Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Svíčky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
StyflerZ1

Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana

PříspěvekZaslal: 05.10.08 21:00    Předmět: Citovat

Rio napsal:
Dík za odbornou radu, to že žádná svíčka nevydrží déle jak 25 tisíc jsem opravdu netušil. Budu to muset vyzkoušet. Je pravda že jsem měnil svíčky vždy po 20 tisících, ať se mi zdály dobré nebo ne. Až do doby než jsem začal používat svíčky NGK. A to jim nechci dělat žádnou reklamu, podle mě jsou prostě jedny z nejlepších.
no ja taky netvrdim ze Beru jsou nej..., ale v pomeru kvalita a cena se docela daj... vyraby je francouzi a pouziva je i porsche... . Rekl bych ze kazda svicka je dobra dokud neprekrocis jeji vlastnostni zivotnost, nebo nevim jak to nazvat... Proste ma to svoje datum spotreby- kilometry spotreby a hotovo.... je te stejny jako s oleji a tomu rozumis az moc dobre, je jedno jestli je v motoru rok a ma 1000km, a nebo je tam 2 mesice a 10000 km, mel by se vymenit... nebo se pletu?.... Hele streco prosimte co je to zac 15w40 A3/B3 Castrol? to jsem tam dnes nalil... a pred tim jsem tam mel 10w40 castrol a ty dalsi cisla si nepamatuji... menim po 7000 a pridavam pri kazde vymene tu sracku od weins do oleje... . Prosim o tvuj profesionalni nazor jestli delam dobre, nedo zbytecne... - motor ma 165000 a nezere ani kapku co naliju to vyliju... "diky bohu"...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.10.08 08:05    Předmět: Citovat

lidi sry že musim byt sprosty ...

ale týpíčó to mě poserte všichni bohové.. dva trotli se tu budou dohadovat o kokotině Rolling Eyes

už jste s tím trapní

Rolling Eyes ...........................................
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 06.10.08 08:09    Předmět: Citovat

když výrobce píše že tam patří champion 123456789XYZŽbže nebo NGK 567521,245645e4rg54r6zh4th4 tak je tam kurva dám a když píše výměna pom 25000KM tak je vyměním po 25ti tisících a nebudu diskutovat že vydržej dýl nebo že nějaké iridium jsou lepší.. jasně že vydržej ale když to výrobce doporučuje tak už asi ppo těch 25ti tisících kilometrů nemaj takový zápal a elektroda je třeba opálená kokoti stee hádejte se tu jak kokoti furt Rolling Eyes božeeeeeeeeeeee
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 06.10.08 14:19    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
lidi sry že musim byt sprosty ...

ale týpíčó to mě poserte všichni bohové.. dva trotli se tu budou dohadovat o kokotině Rolling Eyes

už jste s tím trapní

Rolling Eyes ...........................................
klid bacha na srdíčko..... Wink
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
mckoci

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 06.10.08 19:14    Předmět: Citovat

eyquem tribodove jiskriste...ma je fun_titman i mckoci a auto pali hezky :-D
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ]
StyflerZ1

PříspěvekZaslal: 06.10.08 19:38    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
když výrobce píše že tam patří champion 123456789XYZŽbže nebo NGK 567521,245645e4rg54r6zh4th4 tak je tam kurva dám a když píše výměna pom 25000KM tak je vyměním po 25ti tisících a nebudu diskutovat že vydržej dýl nebo že nějaké iridium jsou lepší.. jasně že vydržej ale když to výrobce doporučuje tak už asi ppo těch 25ti tisících kilometrů nemaj takový zápal a elektroda je třeba opálená kokoti stee hádejte se tu jak kokoti furt Rolling Eyes božeeeeeeeeeeee
klid.... streco, jses moc zaujatej... mozna by to chtelo min kavy ci tak neco... Laughing a navic, je to pravda srdecni transplantace je draha.. a taky se na ni ceka.... . . no nic sup na vymenu svicek...
Rio

