Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 08:40 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | tim jsem chtel rict ze nejvic na lidi pusobi psichyka! na spotrebu by mela nejvic pusobyt vyhrevnost paliva ale tu nikde neuvadej proto auta na biochlast maji vyzsi spotrebu nez na benal protoze bio ma vetsi oktanove cislo ale mensi vyhrevnost |
někde jsem četl testy benzínu z ruznych benzinek a prej když delší dobu berete benzín jen od shell tak se sníží spotřeba.. ted bych kecal o kolik ale nebylo to jen o decku .. taky že shell pridava do benzinu nejake sloczky ochranne pro motor (sic zasíraj filtr).. uz si to moc nepamatuju.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.03.08 08:49 Předmět: |
|
|
tak ty z 16v ty prisady poznas ja ne ja mam traktor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 08:54 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | tak ty z 16v ty prisady poznas ja ne ja mam traktor  |
myslíš: "trr trr Stříkej domě naftu a říkej mi diesel. dej mi tlak a říkej mi turbo."  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 08:55 Předmět: |
|
|
hele.. ale dyť je i deisel vpover.. jsi nezkoušel??
ZKOUŠEL TO NĚKDO??? a uuučinky??? nějakej rozdíl nebo tak něco??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.03.08 09:12 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | tim jsem chtel rict ze nejvic na lidi pusobi psichyka! na spotrebu by mela nejvic pusobyt vyhrevnost paliva ale tu nikde neuvadej proto auta na biochlast maji vyzsi spotrebu nez na benal protoze bio ma vetsi oktanove cislo ale mensi vyhrevnost |
Myslis bionaftu nebo biobenzin? _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 09:20 Předmět: |
|
|
myslel jsem cistej biometanol ted zacinaji automobilky dost delat auta kterym je jedno jestli jedou na nej nebo na benal ci jakoukoliv smes tohoto urcite vite co myslim no a na ten bio to proste berevic a je to kvuly vyhrevnosti! jinak mam trr trr strikej do me benzin ja stejne hovno pojedu i kdyz jsem velkej jako prase a zeru jako vul dam jen 54kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 09:25 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | myslel jsem cistej biometanol ted zacinaji automobilky dost delat auta kterym je jedno jestli jedou na nej nebo na benal ci jakoukoliv smes tohoto urcite vite co myslim no a na ten bio to proste berevic a je to kvuly vyhrevnosti! jinak mam trr trr strikej do me benzin ja stejne hovno pojedu i kdyz jsem velkej jako prase a zeru jako vul dam jen 54kw  |
jo taaaaaaaaaaaaak.. tak to pardon estli se mtě urazil ...
Lidiii zkoušel někdo ten power diesel??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 06.03.08 09:31 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | myslel jsem cistej biometanol ted zacinaji automobilky dost delat auta kterym je jedno jestli jedou na nej nebo na benal ci jakoukoliv smes tohoto urcite vite co myslim no a na ten bio to proste berevic a je to kvuly vyhrevnosti! jinak mam trr trr strikej do me benzin ja stejne hovno pojedu i kdyz jsem velkej jako prase a zeru jako vul dam jen 54kw  |
Ja asi vim co myslis, ale jestli ty myslis to, co se primichava do benzinu, tak bioethanol (biolih). Pletes tady ale hrusky s jabkama, protoze kdesi o par prispevku zpatky jsi psal cosi o MERO a k tomu benzin... coz jaksi nejde dohromady... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 09:39 Předmět: |
|
|
ne to mero jsem psal ke kvalite unicornu jako vizitku cerpaci pumpy proste ze meli napis bionafta coz je cca 85 procent mero + nafta ale prodavali velice podradne mero proto to par lidem dost podelalo motor a tady to jsem uvedl jako priklad proc benzinovej motor zere vic jelikoz vetsina lidi se diva spis na oktanove cislo nez na tu vyhrevnost a biolih ma oktanove cislo pres 100 ted nevim presne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 06.03.08 09:46 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | ne to mero jsem psal ke kvalite unicornu jako vizitku cerpaci pumpy proste ze meli napis bionafta coz je cca 85 procent mero + nafta ale prodavali velice podradne mero proto to par lidem dost podelalo motor a tady to jsem uvedl jako priklad proc benzinovej motor zere vic jelikoz vetsina lidi se diva spis na oktanove cislo nez na tu vyhrevnost a biolih ma oktanove cislo pres 100 ted nevim presne |
OK
Bionafta s 85% MERO ? Ty voe, co ctes za bulvar? Do nafty je povoleny max. 4,5% MERO Kdybys tam nalil 100% MERO, tak bys mozna teoreticky aji jel, zalezi jak dlouho a navic ty exhalaty z toho jsou vysoce karcinogenni, takze by to stejne ani nikdo nepovolil ! _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 09:49 Předmět: |
|
|
ale bionafta neboli smesna nafta je produkt podle zakona stanovenej je to z vetsiny prave mero! ale to co myslis ty se prodava pod nazvem nafta normalne na pumpach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 06.03.08 12:30 Předmět: |
|
|
no u globusu tankuju celkem dlouho a sem spokojenej je to levny a vyssi spotrebu nevidim myslim ze je to furt v normalu.Jinac jen tak pro zajmavost tak 8ventil skoUsne skoro vsecko ---Když jsem ještě dělal mechanika tak k nam jezdily taky takovy experti co nalili do dehta benzín tudís sem vyndaval nadrz a vylejval ten benzin smichanej s trochou nafty.Podotykam ze takovy experti tam jezdily min jednou do mesíce.......No tak sem to potom zkusil zapalit a ocuchat a celkem to jelo tak sem se rohod ze to risknu a naleju to rendla .....No sice to min tahlo a vic čudilo ale najezdil sem si peknejch par km zadarmo (Vzdycky sem tam jeste dolil na pul nedrze benzin a pak tu smichanou sracku) a aspon sem promazal cerpadlo naftou auto jezdi dodnes bez uhony ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 06.03.08 12:49 Předmět: |
|
|
ja kdyz jezdil masterem tak sem tankoval da se rict u hypernovy a pak spis teda u globusu a nikdy sem nemel zadnej problem...navic u nas u globusu ted maj u kazdyho stojanu naky certifikaty ze to palivo vyhovuje, takze snad by v tom nemel bejt problem..
jinak do 16V tankuju vetsinou na shell..obecne si myslim ze v-power vykonu neprida (spise subjektivni dojem) ale spotreba bych tipoval malinko klesne...ale zase na ukor pridani cca 3kc/litr... _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
viteon
|
Zaslal: 06.03.08 16:12 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | v kralove poli vedle kauflandu je tam jeden z nejlevnejsich v brne maj tam jen nadzemni nadrz ale hlavne ze me to natankujou |
berou tam karty? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 16:32 Předmět: |
|
|
neberou coz je teda opravdu pruser taky nerad nosim hotovost |