|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
johny999
Založen: 22.4.2010 Příspěvky: 11 Bydliště - POVINNÉ *: praha 9 holesovice
|
Zaslal: 25.11.11 13:43 Předmět: NESTARTUJE |
|
|
Pánové vím že mi budete nadávat že je tady toho jako s*aček, ale nikde jsem to nemohl najít.R19 II 1,8 65kw. Jde o to že někdy mi to chytne uplně krásně a pak mi to nechce chytnout vůbec, neslyším ani cvakaní startéru přitom elektrika funguje tak jak má, baterie je nová, jenom slyšim čerpadlo. Myslíte že to může být imobilizér ? ptž mi do něho nateklo někdy před rokem a půl, ale všechno bylo v pohodě, ale tohle mě zlobí už tak dva týdny. Dík za rady |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 25.11.11 13:44 Předmět: Re: NESTARTUJE |
|
|
johny999 napsal: | Pánové vím že mi budete nadávat že je tady toho jako s*aček, ale nikde jsem to nemohl najít.R19 II 1,8 65kw. Jde o to že někdy mi to chytne uplně krásně a pak mi to nechce chytnout vůbec, neslyším ani cvakaní startéru přitom elektrika funguje tak jak má, baterie je nová, jenom slyšim čerpadlo. Myslíte že to může být imobilizér ? ptž mi do něho nateklo někdy před rokem a půl, ale všechno bylo v pohodě, ale tohle mě zlobí už tak dva týdny. Dík za rady | hlavne si to mel dat tadyhle a cele si to procist: http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=4825  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|