Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 20.12.07 22:00 Předmět: |
|
|
No a dopadneš jak doktor.ventil.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 21.12.07 07:27 Předmět: |
|
|
Mno po dnešním ránu to musim udělat co nejdřív, po 18 km sem se dočkal lehkého zavlažení
Uvidim kolik mě bude stát seřízení motoru, a jestli to bude f poho tak na to příští víkend vlítnu....doufám že ta palubka půjde sundat nějak rozumně  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 21.12.07 08:15 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | Doctor.ventil napsal: | doufám že ta palubka půjde sundat nějak rozumně  |
 |
No mám teď zkušenost s výměnou topení na cabriu,koupil jsem nový radiátor a po 3/4 roce se vpondělí odhodlal to vyměnit. S palubkou to docela jde, i když jsem se s tím taky pěkně pral. Po vytažení topení jsem vyměnil radiátor a začal montovat nazpátek. Když jsem už měl téměř vše zadělané, napadlo mě zkusit to nastartovat. No a ono nic, motor točil, ale nechytl. Ale už byla tma a hlavně jsem byl pěkně zmrzlej jak sobolí hovno, tak jsem to nechal na druhý den. Druhý den po hodině zkoumání jsem objevil pod palubkou cosi vysícího neznámého,co tam origo určitě nejní. No a ono tajný vypínač na benzínové čerpadlo. Jak jsem jebal s palubkou při výměně, tak jsem ho nechtíc aktivoval aniž bych o tom věděl a hlavně jsem vůbec netušil že tam něco takového je. Jeden krátký tah a autí zase frčelo. No ale že by to topilo nějak extra, to mi zase nepřijde, ještě se na to budu muset podívat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 21.12.07 08:41 Předmět: |
|
|
nevim co me s tim mechanik delal ale me to topi po vymene fest dobre! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 21.12.07 08:43 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | nevim co me s tim mechanik delal ale me to topi po vymene fest dobre! |
Taky v to doufám, vylejzat z auta ještě zmrzlejší než když sem do něj vlez mě už nebaví  _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 21.12.07 10:09 Předmět: |
|
|
marv: to je zvlastni covece, clovek by cekal ze to bude hned po vymene topit ze neudrzis ruku na pruduchu a ono nic  _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 21.12.07 14:58 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Boris napsal: | Doctor.ventil napsal: | doufám že ta palubka půjde sundat nějak rozumně  |
 |
No mám teď zkušenost s výměnou topení na cabriu,koupil jsem nový radiátor a po 3/4 roce se vpondělí odhodlal to vyměnit. S palubkou to docela jde, i když jsem se s tím taky pěkně pral. Po vytažení topení jsem vyměnil radiátor a začal montovat nazpátek. Když jsem už měl téměř vše zadělané, napadlo mě zkusit to nastartovat. No a ono nic, motor točil, ale nechytl. Ale už byla tma a hlavně jsem byl pěkně zmrzlej jak sobolí hovno, tak jsem to nechal na druhý den. Druhý den po hodině zkoumání jsem objevil pod palubkou cosi vysícího neznámého,co tam origo určitě nejní. No a ono tajný vypínač na benzínové čerpadlo. Jak jsem jebal s palubkou při výměně, tak jsem ho nechtíc aktivoval aniž bych o tom věděl a hlavně jsem vůbec netušil že tam něco takového je. Jeden krátký tah a autí zase frčelo. No ale že by to topilo nějak extra, to mi zase nepřijde, ještě se na to budu muset podívat. |
musis si hold natahnout strechu  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 22.12.07 20:30 Předmět: |
|
|
musis si hold natahnout strechu [/quote]
Hups, to mě nenapadlo, zkusím to! Ale teď vážně, fakt jsem čekal jak píše MCkoci že na tom neudržím ruku, topí to dost, ale od novýho topení jsem čekal trošičku víc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 22.12.07 20:34 Předmět: |
|
|
vyndat a odskouset termostat _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|