Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nestartuje za studena 16v
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 24.03.08 10:21    Předmět: Citovat

ták....dělá mi to to stejný...
přijdu ráno k autu, otočím klíčkem, motor krásně chytne a během cca 2 sekund chcípne...když hned ze začátku přišlápnu plyn (cca 2500 otáček), tak se to po chvíli (2-3 minuty) ohřeje a jede krásně...když vypnu motor, tak pak krásně chytne a už problémy nemá...dokud ho někde nenechám stát delší čas (2-4 hodiny)...
zkoušel sem sundat tu zpátečku paliva a teče to i při otočení klíčkem i po nastartování, takže máte někdo nějakej jinej nápad? dík... Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: 24.03.08 13:22    Předmět: Citovat

MortE napsal:
přijdu ráno k autu, otočím klíčkem, motor krásně chytne a během cca 2 sekund chcípne...když hned ze začátku přišlápnu plyn (cca 2500 otáček), tak se to po chvíli (2-3 minuty) ohřeje a jede krásně...když vypnu motor, tak pak krásně chytne a už problémy nemá...dokud ho někde nenechám stát delší čas (2-4 hodiny)...
zkoušel sem sundat tu zpátečku paliva a teče to i při otočení klíčkem i po nastartování, takže máte někdo nějakej jinej nápad? dík... Rolling Eyes
tak to iste mam aj ja rano ked to idem kopnut tak to chiti ale hned skape ale na dalsie startnutie ked mu pridam a sa zohreje tak to slape a dusi ho do 3000 ot ide motor tlmeno az nad slape dobre a neviem v com to je
hynek

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 24.03.08 16:38    Předmět: Citovat

je to všechno převážně v elektrice, vyčistit všechny kontakty a tak, může zlobit i sitič, ale nevím jak se dá spravit. já jsem na to přišel tak, že jsem přepojil relé drátkem a auto mi pak šlo nstartovat a nezdechlo, pak už jsem šel po kabelech (ze sérije nějaká spojka, troch zaoxidovaná a jeden z mnoha problémů byl na svště)

Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva

PříspěvekZaslal: 24.03.08 18:49    Předmět: Citovat

MortE napsal:

Zkus vytáhnout kabel od čidla teploty motoru pro ŘJ. Při odpojeném čidle se ŘJ chová, jako kdyby bylo 0 st. celsia, takže by tě to mělo zastudena chytit normálně - to byl můj případ.... Wink

Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: