Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luksa
Založen: 11.4.2008 Příspěvky: 26 Bydliště - POVINNÉ *: Rájec
|
Zaslal: 14.05.08 08:54 Předmět: Výfuk |
|
|
Čau lidi mam 54kw a vejfuk díravej jako cedník a taky jsou asi prasklý svody. Vždycky když jedu mezi domama nebo okolo skal tak to šíleně rachotí. Chtěl jsem tam dat svody jenom holý trubky 4-1, ale nevim na co tam vede ta "hadice" od sání na vzduch, jestli se to může normálně oddělat a zeslepit. Nevim ale jak se k těm svodům dostat ........ ještě sem se chtěl zeptat jestli tam půjde dát celý sání z 66kw, protože mi tam ten hříbek s filtrem zavazí.. dík za pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 14.05.08 10:01 Předmět: Re: Výfuk |
|
|
Luksa napsal: | Čau lidi mam 54kw a vejfuk díravej jako cedník a taky jsou asi prasklý svody. Vždycky když jedu mezi domama nebo okolo skal tak to šíleně rachotí. Chtěl jsem tam dat svody jenom holý trubky 4-1, ale nevim na co tam vede ta "hadice" od sání na vzduch, jestli se to může normálně oddělat a zeslepit. Nevim ale jak se k těm svodům dostat ........ ještě sem se chtěl zeptat jestli tam půjde dát celý sání z 66kw, protože mi tam ten hříbek s filtrem zavazí.. dík za pomoc. | pokud spravne chapu co mas na mysli, tak je to ne ze sani, ale do sani a skrz lambdu a rj se tama pousti z5 do sani, cast spalin... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rio
Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 128 Bydliště - POVINNÉ *: Domažlice
|
Zaslal: 14.05.08 10:28 Předmět: Re: Výfuk |
|
|
Luksa napsal: | Čau lidi mam 54kw a vejfuk díravej jako cedník a taky jsou asi prasklý svody. Vždycky když jedu mezi domama nebo okolo skal tak to šíleně rachotí. Chtěl jsem tam dat svody jenom holý trubky 4-1, ale nevim na co tam vede ta "hadice" od sání na vzduch, jestli se to může normálně oddělat a zeslepit. Nevim ale jak se k těm svodům dostat ........ ještě sem se chtěl zeptat jestli tam půjde dát celý sání z 66kw, protože mi tam ten hříbek s filtrem zavazí.. dík za pomoc. |
Podle mne mluví o hadici sání teplého vzduchu od výfuku.
Celé sání z 66 kW tam nepůjde pokud nepřekopeš celej motor na 66 kW. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 14.05.08 10:43 Předmět: |
|
|
tu hadici co vere teplý vzduch do filtru muzes zaslepit, ale v zime si to tama přisává teplý vzduch, no jak chceš a jestli chceš povolit svody tak bude asi třeba motor ven... _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|