Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
star.traveller
Založen: 9.6.2008 Příspěvky: 78 Bydliště - POVINNÉ *: Ústí nad Labem
|
Zaslal: 28.02.09 11:59 Předmět: vule pedalu |
|
|
je tezke vymenit lanko u spojky spis reknu co to dela mam velkou vuly na spojkovem pedalu asi 3cm mozna vic nevis cim to je a ten samostav nejde povolit abych to nasteloval nevite co to muze byt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 28.02.09 12:07 Předmět: |
|
|
samostav se nesteluje ten se vymezuje sam, podivej se jestli na nem menas ojete ty zoubky _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 28.02.09 18:43 Předmět: |
|
|
jinak se bavim o lagune potrebuji udelat ten pedal mam tam 3cm cho prazdny a pak teprv zabira spojka a nekdy i pedal krupne nevim cim to muze byt koupil jsem lanko se samostavem taky stalo ranec 1848kc tak nevim co stim uz ale je to znat ze to blbne nekdy jede jak slak auto a nekdy je liny jako blazen potrebuji porad uz jsem stoho zoufalej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 28.02.09 18:43 Předmět: |
|
|
jinak se bavim o lagune potrebuji udelat ten pedal mam tam 3cm cho prazdny a pak teprv zabira spojka a nekdy i pedal krupne nevim cim to muze byt koupil jsem lanko se samostavem taky stalo ranec 1848kc tak nevim co stim uz ale je to znat ze to blbne nekdy jede jak slak auto a nekdy je liny jako blazen potrebuji porad uz jsem stoho zoufalej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 28.02.09 18:44 Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lewis11
|
Zaslal: 02.03.09 11:51 Předmět: |
|
|
tohle se mi u rendla taky stalo ...takhle to parkrat kruplo az jednou se ten pedal spojky uz nevratil :-D
Je tam v motoru takovej hribecek a ten je zandanej mezi dva plechy je to lamela spojky...A jen to z toho vyletelo takze jsem to tam jen zandal a jezdi se dal :-D _________________ minulost - R19 ph2 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 03.03.09 16:30 Předmět: auto |
|
|
tak jsem to dneska vymenil a je tam porad prazdny chod nevite cim uz to muze byt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VoznakJ
Založen: 4.11.2007 Příspěvky: 177 Bydliště - POVINNÉ *: Albrechtice u Českéo Těšína
|
Zaslal: 03.03.09 21:11 Předmět: |
|
|
Nemůže být třeba seklý nebo poškozený samostav? nebo jestli to má přesně v těch drážkách kde to má být? popřípadě jestli není někde strhnutý ten bovden a tím pádem je lanko delší? _________________ Student Maverick |
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 04.03.09 12:08 Předmět: |
|
|
tak to ti ted nepovim kupoval jsem ho upne nove a zjistil jsem ze se mi nevraci samostav nevim cim to muze byt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VoznakJ
Založen: 4.11.2007 Příspěvky: 177 Bydliště - POVINNÉ *: Albrechtice u Českéo Těšína
|
Zaslal: 05.03.09 18:52 Předmět: |
|
|
neni nejak zadreny? promazat necim nebo neni bloknuty? možná potřeba rozebrat. _________________ Student Maverick |
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 05.03.09 21:43 Předmět: |
|
|
kdyz jsem to tam daval tak to bylo v pohode ale kdyz jsem uz nastartoval lagunu tak to melo vuly jako prase rikam takhle jezdit nemuzu tak nevim a ted to ma chod prazdny tak 6 cm no hruza a to muzu rozebrat ten samostav?ja vim ze cvaka ale malo kdy se vrati musis mu pomoct rukou aby se vratil a pritom to je nove lanko ja to uz nechapu a taky to je znat na vykonu auta uz jsem stoho zoufaly nevim co uz mam delat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 05.03.09 21:44 Předmět: |
|
|
Jinak bloknuty tim myslis co zda se mohu zeptat dekuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
philipes
Založen: 7.3.2009 Příspěvky: 33 Bydliště - POVINNÉ *: Komárov
|
Zaslal: 07.03.09 13:20 Předmět: |
|
|
Nevím jak u Laguny, ale u R19 když se vyndá pedál tak s ním jde i samostav. Ten se tedy částečně rozpadne na díly, ale poskládat jinak než správně to nejde. Mě proskakoval kvůli oholeným zoubkům, ale to spravil pilník. Jinak pokud to má volný chod není to lanko tak dlouhé, že už to samostav nevymezí? Jo zpětná montáž mi šla nejlíp tak, že jsem si pedál se samostavem poskládall na tyčku a tu jsem postupně vytlačoval při nasazování tou hřídelkou na které je spojka ven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
star.traveller
|
Zaslal: 07.03.09 16:57 Předmět: |
|
|
uvidime pristi tyden co mi rekne kamos mozna to bude i pritlacak uvidime a ozvu se |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|