Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Výfuk

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luksa

Bydliště - POVINNÉ *: Rájec

PříspěvekZaslal: 14.05.08 08:54    Předmět: Výfuk Citovat

Čau lidi mam 54kw a vejfuk díravej jako cedník a taky jsou asi prasklý svody. Vždycky když jedu mezi domama nebo okolo skal tak to šíleně rachotí. Chtěl jsem tam dat svody jenom holý trubky 4-1, ale nevim na co tam vede ta "hadice" od sání na vzduch, jestli se to může normálně oddělat a zeslepit. Nevim ale jak se k těm svodům dostat Sad ........ ještě sem se chtěl zeptat jestli tam půjde dát celý sání z 66kw, protože mi tam ten hříbek s filtrem zavazí.. dík za pomoc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 14.05.08 10:01    Předmět: Re: Výfuk Citovat

Luksa napsal:
Čau lidi mam 54kw a vejfuk díravej jako cedník a taky jsou asi prasklý svody. Vždycky když jedu mezi domama nebo okolo skal tak to šíleně rachotí. Chtěl jsem tam dat svody jenom holý trubky 4-1, ale nevim na co tam vede ta "hadice" od sání na vzduch, jestli se to může normálně oddělat a zeslepit. Nevim ale jak se k těm svodům dostat Sad ........ ještě sem se chtěl zeptat jestli tam půjde dát celý sání z 66kw, protože mi tam ten hříbek s filtrem zavazí.. dík za pomoc.
pokud spravne chapu co mas na mysli, tak je to ne ze sani, ale do sani a skrz lambdu a rj se tama pousti z5 do sani, cast spalin...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rio

Bydliště - POVINNÉ *: Domažlice

PříspěvekZaslal: 14.05.08 10:28    Předmět: Re: Výfuk Citovat

Luksa napsal:

Podle mne mluví o hadici sání teplého vzduchu od výfuku.
Celé sání z 66 kW tam nepůjde pokud nepřekopeš celej motor na 66 kW.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 14.05.08 10:43    Předmět: Citovat

tu hadici co vere teplý vzduch do filtru muzes zaslepit, ale v zime si to tama přisává teplý vzduch, no jak chceš a jestli chceš povolit svody tak bude asi třeba motor ven...
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: