Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
renda 19
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Poruba
|
Zaslal: 15.12.07 20:01 Předmět: |
|
|
Najeto cca 108 tisíc km. Předchozí majitel nechal vyměnit kromě oleje, filtrů, svíček, řemene také brzdové kotouče a desky, přední pružiny, rozvodový řemen+kladky, zadní brzdové válečky, zadní tlumiče, střední a zadní díl výfuku. A já jsem za rok a půl co Rendu mám vyměnil znovu zadní díl výfuku, katalýzátor a zadní brzdové čelisti a válečky. Olej nepapá a spotřeba 8.98 l/100 km. Jednou jsme neodjel z práce domů ,páč se mi sekly brzdové čelisti. Jinak bez větších problémů. Kromě oděrek na dveřích od oslů, kteří nehledí při otevírání dvěří na vedle stojící auto, žádný větší škrábanec. _________________ R19 Ph 2, 54 kW, r.v.95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fulko
Založen: 17.12.2007 Příspěvky: 45 Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko,NDCA
|
Zaslal: 19.12.07 13:56 Předmět: |
|
|
165000 :)bez ziadnej extra poruchy.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 19.12.07 15:10 Předmět: |
|
|
renda 19 napsal: | Najeto cca 108 tisíc km. Předchozí majitel nechal vyměnit kromě oleje, filtrů, svíček, řemene také brzdové kotouče a desky, přední pružiny, rozvodový řemen+kladky, zadní brzdové válečky, zadní tlumiče, střední a zadní díl výfuku. A já jsem za rok a půl co Rendu mám vyměnil znovu zadní díl výfuku, katalýzátor a zadní brzdové čelisti a válečky. Olej nepapá a spotřeba 8.98 l/100 km. Jednou jsme neodjel z práce domů ,páč se mi sekly brzdové čelisti. Jinak bez větších problémů. Kromě oděrek na dveřích od oslů, kteří nehledí při otevírání dvěří na vedle stojící auto, žádný větší škrábanec. |
no vymeneno par veci... fakt veris 108tkm?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 19.12.07 16:07 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | renda 19 napsal: | Najeto cca 108 tisíc km. Předchozí majitel nechal vyměnit kromě oleje, filtrů, svíček, řemene také brzdové kotouče a desky, přední pružiny, rozvodový řemen+kladky, zadní brzdové válečky, zadní tlumiče, střední a zadní díl výfuku. A já jsem za rok a půl co Rendu mám vyměnil znovu zadní díl výfuku, katalýzátor a zadní brzdové čelisti a válečky. Olej nepapá a spotřeba 8.98 l/100 km. Jednou jsme neodjel z práce domů ,páč se mi sekly brzdové čelisti. Jinak bez větších problémů. Kromě oděrek na dveřích od oslů, kteří nehledí při otevírání dvěří na vedle stojící auto, žádný větší škrábanec. |
To najel on Pak je dobrej, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
renda 19
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Poruba
|
Zaslal: 19.12.07 21:39 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | renda 19 napsal: | Najeto cca 108 tisíc km. Předchozí majitel nechal vyměnit kromě oleje, filtrů, svíček, řemene také brzdové kotouče a desky, přední pružiny, rozvodový řemen+kladky, zadní brzdové válečky, zadní tlumiče, střední a zadní díl výfuku. A já jsem za rok a půl co Rendu mám vyměnil znovu zadní díl výfuku, katalýzátor a zadní brzdové čelisti a válečky. Olej nepapá a spotřeba 8.98 l/100 km. Jednou jsme neodjel z práce domů ,páč se mi sekly brzdové čelisti. Jinak bez větších problémů. Kromě oděrek na dveřích od oslů, kteří nehledí při otevírání dvěří na vedle stojící auto, žádný větší škrábanec. |
Podle servisní knížky to souhlasí. U každé servisní práce je psán i stav kilometrů. Jsem třetí majitel, znám toho přede mnou. Je to sváteční řidič, veškeré opravy svěřoval servisu. Auto více stálo v garáži, než jezdilo. Ale nemůžu si být stopro jistý. Napsal jsem aktuální stav kilometrů, nemůžu vědět jestli a o kolik je počítadlo přetočeno zpět. _________________ R19 Ph 2, 54 kW, r.v.95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 14:49 Předmět: |
|
|
lidi tak by mě zajímalo... když se udělá komplet go motoru (vnitřnosti, ventily, vačky ...) náprav ložiska poloosy a či ja vim ... může se vynulovat tachač? v podstatě se pak jedná o továrnu funglovku ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 06.03.08 15:00 Předmět: |
|
|
tak vynulovat tachec muzes klidne hned ale co am auto najeto svetsi i o podvozkovych dilech atd! neni to jak u latadla kde mas motohodiny + nalitany hodiny |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 15:06 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | tak vynulovat tachec muzes klidne hned ale co am auto najeto svetsi i o podvozkovych dilech atd! neni to jak u latadla kde mas motohodiny + nalitany hodiny |
právě že mě de oto že natom autě mi zustane puvodni snad jen kastle a interier |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 15:07 Předmět: |
|
|
a na co ti to bude ze to vynulujes? kdyz je to jedno ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 15:10 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | a na co ti to bude ze to vynulujes? kdyz je to jedno ne? |
budu tam mět nuuulyyyyyy |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarda
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 06.03.08 15:20 Předmět: |
|
|
Ale víš jak to zní blbě.....Zadřel jsem motor při 1200km _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 18:55 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Ale víš jak to zní blbě.....Zadřel jsem motor při 1200km |
no to je fakt... ale mě jde o ten princip.. krom kastle je (skoro už bude)¨všechno noví tak proč nevynulovat tacháč? .. jakože jestli se to může?? nebudou s tím ňáký problémy u technický a tak .. páč v tomdle nejsem znalej.. určitě to prodávat nebudu |
|
Návrat nahoru |
|
|
m1tv Moderátor
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 06.03.08 18:58 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | jarda napsal: | Ale víš jak to zní blbě.....Zadřel jsem motor při 1200km |
no to je fakt... ale mě jde o ten princip.. krom kastle je (skoro už bude)¨všechno noví tak proč nevynulovat tacháč? .. jakože jestli se to může?? nebudou s tím ňáký problémy u technický a tak .. páč v tomdle nejsem znalej.. určitě to prodávat nebudu |
mužeš klidne si tam nastav 999999 km na technicky je jim to fuck _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 06.03.08 19:01 Předmět: |
|
|
a co váš názor nato vynulovat tacháč.. to napadlo kamose ze kdyz natom delam to go tak proc si nevynuluju tachac?? .. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vítek
|
Zaslal: 06.03.08 19:02 Předmět: |
|
|
ja myslim ze je to jedno kamosovi jsem daval do auta pristrojovku na ktere bylo cca 350 tacu namotano a on ma na aute 140 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|