Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

renault scenic r.v.1998 19dti

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stepanek

Bydliště - POVINNÉ *: chomutov

PříspěvekZaslal: 08.06.12 17:39    Předmět: renault scenic r.v.1998 19dti Citovat

Prosim o info.Koupil jsem si renault megane scenic 19 dti r.v.1998 72kw.Ale prijde mi to stasne line.Nevim jestli to je tim ze jsem byl zvyklej na 115konove auto v benzinu a nebo je nekde nejaka chyba.Turbo je slyset uz od 1500ot.Prijde mi ze to auto je nejaky liny,a nebo se tento naftovy motor musi tocit trosku vic?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hitman4001

Bydliště - POVINNÉ *: Starý Plzenec

PříspěvekZaslal: 08.06.12 18:01    Předmět: Citovat

může být problém s váhou vzduchu. U Espace 2.2 dCi, když se začla podělávat, tak na plný pedál auto moc neragovalo a do kopce se dalo vyjet pouze na 1 pak už se auto horko těžko rozjelo když už byla váha KO. Po výměně váhy vyjíždí bez problému na dvojku a reakce na plný plyn je o poznání lepší a celý motor jde lépe do otáček. A dieslový motor by měl právě zabírat v nižších otáčkách kde oproti benzínu nabízí větší točivý moment.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
stepanek

Bydliště - POVINNÉ *: chomutov

PříspěvekZaslal: 09.06.12 08:34    Předmět: Citovat

Tam je pry vaha vzduchu nova.Mozna se mi to yda.asi jsem si zvykl na ten benzinak.Ten muj rencek ma naj poctivych 190tis.chyta uplne perfektne.ten motor se snad ani neprevali a uz chytne.jinak diky za info.a je neco jinyho co by se mohlo posrat?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hynek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 09.06.12 10:02    Předmět: Citovat

Otec má ten sám motor v obyč mégane. Není to trhač asfaltu, taky mi trvalo, než jsem se s ním naučil jezdit, chová se jinak, než 90% turbodieselů. Má celkem konstantní zátah od spod až do vyšších otáček, tudíž se dá celkem motat, ale chybí tam ten "turbo" efekt, který navozuje pocit, že to má velký výkon a podobné placebo efekty. Samozřejmě je proti 115 koňovýmu benzínu línější, ale pokud se naučíš pracovat s tím motorem, využívat otáček kde je max krouťák, zvykneš si a budeš spokojenej, navíc scenic asi bude těžší a odpor vzduchu větší.

Jinak ten sám motor má sob a boris v laguně, zeptej se jich Wink
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: