpoved...jinak jsem tu novej doufam ze mezi vas zapadnu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 29.04.08 20:34 Předmět: |
|
|
pokud ti nejde na budíku tak to je možna v palubce volne to lanko nebo v převodovce málo zasunute.. mě skákala ručička když jsem jel více jak 100km/h a pošťouchal sem to víc do převodovky a začlo to fungovat (eště na stare převodovce)
JINAK VÍTEJ OSTRAVÁKU ODKAVAĎ JSI??? a naštuduj si ten odkaz co tu poslal mirek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
|
Zaslal: 29.04.08 20:34 Předmět: |
|
|
Ov-Zabreh ...no ani auto nejede...jinak rad bych jel ale v tuto dobu bohuzel auto nebudu mit Strejda mi bude opravovat kulovej cep atd...ok piskani nebudu resit ....a jeste jeden dotaz zjistil jsem ze to dela i tedka kdyz je teplo ale normal nastartuju jede to v klidu ale kdyz teba cvhlku jeste stojim a neejdu tak to zacne pokuckavam a ma to tendenci chcipnout ale nakocen se to rozdeje...na to vsechno jsem s stryka ptal a nedokazal mi odpovedet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 29.04.08 20:38 Předmět: |
|
|
u 1.4 ti neporadim páč tohle dělá u 16Ventilu ale jestli to je uuplně to samé jak u tohodle motoru to nefím.. ani nevim ma to ŘJ?? (řidici jednotku??
hele chlape chceš bejt řádnej člen?? stav se kemě na garage a s mirkem tě zcertifikujem že seš pravej a máš rencka co tak ve čtvrtek pane? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 29.04.08 20:57 Předmět: |
|
|
hele přiď si ten čep ti klidně vyměním i já to je otázka páru minut tohle  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 30.04.08 12:24 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | hele přiď si ten čep ti klidně vyměním i já to je otázka páru minut tohle  |
a jistě bude certifikanej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
|
Zaslal: 30.04.08 15:55 Předmět: |
|
|
po domluve na icq jsem to nejak vyresili ....diky jinak tu garaz to se domluvime na jindy ted mam auto u stryka ... treba na pristi ctvrtek by jsme se mohli domluvit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rellik

Založen: 8.3.2008 Příspěvky: 82 Bydliště - POVINNÉ *: Veletiny
|
Zaslal: 30.04.08 21:49 Předmět: |
|
|
Hon5a napsal: | po domluve na icq jsem to nejak vyresili ....diky jinak tu garaz to se domluvime na jindy ted mam auto u stryka ... treba na pristi ctvrtek by jsme se mohli domluvit | A co ste poresili?? Me by to taky zajimalo. Mam taky 1,4 jednobod. A to skorochcipnuti po chvili stani na volnoveh mi dela taky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.04.08 21:56 Předmět: |
|
|
Rellik napsal: | Hon5a napsal: | po domluve na icq jsem to nejak vyresili ....diky jinak tu garaz to se domluvime na jindy ted mam auto u stryka ... treba na pristi ctvrtek by jsme se mohli domluvit | A co ste poresili?? Me by to taky zajimalo. Mam taky 1,4 jednobod. A to skorochcipnuti po chvili stani na volnoveh mi dela taky.  |
jenze von ma prej karbec a vyčistil jen vzduchovy filtr a hned se to rozjelo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rellik

|
Zaslal: 01.05.08 06:54 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Rellik napsal: | Hon5a napsal: | po domluve na icq jsem to nejak vyresili ....diky jinak tu garaz to se domluvime na jindy ted mam auto u stryka ... treba na pristi ctvrtek by jsme se mohli domluvit | A co ste poresili?? Me by to taky zajimalo. Mam taky 1,4 jednobod. A to skorochcipnuti po chvili stani na volnoveh mi dela taky.  |
jenze von ma prej karbec a vyčistil jen vzduchovy filtr a hned se to rozjelo  | Aha tak to jo...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
|
Zaslal: 01.05.08 15:47 Předmět: |
|
|
omyl sorry nemam karbec ....jsem se kapku spletl dneska jsem dostal vice informaci takze se omlouvam...a dneska to zase jelo na nic 
Naposledy upravil Hon5a dne 01.05.08 16:26, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rellik

|
Zaslal: 01.05.08 16:01 Předmět: |
|
|
Hon5a napsal: | omyl sorry nemam karbec ....jsem se kapku spletl dneska jsem dostal vice onformaci takze se omlouvam...a dneska to zase jelo na nic  | Tak v tom pripade me taky porad zajima to reseni problemu. Jestli nejake je.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Javari

Založen: 14.4.2008 Příspěvky: 42 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 02.05.08 00:41 Předmět: ? |
|
|
mirek napsal: | To pískání neřeš už je jaro... |
Vysvětli mi to prosím Mně to dělá taky, mám za to, že je to spojkové ložisko ne ? (tip, jinak jsem na auta lama) _________________ R19 1.8 txi, PH1, 66kW, 1721cm, *1990, 125.000km
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|