Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 22.02.09 17:44 Předmět: teče chla.kapalina |
|
|
čus všem,
potřeboval bych nějaké rady, kde vede chladící systém v okolí motoru... někde mi uniká chladící kapalina a to ve velkym, od nádržky sou trubky ok..ale když se podívám na kov pod trubkama tak je to tam cely mokrý od kapaliny..netušim kde uniká, rozberané jsem to neměl. Naplnil jsem to naplno a ujel dva km a pulka nadrzky byla hned pryc.. nekde to crčí o život ven.
Nějaké rady či návrhy, díky moc... hoří to !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 22.02.09 17:49 Předmět: |
|
|
na dalku ti nikdo nezjisti kde ti to tece je tam spousta moznosti budes muset otevrit kapotu nastartovat a hledat kde to tece _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 22.02.09 18:03 Předmět: |
|
|
tak dík.. zkouknu to zitra.. tedka bych venku videl stejně prd..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
freme
Založen: 7.2.2009 Příspěvky: 146 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Jičín
|
Zaslal: 22.02.09 18:19 Předmět: |
|
|
čus, chci se zeptat, jaký máš motor? Kolik KW? Jestli máš 66KW jako já, tak bych ti možná věděl poradit, kdyžtak napiš na ICQ 275-695-762 a řeknu ti ;) ale jestli máš jinačí, tak to ti neporadím. _________________ Na nic si nehraju, jsem jaký jsem a nesnažím se být jiný.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 23.02.09 18:45 Předmět: |
|
|
tak jsem zjistoval.. resp zjistoval muj bracha pac ja byl v praci..no a prasklo mi tesneni pod hlavou...oprava pry 2000 rikal jeden znamej.. co je na tom pravdy?, vi nekdo??... mimochodem je to 1721ccm a 54kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 23.02.09 18:46 Předmět: |
|
|
kdyby nekdo chtel tak prodavam to auto vcelku na dily.. du to dat do sekce prodam.. ale hodim sem odkaz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní