|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 22.01.09 10:29 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: |
U toho mýho to neni součástí vstřikovače. Těch jednobodů bylo asi víc. Já mám samotnej vstřikovač-vedou do něj dva dráty a pak o kousek vedle kouká hlavička dalšího čidla do kterýho vedou další dva dráty. To jde normálně zespoda odšroubovat a vytáhnout. Dneska to odkrytovaný vyfotim a vyfotim sem i to čidlo teploty co jsem našel zezadu na hlavě. |
jo takhle to ma delane magneti mareli ty co sou soucasti vstrikovace jsou u systemu bosh _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 22.01.09 21:08 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: |
U toho mýho to neni součástí vstřikovače. Těch jednobodů bylo asi víc. Já mám samotnej vstřikovač-vedou do něj dva dráty a pak o kousek vedle kouká hlavička dalšího čidla do kterýho vedou další dva dráty. To jde normálně zespoda odšroubovat a vytáhnout. Dneska to odkrytovaný vyfotim a vyfotim sem i to čidlo teploty co jsem našel zezadu na hlavě. |
Budu vděčnej za to foto. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|