|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 24.03.08 10:21 Předmět: |
|
|
ták....dělá mi to to stejný...
přijdu ráno k autu, otočím klíčkem, motor krásně chytne a během cca 2 sekund chcípne...když hned ze začátku přišlápnu plyn (cca 2500 otáček), tak se to po chvíli (2-3 minuty) ohřeje a jede krásně...když vypnu motor, tak pak krásně chytne a už problémy nemá...dokud ho někde nenechám stát delší čas (2-4 hodiny)...
zkoušel sem sundat tu zpátečku paliva a teče to i při otočení klíčkem i po nastartování, takže máte někdo nějakej jinej nápad? dík...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mango Anonymní
|
Zaslal: 24.03.08 13:22 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | ták....dělá mi to to stejný...
přijdu ráno k autu, otočím klíčkem, motor krásně chytne a během cca 2 sekund chcípne...když hned ze začátku přišlápnu plyn (cca 2500 otáček), tak se to po chvíli (2-3 minuty) ohřeje a jede krásně...když vypnu motor, tak pak krásně chytne a už problémy nemá...dokud ho někde nenechám stát delší čas (2-4 hodiny)...
zkoušel sem sundat tu zpátečku paliva a teče to i při otočení klíčkem i po nastartování, takže máte někdo nějakej jinej nápad? dík...  | tak to iste mam aj ja rano ked to idem kopnut tak to chiti ale hned skape ale na dalsie startnutie ked mu pridam a sa zohreje tak to slape a dusi ho do 3000 ot ide motor tlmeno az nad slape dobre a neviem v com to je |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 24.03.08 16:38 Předmět: |
|
|
je to všechno převážně v elektrice, vyčistit všechny kontakty a tak, může zlobit i sitič, ale nevím jak se dá spravit. já jsem na to přišel tak, že jsem přepojil relé drátkem a auto mi pak šlo nstartovat a nezdechlo, pak už jsem šel po kabelech (ze sérije nějaká spojka, troch zaoxidovaná a jeden z mnoha problémů byl na svště) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 24.03.08 18:49 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | ták....dělá mi to to stejný...
zkoušel sem sundat tu zpátečku paliva a teče to i při otočení klíčkem i po nastartování, takže máte někdo nějakej jinej nápad? dík...  |
Zkus vytáhnout kabel od čidla teploty motoru pro ŘJ. Při odpojeném čidle se ŘJ chová, jako kdyby bylo 0 st. celsia, takže by tě to mělo zastudena chytit normálně - to byl můj případ....  _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|