Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HHonzik007
Založen: 12.12.2007 Příspěvky: 42 Bydliště - POVINNÉ *: Lovosicko
|
Zaslal: 18.12.07 22:29 Předmět: Termostat |
|
|
Zdare lidi. Sem tu nový a je hustý že tu sou takové stránky. Mam RENOLTA 19. 14i, 1991rv. 5dveřáčka. Mam dotaz ohledně termostatu. Muže mi ně porasdit ohledňe termostatu? Vodní pumpu mam u hlavy zleva (pohled z předu) Nemohu ho najít
Jinak mam Starouška přez čtvrt roku a docela dobrý Taky mi cuká a mam otočeny volnoběh, nevin čim.
Po novém roce bych mněl Renault na nahradní díly, bude to asi 18. je to přez známého
Díky za RADU |
|
Návrat nahoru |
|
|
sikec
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova
|
Zaslal: 18.12.07 23:28 Předmět: |
|
|
Aniž bych věděl co máš za auto, jedno je asi jasný - shora od chladiče půjde nějaká hadice někam do motoru. V těch místech dotyku hadice s motorem musí být termostat. Není to asi možná u všech aut ale u většiny snad jo. Pokud se pletu, nechť mě kolegové opraví. Zdravím |
|
Návrat nahoru |
|
|
radecek7
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 19.12.07 14:20 Předmět: |
|
|
sikec napsal: | Aniž bych věděl co máš za auto, jedno je asi jasný - shora od chladiče půjde nějaká hadice někam do motoru. V těch místech dotyku hadice s motorem musí být termostat. Není to asi možná u všech aut ale u většiny snad jo. Pokud se pletu, nechť mě kolegové opraví. Zdravím | j melo by to tak byt ale hledat to u audiny to nikomu nepreju....tam rozdelas pul motoru... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
|
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 19.12.07 15:07 Předmět: |
|
|
sikec napsal: | Aniž bych věděl co máš za auto, jedno je asi jasný - shora od chladiče půjde nějaká hadice někam do motoru. V těch místech dotyku hadice s motorem musí být termostat. Není to asi možná u všech aut ale u většiny snad jo. Pokud se pletu, nechť mě kolegové opraví. Zdravím |
jo u rencku 1.7 a 1.8 to tak je... u 1.4 to bude asi stejny... marv by moh vedet kdyz maj jednu takovouhle potvoru doma |
|
Návrat nahoru |
|
|
koczis Anonymní
|
Zaslal: 22.12.07 10:43 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | sikec napsal: | Aniž bych věděl co máš za auto, jedno je asi jasný - shora od chladiče půjde nějaká hadice někam do motoru. V těch místech dotyku hadice s motorem musí být termostat. Není to asi možná u všech aut ale u většiny snad jo. Pokud se pletu, nechť mě kolegové opraví. Zdravím |
jo u rencku 1.7 a 1.8 to tak je... u 1.4 to bude asi stejny... marv by moh vedet kdyz maj jednu takovouhle potvoru doma |
Jo je to tak. Je v té tlusté hadici co spojuje pumpu s chladičem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|