Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

drncivy zvuk pri 3000 otackach
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
StyflerZ1

Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana

PříspěvekZaslal: 12.03.08 21:39    Předmět: Citovat

Tuner napsal:
LANiN napsal:
Tuner napsal:
i když na druhou stranu je fakt že to začlo dělat nějakou dobu po výměně spojky Rolling Eyes

tak mě napadá.. když to uslyšíš zkus uplně jemně přišlápnout pedál spojky.. žeby ložisko?? nebo ta kovová páka co mačká přítlačák.. víš co myslím? Idea
jo vím,to mně právě napadlo jako první,když sundám z té páky tu gumu,tak tam volně lítá to by mohlo být ono,akorát mně zaráží,že ta spojka nemá najeto ani 7tis.km a už by se začala srát Confused
joooo chlapce... zalezi kdo tu spojku vyrobil a kdo vymenil.... a to vse jakym stylem... ...teda jestli je to tou spojkou... Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.03.08 21:53    Předmět: Citovat

Tuner napsal:
jo vím,to mně právě napadlo jako první,když sundám z té páky tu gumu,tak tam volně lítá to by mohlo být ono,akorát mně zaráží,že ta spojka nemá najeto ani 7tis.km a už by se začala srát Confused

hele ono spojka může být v pohodě.. a může drnčet jen ta "páka" .. já než jsem to zadělal tak jsem tu "osku" trošku máznul vazelínou bo to ložisko natom nebylo zrovna pevně..
Tuner

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Zábřeh

PříspěvekZaslal: 13.03.08 14:37    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
Tuner napsal:

hele ono spojka může být v pohodě.. a může drnčet jen ta "páka" .. já než jsem to zadělal tak jsem tu "osku" trošku máznul vazelínou bo to ložisko natom nebylo zrovna pevně..
mno prave taky to tam uplne volne chodi,zkusim na to mrknou a promazat to,teda jestli se tam dostanu pres ten otvor Wink
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 13.03.08 19:23    Předmět: Citovat

Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: