Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Šílené kontrolky
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.09.09 19:23    Předmět: Šílené kontrolky Citovat

Zdravím, měl bych otázku, jak je u R19 vyřešeno zapojení el. vedení do předních dveří?Mám na mysli, kde je konektor na rozpojení.Je to problematické odpojit dveře a zase zapojit?Díky předem, foto vítáno.

Potom ještě mám takovou podotázku.Na kolik cca vyjdou přední dveře(komplet-tapec, madlo, kliky, kapsa, stahovačka, sklo, zámek, zrcátko nemusí.....) a blatník na PH2 Kč?

Alios

Naposledy upravil Alios dne 06.12.09 19:07, celkově upraveno 1 krát.
Slavo

Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR

PříspěvekZaslal: 27.09.09 20:38    Předmět: Citovat

ak otvoríš dvere tak medzi stlpikom a dvermi je čierne gumené niečo. v tom je spojka kabeláže za 30sek rozpojené...
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Skype Name
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.09.09 20:39    Předmět: Citovat

Díkes.
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 28.09.09 13:21    Předmět: Citovat

doporučuju vytáhnout ten konektor ven ze strany kastle auta a né jen odpojit.. jinak se ti to pak bude hrozně špatně dávat dokupy Laughing
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.12.09 19:17    Předmět: Citovat

Zdravím, tak jsem upravil staré téma na nové.
Mám problém, teď už docela velký.Když vlezu do auta a otočím klíčkem do polohy kontrolky(má svítit dobíjení, mazání, kontrolka přehřátí a ukazovat stav oleje, případně ještě ruční brzda).Do nedávna bylo vše ok, ale časem se začalo stávat, že kontrolky mazání spolu s ukazatelem oleje a kotrolka přehřátí vynechávají.Teď už se vůbec nerozsvítí.Pokud ale natočím motor byť na 2 sekundy a zhasnu jej a dám klíček do polohy kontrolky, tak se rozsvítí, když klíč vrátím na nulu a opět dám do polohy kontrolky svítí.Jakmile to nechám být a přijdu později, opět nic.

Už jsem vyčistil a zkontroloval všechny konektory co jsem našel,všechny relé jsem prošel(vytáhl a očistil), pojistky také, ale nic.
Čím to může být?Spínačkou si nemyslím, to by nesvítila ani kontrolka dobíjení.Jednu věc jsem ale zjistil, že kotrolka mazání a ukazatel oleje a kontrolka přehřátí spolu nějak souvisí(mají stejnou-společnou část svého obvodu.Kde může být chyba?
Díky Alios
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 06.12.09 20:12    Předmět: Citovat

Myslím že klasická závada a to probíjející kostra
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.12.09 20:19    Předmět: Citovat

No možný to je, ale kde?
kody

Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc

PříspěvekZaslal: 06.12.09 20:38    Předmět: Citovat

Tak to mas dobrou zahadu ale ja mam jeste lepsi uz od jara kdyz stahuju tlacikem leve okno u ridice tak se mi rozsviti parkovaci svetla kdyz jej pustim tak ihned zhasnou a kdyz vytahuju tlacitkem prave okno u spolujezdce tak opet po dobu zavirani sviti parkovacky to je metrix ze ??? ale neresim to jinak renda slape jak hodinky do konce roku bude mit natoceno 190 000 km a jen si prede chtel jsem ho dat sem na club na prodej ale uvazuju jeste o jedne technicke ten motor je fakt super i Goreff rekl ze slape super a spotreba oleje cirka 8 deci za 12000 km takze jsem hodne na vazkaz no a omlouvam se za mensi naruseni tohoto tematu KODY. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 06.12.09 20:52    Předmět: Citovat

žádnej matrix, ale vadný kolébkový spínač,takhle jsem už vyhodil 2 kousky...napřed rozsvěcuje světla a pak začne vyhazovat pojistku Laughing
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.12.09 21:23    Předmět: Citovat

Tak kde přibližně to mám prolézt?, nebo to celý rozbrakuju a bude. Laughing, ale to by zase byla škoda, když je tam motor cca 58000 najeto.
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 06.12.09 22:56    Předmět: Citovat

Tak trochu logiky: kontrolka mazání na 1 konci +12V na druhém konci spínač který spíná kostru, kontrolka přehřátí na 1 konci +12V na druhém konci spínač který spíná kostru, měřák oleje na 1 konci +12V na druhém konci čidlo proti kostře........ Co z toho plyne....... zřejmě budou napojený na stejný přívod +12V v konektoru na budíkách........
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.12.09 23:06    Předmět: Citovat

Tak budíky ven a prohlédnout?
jarda

Bydliště - POVINNÉ *: Havířov

PříspěvekZaslal: 06.12.09 23:12    Předmět: Citovat

A měřit a měřit a měřit a...........
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.12.09 23:22    Předmět: Citovat

Ale co tam může být špatného?To se mi nezdá, jakmile se protočí motor, zacvakají relátka tak to frčí, ale tak zase ne.To asi nebude budíkama. Confused To vydělám a prd si myslím.
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.12.09 23:26    Předmět: Citovat

Arrow
mirek napsal:
Myslím že klasická závada a to probíjející kostra
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: