|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 12.03.08 21:39 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | LANiN napsal: | Tuner napsal: | i když na druhou stranu je fakt že to začlo dělat nějakou dobu po výměně spojky  |
tak mě napadá.. když to uslyšíš zkus uplně jemně přišlápnout pedál spojky.. žeby ložisko?? nebo ta kovová páka co mačká přítlačák.. víš co myslím?  | jo vím,to mně právě napadlo jako první,když sundám z té páky tu gumu,tak tam volně lítá to by mohlo být ono,akorát mně zaráží,že ta spojka nemá najeto ani 7tis.km a už by se začala srát  | joooo chlapce... zalezi kdo tu spojku vyrobil a kdo vymenil.... a to vse jakym stylem... ...teda jestli je to tou spojkou...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 21:53 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | jo vím,to mně právě napadlo jako první,když sundám z té páky tu gumu,tak tam volně lítá to by mohlo být ono,akorát mně zaráží,že ta spojka nemá najeto ani 7tis.km a už by se začala srát  |
hele ono spojka může být v pohodě.. a může drnčet jen ta "páka" .. já než jsem to zadělal tak jsem tu "osku" trošku máznul vazelínou bo to ložisko natom nebylo zrovna pevně.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 390 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Zábřeh
|
Zaslal: 13.03.08 14:37 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Tuner napsal: | jo vím,to mně právě napadlo jako první,když sundám z té páky tu gumu,tak tam volně lítá to by mohlo být ono,akorát mně zaráží,že ta spojka nemá najeto ani 7tis.km a už by se začala srát  |
hele ono spojka může být v pohodě.. a může drnčet jen ta "páka" .. já než jsem to zadělal tak jsem tu "osku" trošku máznul vazelínou bo to ložisko natom nebylo zrovna pevně.. | mno prave taky to tam uplne volne chodi,zkusim na to mrknou a promazat to,teda jestli se tam dostanu pres ten otvor  _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.03.08 19:23 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|