Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Zkrat?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 18.01.09 18:26    Předmět: Citovat

na stolici mě taky dával co má,ale jen jsem po něm klepnul kladívkem tak hned přestal a tak se to opakovalo furt dokola....byl špatnej regulátor,a studené spoje na některých diodách
MimanN

Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě

PříspěvekZaslal: 19.01.09 16:21    Předmět: Citovat

goreff napsal:
na stolici mě taky dával co má,ale jen jsem po něm klepnul kladívkem tak hned přestal a tak se to opakovalo furt dokola....byl špatnej regulátor,a studené spoje na některých diodách

Včera jsem si přečetl tvůj příspěvek a uviděl světlo na konci tunelu! Very Happy
Ráno jsem jel do práce a odpoledne zpět, kontrolka neblikala, baterka oproti včerejším 12.9V měla 13.05V, dobíjení tedy fungovalo...ale i tak jsem vytáhl altík a odvezl jej na repas. Ve středu, nejpozději ve čtvrtek by to mělo být hotový, tak potom budu referovat co a jak!
Díky všem za přínosné podněty!
MimanN

PříspěvekZaslal: 22.01.09 16:24    Předmět: Citovat

Tááák, právě jsem namontoval zpět repasovaný alternátor..
Dělal na tom přeměření diod, cosi tam komplet přeletoval, dal novej regulátor napětí a cosi ještě jemně osoustružil. Vzal si 1700,- prý ale bez dokladu..zkusil jsem jej na volnoběh, dává 14.7V bez zátěže, tak uvidíme.
Jedu se teď projet na benzinku, zítra auti pojede Brno a zpět, uvidím co se bude dít, po týdnu napíšu resumé, ale asi je to snad jasný
ssmookey

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 23.01.09 13:48    Předmět: Citovat

MimanN napsal:
Tááák, právě jsem namontoval zpět repasovaný alternátor..
Dělal na tom přeměření diod, cosi tam komplet přeletoval, dal novej regulátor napětí a cosi ještě jemně osoustružil. Vzal si 1700,- prý ale bez dokladu..zkusil jsem jej na volnoběh, dává 14.7V bez zátěže, tak uvidíme.
Jedu se teď projet na benzinku, zítra auti pojede Brno a zpět, uvidím co se bude dít, po týdnu napíšu resumé, ale asi je to snad jasný

blhopřeju jen mě tak napadlo nepsal sem to tu hned na začátku že máš kdesi vp****i regulátor Laughing Laughing Laughing mno to už je ted šumák hlavně že maká jak má hodně štastný km
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger
MimanN

PříspěvekZaslal: 30.01.09 17:11    Předmět: Citovat

Tak, týdenní provoz ukázal že goreff a ssmookey měli pravdu!
Teď můžu mít zapnutý světla, rádio nahlas a žádněj pokles napětí!!
Dnes jsem přijel z práce, nechal vše zapnutý a zkusil proměřit kolik je na baterce. Nádherných 14.67V! Jen jsem si všiml že mi poblikávají na volnoběh kontrolky světel, pohasínají tak 3* až 4* za sekundu, ale nic jinýho to nedělá(světla mají stálý výkon)...

Tímto tedy ještě jednou děkuju! Mějte se lidi!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: