Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

kvalita benzinu - Globus
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 08:40    Předmět: Citovat

Vítek napsal:
tim jsem chtel rict ze nejvic na lidi pusobi psichyka! na spotrebu by mela nejvic pusobyt vyhrevnost paliva ale tu nikde neuvadej proto auta na biochlast maji vyzsi spotrebu nez na benal protoze bio ma vetsi oktanove cislo ale mensi vyhrevnost

někde jsem četl testy benzínu z ruznych benzinek a prej když delší dobu berete benzín jen od shell tak se sníží spotřeba.. ted bych kecal o kolik ale nebylo to jen o decku Laughing .. taky že shell pridava do benzinu nejake sloczky ochranne pro motor (sic zasíraj filtr).. uz si to moc nepamatuju..
Vítek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 06.03.08 08:49    Předmět: Citovat

tak ty z 16v ty prisady poznas ja ne Laughing ja mam traktor Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 08:54    Předmět: Citovat

Vítek napsal:
tak ty z 16v ty prisady poznas ja ne Laughing ja mam traktor Laughing

myslíš: "trr trr Stříkej domě naftu a říkej mi diesel. dej mi tlak a říkej mi turbo." Laughing Laughing
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 08:55    Předmět: Citovat

hele.. ale dyť je i deisel vpover.. jsi nezkoušel??
ZKOUŠEL TO NĚKDO??? a uuučinky??? nějakej rozdíl nebo tak něco?? Idea
Cawba

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:12    Předmět: Citovat

Vítek napsal:
tim jsem chtel rict ze nejvic na lidi pusobi psichyka! na spotrebu by mela nejvic pusobyt vyhrevnost paliva ale tu nikde neuvadej proto auta na biochlast maji vyzsi spotrebu nez na benal protoze bio ma vetsi oktanove cislo ale mensi vyhrevnost

Myslis bionaftu nebo biobenzin?
Vítek

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:20    Předmět: Citovat

myslel jsem cistej biometanol ted zacinaji automobilky dost delat auta kterym je jedno jestli jedou na nej nebo na benal ci jakoukoliv smes tohoto urcite vite co myslim no a na ten bio to proste berevic a je to kvuly vyhrevnosti! jinak mam trr trr strikej do me benzin ja stejne hovno pojedu i kdyz jsem velkej jako prase a zeru jako vul dam jen 54kw Laughing
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:25    Předmět: Citovat

Vítek napsal:
myslel jsem cistej biometanol ted zacinaji automobilky dost delat auta kterym je jedno jestli jedou na nej nebo na benal ci jakoukoliv smes tohoto urcite vite co myslim no a na ten bio to proste berevic a je to kvuly vyhrevnosti! jinak mam trr trr strikej do me benzin ja stejne hovno pojedu i kdyz jsem velkej jako prase a zeru jako vul dam jen 54kw Laughing

jo taaaaaaaaaaaaak.. tak to pardon estli se mtě urazil Embarassed ... Laughing Laughing

Lidiii zkoušel někdo ten power diesel???
Cawba

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:31    Předmět: Citovat

Vítek napsal:

Ja asi vim co myslis, ale jestli ty myslis to, co se primichava do benzinu, tak bioethanol (biolih). Pletes tady ale hrusky s jabkama, protoze kdesi o par prispevku zpatky jsi psal cosi o MERO a k tomu benzin... coz jaksi nejde dohromady...
Vítek

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:39    Předmět: Citovat

ne to mero jsem psal ke kvalite unicornu jako vizitku cerpaci pumpy proste ze meli napis bionafta coz je cca 85 procent mero + nafta ale prodavali velice podradne mero proto to par lidem dost podelalo motor a tady to jsem uvedl jako priklad proc benzinovej motor zere vic jelikoz vetsina lidi se diva spis na oktanove cislo nez na tu vyhrevnost a biolih ma oktanove cislo pres 100 ted nevim presne
Cawba

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:46    Předmět: Citovat

Vítek napsal:
ne to mero jsem psal ke kvalite unicornu jako vizitku cerpaci pumpy proste ze meli napis bionafta coz je cca 85 procent mero + nafta ale prodavali velice podradne mero proto to par lidem dost podelalo motor a tady to jsem uvedl jako priklad proc benzinovej motor zere vic jelikoz vetsina lidi se diva spis na oktanove cislo nez na tu vyhrevnost a biolih ma oktanove cislo pres 100 ted nevim presne

OK Wink
Bionafta s 85% MERO ? Shocked Ty voe, co ctes za bulvar? Do nafty je povoleny max. 4,5% MERO Exclamation Kdybys tam nalil 100% MERO, tak bys mozna teoreticky aji jel, zalezi jak dlouho Very Happy a navic ty exhalaty z toho jsou vysoce karcinogenni, takze by to stejne ani nikdo nepovolil !
Vítek

PříspěvekZaslal: 06.03.08 09:49    Předmět: Citovat

ale bionafta neboli smesna nafta je produkt podle zakona stanovenej je to z vetsiny prave mero! ale to co myslis ty se prodava pod nazvem nafta normalne na pumpach
galejda

Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5

PříspěvekZaslal: 06.03.08 12:30    Předmět: Citovat

no u globusu tankuju celkem dlouho a sem spokojenej je to levny a vyssi spotrebu nevidim myslim ze je to furt v normalu.Jinac jen tak pro zajmavost tak 8ventil skoUsne skoro vsecko ---Když jsem ještě dělal mechanika tak k nam jezdily taky takovy experti co nalili do dehta benzín tudís sem vyndaval nadrz a vylejval ten benzin smichanej s trochou nafty.Podotykam ze takovy experti tam jezdily min jednou do mesíce.......No tak sem to potom zkusil zapalit a ocuchat a celkem to jelo tak sem se rohod ze to risknu a naleju to rendla .....No sice to min tahlo a vic čudilo ale najezdil sem si peknejch par km zadarmo (Vzdycky sem tam jeste dolil na pul nedrze benzin a pak tu smichanou sracku) a aspon sem promazal cerpadlo naftou Laughing auto jezdi dodnes bez uhony ...
mckoci

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 06.03.08 12:49    Předmět: Citovat

ja kdyz jezdil masterem tak sem tankoval da se rict u hypernovy a pak spis teda u globusu a nikdy sem nemel zadnej problem...navic u nas u globusu ted maj u kazdyho stojanu naky certifikaty ze to palivo vyhovuje, takze snad by v tom nemel bejt problem..
jinak do 16V tankuju vetsinou na shell..obecne si myslim ze v-power vykonu neprida (spise subjektivni dojem) ale spotreba bych tipoval malinko klesne...ale zase na ukor pridani cca 3kc/litr...
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
viteon

PříspěvekZaslal: 06.03.08 16:12    Předmět: Citovat

Vítek napsal:
v kralove poli vedle kauflandu je tam jeden z nejlevnejsich v brne maj tam jen nadzemni nadrz Laughing ale hlavne ze me to natankujou

berou tam karty?
Vítek

PříspěvekZaslal: 06.03.08 16:32    Předmět: Citovat

neberou coz je teda opravdu pruser taky nerad nosim hotovost
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: