Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
4xf
|
Zaslal: 09.02.09 16:27 Předmět: nestartuje :-( |
|
|
Zdravím-mam problém a potřeboval bych poradit.Nemůžu nastartovat.Palivo jde do karburatou v pořádku a tak jsem hledal jinou chybu.Odpojil jsem od rozdělovače přívodoví kabel a zkoušel startovat.Žádná jiskra-takže je asi ve věčných loviští modulová cívka ( snad je název dobrý a správný) Nachází se,při pohledu na motor v pravé vrchní části,přidělaná přímo na kastli.Muj dotaz,jde takto zjistit,jestli opravdu je to tou cívkou?A nebo jak jinak se dá zjistit,jestli je v pořádku?A ještě jeden dotaz,k té cívce vede zespodu kabel,na něm je takvá kostička 2x1 cm a jen tak volně visí.Nevadí to?
Všem děkuji za rady :-)
Mam chamade 1.4 r.v.90
tady nechám odkaz na obrázek o jakou cívku přesně jde: http://obchod.autokelly.cz/imageview.aspx?ImageName=9_8104.jpg&Type=Big&Title=9_8104.jpg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 09.02.09 17:54 Předmět: |
|
|
taky to muze byt snimac otacek _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 09.02.09 18:34 Předmět: |
|
|
Tak krabička 2x1cm by měla bejt přišroubovaná ke kostře pod tou cívkou.Jinak taky může bejt špatnej kabel,nebo vadný(nebo zašpiněný) to čidlo otáček,jak psal Rosťa.
Jinak tu cívku bych měl,tak bys jí mohl zkusit vyměnit... _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
4xf
|
Zaslal: 09.02.09 20:32 Předmět: |
|
|
čidlo otáček?a kde ho najdu? a co by jsi chtěl za tu cívku :-) ten středoví kabel jsem měnil a žádný efekt :-( Ještě jednou se vrátím k tomu čidlu.Je pravda,že v poslední době se mi stávalo,že mi nešel otáčkoměr "ostatní budíky ano,šli" a otáčkoměr naběhl třeba až po 5 minutách |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 09.02.09 21:32 Předmět: |
|
|
čidlo otáček je na spoji mezi převodovkou a motorem _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|