|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 18.01.09 18:26 Předmět: |
|
|
na stolici mě taky dával co má,ale jen jsem po něm klepnul kladívkem tak hned přestal a tak se to opakovalo furt dokola....byl špatnej regulátor,a studené spoje na některých diodách _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MimanN
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 19.01.09 16:21 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | na stolici mě taky dával co má,ale jen jsem po něm klepnul kladívkem tak hned přestal a tak se to opakovalo furt dokola....byl špatnej regulátor,a studené spoje na některých diodách |
Včera jsem si přečetl tvůj příspěvek a uviděl světlo na konci tunelu!
Ráno jsem jel do práce a odpoledne zpět, kontrolka neblikala, baterka oproti včerejším 12.9V měla 13.05V, dobíjení tedy fungovalo...ale i tak jsem vytáhl altík a odvezl jej na repas. Ve středu, nejpozději ve čtvrtek by to mělo být hotový, tak potom budu referovat co a jak!
Díky všem za přínosné podněty! _________________ ..mimojiné Renault R19 GTD Chamade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MimanN
|
Zaslal: 22.01.09 16:24 Předmět: |
|
|
Tááák, právě jsem namontoval zpět repasovaný alternátor..
Dělal na tom přeměření diod, cosi tam komplet přeletoval, dal novej regulátor napětí a cosi ještě jemně osoustružil. Vzal si 1700,- prý ale bez dokladu..zkusil jsem jej na volnoběh, dává 14.7V bez zátěže, tak uvidíme.
Jedu se teď projet na benzinku, zítra auti pojede Brno a zpět, uvidím co se bude dít, po týdnu napíšu resumé, ale asi je to snad jasný _________________ ..mimojiné Renault R19 GTD Chamade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ssmookey
Založen: 1.1.2009 Příspěvky: 95 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 23.01.09 13:48 Předmět: |
|
|
MimanN napsal: | Tááák, právě jsem namontoval zpět repasovaný alternátor..
Dělal na tom přeměření diod, cosi tam komplet přeletoval, dal novej regulátor napětí a cosi ještě jemně osoustružil. Vzal si 1700,- prý ale bez dokladu..zkusil jsem jej na volnoběh, dává 14.7V bez zátěže, tak uvidíme.
Jedu se teď projet na benzinku, zítra auti pojede Brno a zpět, uvidím co se bude dít, po týdnu napíšu resumé, ale asi je to snad jasný |
blhopřeju jen mě tak napadlo nepsal sem to tu hned na začátku že máš kdesi vp****i regulátor mno to už je ted šumák hlavně že maká jak má hodně štastný km |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MimanN
|
Zaslal: 30.01.09 17:11 Předmět: |
|
|
Tak, týdenní provoz ukázal že goreff a ssmookey měli pravdu!
Teď můžu mít zapnutý světla, rádio nahlas a žádněj pokles napětí!!
Dnes jsem přijel z práce, nechal vše zapnutý a zkusil proměřit kolik je na baterce. Nádherných 14.67V! Jen jsem si všiml že mi poblikávají na volnoběh kontrolky světel, pohasínají tak 3* až 4* za sekundu, ale nic jinýho to nedělá(světla mají stálý výkon)...
Tímto tedy ještě jednou děkuju! Mějte se lidi! _________________ ..mimojiné Renault R19 GTD Chamade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|