Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Rychlost moc nejede
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hon5a

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 29.04.08 20:15    Předmět: Rychlost moc nejede Citovat

Zdravim...mam renaulta 19 chamade 1.4 TR rv 1990
Chci se zeptat v cem muze byt chyba ze kdyz jedu tak se nedostanu na 120km/h rucicka vzdicky maximalne prejde na 110 vic ne....a dalsi dotaz v cem muze byt chyba kdyz v zime rano nastartuju tak mi neco pisa kdyz seslapnu spojku tak to zmizi a po chvilce to zmizi uplne jak se to zahreje...predem dekuji za odpoved...jinak jsem tu novej doufam ze mezi vas zapadnu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mirek

PříspěvekZaslal: 29.04.08 20:18    Předmět: Citovat

¨Vítej chachare!! Ostrava? Odkud blíže? To pískání neřeš už je jaro...

A rychlost ti víc nejde jen na budíku, nebo ani auto rychleji nejede?

a jinak si nastuduj toto a můžeš jet snáma http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=724
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 29.04.08 20:34    Předmět: Citovat

pokud ti nejde na budíku tak to je možna v palubce volne to lanko nebo v převodovce málo zasunute.. mě skákala ručička když jsem jel více jak 100km/h a pošťouchal sem to víc do převodovky a začlo to fungovat (eště na stare převodovce)

JINAK VÍTEJ OSTRAVÁKU ODKAVAĎ JSI??? a naštuduj si ten odkaz co tu poslal mirek Wink Twisted Evil
Hon5a

PříspěvekZaslal: 29.04.08 20:34    Předmět: Citovat

Ov-Zabreh ...no ani auto nejede...jinak rad bych jel ale v tuto dobu bohuzel auto nebudu mit Strejda mi bude opravovat kulovej cep atd...ok piskani nebudu resit Smile....a jeste jeden dotaz zjistil jsem ze to dela i tedka kdyz je teplo ale normal nastartuju jede to v klidu ale kdyz teba cvhlku jeste stojim a neejdu tak to zacne pokuckavam a ma to tendenci chcipnout ale nakocen se to rozdeje...na to vsechno jsem s stryka ptal a nedokazal mi odpovedet
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 29.04.08 20:38    Předmět: Citovat

u 1.4 ti neporadim páč tohle dělá u 16Ventilu ale jestli to je uuplně to samé jak u tohodle motoru to nefím.. ani nevim ma to ŘJ?? (řidici jednotku??

hele chlape chceš bejt řádnej člen?? stav se kemě na garage a s mirkem tě zcertifikujem že seš pravej a máš rencka Laughing Laughing Wink co tak ve čtvrtek pane?
Mirek

PříspěvekZaslal: 29.04.08 20:42    Předmět: Citovat

Já tě pocertifikuju po celým tričku Laughing

Jinak přijď ve čtvrtek a uděláme ti z toho letadlo i s tím čepem když pojedeš na Sraz, jinak nic nebude Twisted Evil
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 29.04.08 20:57    Předmět: Citovat

hele přiď si ten čep ti klidně vyměním i já Wink to je otázka páru minut tohle Laughing
rumcajs

Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava

PříspěvekZaslal: 30.04.08 12:24    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
hele přiď si ten čep ti klidně vyměním i já Wink to je otázka páru minut tohle Laughing

a jistě bude certifikanej Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hon5a

PříspěvekZaslal: 30.04.08 15:55    Předmět: Citovat

po domluve na icq jsem to nejak vyresili Smile....diky jinak tu garaz to se domluvime na jindy ted mam auto u stryka Very Happy... treba na pristi ctvrtek by jsme se mohli domluvit
Rellik

Bydliště - POVINNÉ *: Veletiny

PříspěvekZaslal: 30.04.08 21:49    Předmět: Citovat

Hon5a napsal:
po domluve na icq jsem to nejak vyresili Smile....diky jinak tu garaz to se domluvime na jindy ted mam auto u stryka Very Happy... treba na pristi ctvrtek by jsme se mohli domluvit
A co ste poresili?? Me by to taky zajimalo. Mam taky 1,4 jednobod. A to skorochcipnuti po chvili stani na volnoveh mi dela taky. Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 30.04.08 21:56    Předmět: Citovat

Rellik napsal:
Hon5a napsal:
A co ste poresili?? Me by to taky zajimalo. Mam taky 1,4 jednobod. A to skorochcipnuti po chvili stani na volnoveh mi dela taky. Confused

jenze von ma prej karbec a vyčistil jen vzduchovy filtr a hned se to rozjelo Wink
Rellik

PříspěvekZaslal: 01.05.08 06:54    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
Rellik napsal:
Hon5a napsal:

jenze von ma prej karbec a vyčistil jen vzduchovy filtr a hned se to rozjelo Wink
Aha tak to jo... Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Hon5a

PříspěvekZaslal: 01.05.08 15:47    Předmět: Citovat

omyl sorry nemam karbec Very Happy....jsem se kapku spletl dneska jsem dostal vice informaci takze se omlouvam...a dneska to zase jelo na nic Sad

Naposledy upravil Hon5a dne 01.05.08 16:26, celkově upraveno 1 krát.
Rellik

PříspěvekZaslal: 01.05.08 16:01    Předmět: Citovat

Hon5a napsal:
omyl sorry nemam karbec Very Happy....jsem se kapku spletl dneska jsem dostal vice onformaci takze se omlouvam...a dneska to zase jelo na nic Sad
Tak v tom pripade me taky porad zajima to reseni problemu. Jestli nejake je. Smile
Javari

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 02.05.08 00:41    Předmět: ? Citovat

mirek napsal:
To pískání neřeš už je jaro...

Vysvětli mi to prosím Smile Mně to dělá taky, mám za to, že je to spojkové ložisko ne ? (tip, jinak jsem na auta lama)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: