Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 24.02.09 09:02 Předmět: |
|
|
volcano napsal: | LANiN napsal: | mi se taky rosí okno a ne a ne ho odrosit.. leda že otevřu okno a za chvíli je to ok..
a voda se mi neztrácí  |
Mám v zimě to samý. Taky se mi voda neztrácí. Rosí se mi spodní část předního okna a boční okno u řidiče. To přední okno se mi rosí na straně řidiče přesně do poloviny. Spolujezdec ok. Proč to nemůže být obráceně ??  |
Si přesedni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 24.02.09 13:32 Předmět: |
|
|
bud vam tam nekde zatejka ..a nebo mate špatne hadice pod palubovkou _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
volcano

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: PLZEŇ
|
Zaslal: 24.02.09 13:40 Předmět: rosení |
|
|
Dobrej nápad s tím přesednutím
Jedině ty hadice, mazel spinká v garáži, takže deště a podobný věci nezná. Takže zatékání vylučuju. Co s tím jinak ?? Hrozí něco ?? Jakože by ta hadice rupla a vychlalo mi to na nohy ?? _________________ New Scenic Intens energy - Full LED pure vision
20" new mazlík alias Bumble Bee
http://volcano.rajce.idnes.cz/
R19 16v PH2 3dv. buy 14.9.2003 sold 9.11.2016
Mégane Scénic 1.6e RN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 24.02.09 14:37 Předmět: |
|
|
ne do auta de voda jen do radiatoru .. myslel sem to tak že sou šptane třeba nacvakly hadice na vedeni vzduchu pod přistrojovkou _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
volcano

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: PLZEŇ
|
Zaslal: 24.02.09 15:08 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | ne do auta de voda jen do radiatoru .. myslel sem to tak že sou šptane třeba nacvakly hadice na vedeni vzduchu pod přistrojovkou |
Aha, tak to by mohlo být, předchozí majitel měl palubku venku. _________________ New Scenic Intens energy - Full LED pure vision
20" new mazlík alias Bumble Bee
http://volcano.rajce.idnes.cz/
R19 16v PH2 3dv. buy 14.9.2003 sold 9.11.2016
Mégane Scénic 1.6e RN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 24.02.09 18:36 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | bud vam tam nekde zatejka ..a nebo mate špatne hadice pod palubovkou | no jo ale mě normal fouká na vokno ale strašně děsně dlouho trvá než se odmlží.. a to ho ráno nechávám chvíli zahřát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 24.02.09 22:14 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | m1tv napsal: | bud vam tam nekde zatejka ..a nebo mate špatne hadice pod palubovkou | no jo ale mě normal fouká na vokno ale strašně děsně dlouho trvá než se odmlží.. a to ho ráno nechávám chvíli zahřát |
a fouká ti to teplo??? žeby na pikaču výmenik??? _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 24.02.09 23:08 Předmět: |
|
|
ze začátku to fouká ledově
pak chladně
pak vlažně
pak teple
pak trochu hodně víc tepleji (někdy v tehle části se to začíná odmlžovat)
pak ještě hodně moc víc tepleji
a pak je v autě take vedro že se to nedá vadržet
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morris

Založen: 27.10.2007 Příspěvky: 440 Bydliště - POVINNÉ *: Letovice
|
Zaslal: 25.02.09 19:39 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | ze začátku to fouká ledově
pak chladně
pak vlažně
pak teple
pak trochu hodně víc tepleji (někdy v tehle části se to začíná odmlžovat)
pak ještě hodně moc víc tepleji
a pak je v autě take vedro že se to nedá vadržet
 |
LoL :-)) No, to já dnes zrovna vyměnil chladič, tekl, wapkou prohnal celej oběh, pročistil to, i ten new chladič a supr, mám z toho radost jak malý děcko :-))) .. chystám mazla na sezonu a na srazy :-) _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- red ph1 16V 5dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- black ph2 16V 5dv. byl moj mazel-prodán
VW- golf IV 1.9Tdi :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 26.02.09 02:46 Předmět: |
|
|
Morris napsal: | LoL :-)) No, to já dnes zrovna vyměnil chladič, tekl, wapkou prohnal celej oběh, pročistil to, i ten new chladič a supr, mám z toho radost jak malý děcko :-))) .. chystám mazla na sezonu a na srazy :-) | to brzo to já tohlencto spáchal jako preventivku před zimou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morris

Založen: 27.10.2007 Příspěvky: 440 Bydliště - POVINNÉ *: Letovice
|
Zaslal: 26.02.09 07:02 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Morris napsal: | LoL :-)) No, to já dnes zrovna vyměnil chladič, tekl, wapkou prohnal celej oběh, pročistil to, i ten new chladič a supr, mám z toho radost jak malý děcko :-))) .. chystám mazla na sezonu a na srazy :-) | to brzo to já tohlencto spáchal jako preventivku před zimou  |
No tak já s tím taky v zimě nejezdil že  _________________ R19- red ph1 16V 3dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- red ph1 16V 5dv. ať odpočívá v pokoji.
R19- black ph2 16V 5dv. byl moj mazel-prodán
VW- golf IV 1.9Tdi :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|