Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
g.u.l.i.
Založen: 30.12.2008 Příspěvky: 144 Bydliště - POVINNÉ *: Mělník
|
Zaslal: 26.01.09 11:12 Předmět: problém!!!připojení zesiku na radio Blaupunkt San Diego MP27 |
|
|
Zdravim,
mam problém, chci připojit zesik na mé autorádio popsané v nadpisu.
Problém je ten, že tohle rádio nemá v zadu výstupy na cinch, jen na ISO konektor pro připojení radia a reproduktorů a pak eště na jeden konektor takovej podlouhlejší pro mě neznámej.. Myslim si, že ten podlouhlejší právě slouží k připojení zesilovače nebo jiného příslušenství.. Prosím tímto o radu, jestli nahodou někdo neví jakej je potřeba konektor nebo jak to zapojit...díky _________________ Koupil sem si Rendla, tak ho musim nějako časem zkrášlit
1.4i ENERGI 59 Kw, luxus spotřeba 6l/100km, ale časem stejně pořídim ventila ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zvady

Založen: 6.1.2009 Příspěvky: 662 Bydliště - POVINNÉ *: Zvolen, SR
|
Zaslal: 26.01.09 12:52 Předmět: |
|
|
Daj foto...z opisu nikto nespozná konektor...
alebo kup druhe radio |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 26.01.09 13:12 Předmět: |
|
|
no co se divam tak todle radio nema bohužel vystup na zesilovač ale pokud ma tvuj zesilovač tzv. High level input prostě vstup pro již zesilený signál ,klasicky to napojis misto zadnich repraku treba no nejdrive ukaž zesilovač :-) _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
g.u.l.i.
Založen: 30.12.2008 Příspěvky: 144 Bydliště - POVINNÉ *: Mělník
|
Zaslal: 26.01.09 14:33 Předmět: |
|
|
Tohle rádio je dobrý, byla by škoda ho nevyužít Jinak zesilovač je to Shark 400 watt, nějako mi sem nejde hodit ta fotka, furt s tim mam problémy ale problém s tim konektorem už jsem vyřešil, brouzdal sem po netu a našel ho s vystupem na 4 cinch za 150,-, používá se to u Blaupunktu, Clarionu a grundigu... díky chlapy http://img216.imageshack.us/my.php?image=sharkhm6.jpg _________________ Koupil sem si Rendla, tak ho musim nějako časem zkrášlit
1.4i ENERGI 59 Kw, luxus spotřeba 6l/100km, ale časem stejně pořídim ventila ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|