Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 27.09.09 19:23 Předmět: Šílené kontrolky |
|
|
Zdravím, měl bych otázku, jak je u R19 vyřešeno zapojení el. vedení do předních dveří?Mám na mysli, kde je konektor na rozpojení.Je to problematické odpojit dveře a zase zapojit?Díky předem, foto vítáno.
Potom ještě mám takovou podotázku.Na kolik cca vyjdou přední dveře(komplet-tapec, madlo, kliky, kapsa, stahovačka, sklo, zámek, zrcátko nemusí.....) a blatník na PH2 Kč?
Alios
Naposledy upravil Alios dne 06.12.09 19:07, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 27.09.09 20:38 Předmět: |
|
|
ak otvoríš dvere tak medzi stlpikom a dvermi je čierne gumené niečo. v tom je spojka kabeláže za 30sek rozpojené... _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 27.09.09 20:39 Předmět: |
|
|
Díkes. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.09.09 13:21 Předmět: |
|
|
doporučuju vytáhnout ten konektor ven ze strany kastle auta a né jen odpojit.. jinak se ti to pak bude hrozně špatně dávat dokupy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 06.12.09 19:17 Předmět: |
|
|
Zdravím, tak jsem upravil staré téma na nové.
Mám problém, teď už docela velký.Když vlezu do auta a otočím klíčkem do polohy kontrolky(má svítit dobíjení, mazání, kontrolka přehřátí a ukazovat stav oleje, případně ještě ruční brzda).Do nedávna bylo vše ok, ale časem se začalo stávat, že kontrolky mazání spolu s ukazatelem oleje a kotrolka přehřátí vynechávají.Teď už se vůbec nerozsvítí.Pokud ale natočím motor byť na 2 sekundy a zhasnu jej a dám klíček do polohy kontrolky, tak se rozsvítí, když klíč vrátím na nulu a opět dám do polohy kontrolky svítí.Jakmile to nechám být a přijdu později, opět nic.
Už jsem vyčistil a zkontroloval všechny konektory co jsem našel,všechny relé jsem prošel(vytáhl a očistil), pojistky také, ale nic.
Čím to může být?Spínačkou si nemyslím, to by nesvítila ani kontrolka dobíjení.Jednu věc jsem ale zjistil, že kotrolka mazání a ukazatel oleje a kontrolka přehřátí spolu nějak souvisí(mají stejnou-společnou část svého obvodu.Kde může být chyba?
Díky Alios |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 06.12.09 20:19 Předmět: |
|
|
No možný to je, ale kde? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 06.12.09 20:38 Předmět: |
|
|
Tak to mas dobrou zahadu ale ja mam jeste lepsi uz od jara kdyz stahuju tlacikem leve okno u ridice tak se mi rozsviti parkovaci svetla kdyz jej pustim tak ihned zhasnou a kdyz vytahuju tlacitkem prave okno u spolujezdce tak opet po dobu zavirani sviti parkovacky to je metrix ze ??? ale neresim to jinak renda slape jak hodinky do konce roku bude mit natoceno 190 000 km a jen si prede chtel jsem ho dat sem na club na prodej ale uvazuju jeste o jedne technicke ten motor je fakt super i Goreff rekl ze slape super a spotreba oleje cirka 8 deci za 12000 km takze jsem hodne na vazkaz no a omlouvam se za mensi naruseni tohoto tematu KODY.  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 06.12.09 20:52 Předmět: |
|
|
žádnej matrix, ale vadný kolébkový spínač,takhle jsem už vyhodil 2 kousky...napřed rozsvěcuje světla a pak začne vyhazovat pojistku  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 06.12.09 21:23 Předmět: |
|
|
Tak kde přibližně to mám prolézt?, nebo to celý rozbrakuju a bude. , ale to by zase byla škoda, když je tam motor cca 58000 najeto. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.12.09 22:56 Předmět: |
|
|
Tak trochu logiky: kontrolka mazání na 1 konci +12V na druhém konci spínač který spíná kostru, kontrolka přehřátí na 1 konci +12V na druhém konci spínač který spíná kostru, měřák oleje na 1 konci +12V na druhém konci čidlo proti kostře........ Co z toho plyne....... zřejmě budou napojený na stejný přívod +12V v konektoru na budíkách........ _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 06.12.09 23:06 Předmět: |
|
|
Tak budíky ven a prohlédnout? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.12.09 23:12 Předmět: |
|
|
A měřit a měřit a měřit a........... _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 06.12.09 23:22 Předmět: |
|
|
Ale co tam může být špatného?To se mi nezdá, jakmile se protočí motor, zacvakají relátka tak to frčí, ale tak zase ne.To asi nebude budíkama. To vydělám a prd si myslím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.12.09 23:26 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Myslím že klasická závada a to probíjející kostra |
|
|