Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ssmookey
Založen: 1.1.2009 Příspěvky: 95 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 11.01.09 10:01 Předmět: problém kontrolka ruční brzdy svítí |
|
|
čus dravci mám problém svítí mi kontrolka na ručku ikdyž je ta svině dole čím by to mohlo bejt napadlo mě že je v hajzlu ten spínač co je přímo v páce ale fakt už nevím a nejvíc mě štve že mi to svítí do xichtu dík za radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 11.01.09 11:28 Předmět: |
|
|
A mě to zase nesvítí když to mám zatažený takže když jsem začal jezdit, tak se stalo, že jsem to nechal zatažen ýa já proč pořád jezdím pomale a pak mi to docvaklo, teď automaticky sahám na ručku projistotu  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 11.01.09 11:59 Předmět: |
|
|
když ti ta kontrolka svítí tka je něco z brzdama -- málo kapaliny ,optřebene destičky :-) _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ssmookey
|
Zaslal: 11.01.09 14:21 Předmět: |
|
|
mno je fakt že zadní pakny budu měnit protože některý kolo už je celkem šlyšet kov na kov ale myslel jsem že jsou čidla jen vepředu a i tam je nemám v zadu není žádnej kabel jedině mrknu na tu brzdovku mno půjčil jsem před časem kámošce auto a ta mi nechala zataženou ručku přes noc a bylo asi -15 stupnů tak nevím jestly není pryč ten spínač přímo na tý páce tam je myslím zalitej což bych si ho asi vyškub v týhle zimě si lehnout pod auto aby na mě padali ty sračky z podvozku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 11.01.09 14:34 Předmět: |
|
|
nejdřív koukni kolik máš kapaliny...
ty čidla co máš na deskách, maj stejně jinou kontrolku... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ssmookey
|
Zaslal: 12.01.09 18:18 Předmět: |
|
|
aaaaaaaaaaaaaa klaním se pánové to mě nenapadlo že by to mohlo být i tím senzorem co je v tý nádobce dolito a fachá zase jak má děkuuuuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kitrop

Založen: 27.11.2008 Příspěvky: 205 Bydliště - POVINNÉ *: Český Těšín
|
Zaslal: 13.01.09 22:44 Předmět: |
|
|
me nesviti vubec... predchozi majitel menil palubovku. a tak mam dojem ze bude problem v elektroinstalaci,ale zase zbytek funguje v pohode(myslim)... kde muze bejt nejvetsi pravdepodobnost zavady? dekuji _________________ BMW 525 TDs 105 kW 1995
Mazda 323 1.8 GT 16V 93kW 1990
VW Golf II 1,6TD 55kW 1984
BMW E34 520i V6 24V Vanos 110kW 1992
Volvo 440 1.9TD 66kW 1994
Renault 19 1.8 54kW 1990
http://kitrop.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 13.01.09 22:47 Předmět: |
|
|
kitrop napsal: | me nesviti vubec... predchozi majitel menil palubovku. a tak mam dojem ze bude problem v elektroinstalaci,ale zase zbytek funguje v pohode(myslim)... kde muze bejt nejvetsi pravdepodobnost zavady? dekuji |
prasklá žárovka? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ssmookey
|
Zaslal: 14.01.09 13:29 Předmět: |
|
|
jj žárovka šla pa a nebo zda to je vůbec zapojený  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cipin
Založen: 24.1.2009 Příspěvky: 46 Bydliště - POVINNÉ *: Kousek od Olomoooca
|
Zaslal: 24.01.09 12:16 Předmět: |
|
|
ssmookey napsal: | mno je fakt že zadní pakny budu měnit protože některý kolo už je celkem šlyšet kov na kov ale myslel jsem že jsou čidla jen vepředu a i tam je nemám v zadu není žádnej kabel jedině mrknu na tu brzdovku mno půjčil jsem před časem kámošce auto a ta mi nechala zataženou ručku přes noc a bylo asi -15 stupnů tak nevím jestly není pryč ten spínač přímo na tý páce tam je myslím zalitej což bych si ho asi vyškub v týhle zimě si lehnout pod auto aby na mě padali ty sračky z podvozku  | jj, taky mi to tak před rokem svítilo a pořád jsem dával ručku dolů atd. až jsem jednou kontroloval náplně a ejha, dolil jsem a nesvitila ale pak jsem si začal vsimat čim dál většich loužiček pod levym zadnim kolem. no a bylo to prasatko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cipin
Založen: 24.1.2009 Příspěvky: 46 Bydliště - POVINNÉ *: Kousek od Olomoooca
|
Zaslal: 24.01.09 12:16 Předmět: |
|
|
ssmookey napsal: | mno je fakt že zadní pakny budu měnit protože některý kolo už je celkem šlyšet kov na kov ale myslel jsem že jsou čidla jen vepředu a i tam je nemám v zadu není žádnej kabel jedině mrknu na tu brzdovku mno půjčil jsem před časem kámošce auto a ta mi nechala zataženou ručku přes noc a bylo asi -15 stupnů tak nevím jestly není pryč ten spínač přímo na tý páce tam je myslím zalitej což bych si ho asi vyškub v týhle zimě si lehnout pod auto aby na mě padali ty sračky z podvozku  | jj, taky mi to tak před rokem svítilo a pořád jsem dával ručku dolů atd. až jsem jednou kontroloval náplně a ejha, dolil jsem a nesvitila ale pak jsem si začal vsimat čim dál většich loužiček pod levym zadnim kolem. no a bylo to prasatko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ssmookey
|
Zaslal: 25.01.09 23:19 Předmět: |
|
|
cipin napsal: | ssmookey napsal: | mno je fakt že zadní pakny budu měnit protože některý kolo už je celkem šlyšet kov na kov ale myslel jsem že jsou čidla jen vepředu a i tam je nemám v zadu není žádnej kabel jedině mrknu na tu brzdovku mno půjčil jsem před časem kámošce auto a ta mi nechala zataženou ručku přes noc a bylo asi -15 stupnů tak nevím jestly není pryč ten spínač přímo na tý páce tam je myslím zalitej což bych si ho asi vyškub v týhle zimě si lehnout pod auto aby na mě padali ty sračky z podvozku  | jj, taky mi to tak před rokem svítilo a pořád jsem dával ručku dolů atd. až jsem jednou kontroloval náplně a ejha, dolil jsem a nesvitila ale pak jsem si začal vsimat čim dál většich loužiček pod levym zadnim kolem. no a bylo to prasatko  |
tak prasátko zatím nechčije ale je vprdeli to vím celekm jistě už jen když sem koukal na pakny tak se jedna strana nevrací ale cca měsíc a zadek půjde celej vymenit takže to bude oki |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|