Bydliště - POVINNÉ *: Domažlice

PříspěvekZaslal: 06.10.08 20:44    Předmět: Citovat

StyflerZ1 napsal:
Rio napsal:
Dík za odbornou radu, to že žádná svíčka nevydrží déle jak 25 tisíc jsem opravdu netušil. Budu to muset vyzkoušet. Je pravda že jsem měnil svíčky vždy po 20 tisících, ať se mi zdály dobré nebo ne. Až do doby než jsem začal používat svíčky NGK. A to jim nechci dělat žádnou reklamu, podle mě jsou prostě jedny z nejlepších.
no ja taky netvrdim ze Beru jsou nej..., ale v pomeru kvalita a cena se docela daj... vyraby je francouzi a pouziva je i porsche... . Rekl bych ze kazda svicka je dobra dokud neprekrocis jeji vlastnostni zivotnost, nebo nevim jak to nazvat... Proste ma to svoje datum spotreby- kilometry spotreby a hotovo.... je te stejny jako s oleji a tomu rozumis az moc dobre, je jedno jestli je v motoru rok a ma 1000km, a nebo je tam 2 mesice a 10000 km, mel by se vymenit... nebo se pletu?.... Hele streco prosimte co je to zac 15w40 A3/B3 Castrol? to jsem tam dnes nalil... a pred tim jsem tam mel 10w40 castrol a ty dalsi cisla si nepamatuji... menim po 7000 a pridavam pri kazde vymene tu sracku od weins do oleje... . Prosim o tvuj profesionalni nazor jestli delam dobre, nedo zbytecne... - motor ma 165000 a nezere ani kapku co naliju to vyliju... "diky bohu"...

Hele olejů je tolik, že každej nemůžu znát osobně. Olej 15W40 A3/B3 Castrol, splňuje požadavky na tvůj motor, takže proč né, já osobně Castrol nemusím používám jinou značku. Co to tam dáváš za sračku od weinse netuším, neznám ji, nespecifikoval si ji, já do oleje nic nepřidávám. Podle mne je to zbytečné, zvlášť když měníš olej po 7 tisících.
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 07.10.08 08:14    Předmět: Citovat

jen mě to strašně moc nadchlo že se tu dva dohadujou o kokotině...

třebaa výrobce že svíčka kaput po 25tisíc km => VYMĚNÍM logicky
na olej taky nejezdíš 30tisíc km a měníš ho jak udává várobce po cca 10ti tisících nebo taky přejíždíš 4x tolik?? a co brzdy?? taky ti vydrží brzdit na kov?? a to se tu můžem dohadovat do nekonečna jak trotli Rolling Eyes
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 07.10.08 08:41    Předmět: Citovat

LANiN napsal:
jen mě to strašně moc nadchlo že se tu dva dohadujou o kokotině...

třebaa výrobce že svíčka kaput po 25tisíc km => VYMĚNÍM logicky
na olej taky nejezdíš 30tisíc km a měníš ho jak udává várobce po cca 10ti tisících nebo taky přejíždíš 4x tolik?? a co brzdy?? taky ti vydrží brzdit na kov?? a to se tu můžem dohadovat do nekonečna jak trotli Rolling Eyes

co to resis bavi se normalne jenom ty z toho mas furt nejake problemy Rolling Eyes
duri_svk

Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK

PříspěvekZaslal: 18.01.09 14:39    Předmět: Citovat

nazdar kuci, tak idem do vymeny sviecok a chcel by som sa Vas spytat ci NGK BPR6ES su teda dobra volba bo fakt netusim ake tam maju ist origo.
Prip. ak su tie typy sviecok rozdielne pre rozne typy motorov tak by som poprosil znacku a oznacenie pre 1,7 66kW 4-bod. Moc krat diiik.
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 02.04.09 09:12    Předmět: Citovat

Takže jedna aktualni skušenost se svíčkama.Někdy v prosinci jsem měnil svíčky a nechal jsem se presvedčit v obchodě na čtyřbodové Beru,prý v akci jen za 100 kus,po výměně chvíli dobrý a asi po 3000 km měl motor po nastartování po ránu tendenci jet na 3 válce, takže asi po 5000 km letěly 4bodove ven a šly tam obyčejne bosch a už 14dni klid,se zas nechám příště na něco přesvědčit Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
StyflerZ1

PříspěvekZaslal: 02.04.09 17:31    Předmět: Citovat

Rosta napsal:
Takže jedna aktualni skušenost se svíčkama.Někdy v prosinci jsem měnil svíčky a nechal jsem se presvedčit v obchodě na čtyřbodové Beru,prý v akci jen za 100 kus,po výměně chvíli dobrý a asi po 3000 km měl motor po nastartování po ránu tendenci jet na 3 válce, takže asi po 5000 km letěly 4bodove ven a šly tam obyčejne bosch a už 14dni klid,se zas nechám příště na něco přesvědčit Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil

Rencek RT

Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice

PříspěvekZaslal: 03.04.09 08:20    Předmět: Citovat

Přikláním se k championkám sou nej nej sem na nich anjrzdil asi 17000 a ještě víc myslím:S asi 30000km dohromady bylo to na více autech:Da ty ty více elektrodový nebrat prej sou to hrozný shity mi to říkal i mechanik možná to lépe jede ale to je názor mechanika no!!!bud origo renault ale to je pálka,Dnebo ty championky já mám myslím tedka BOSCH z autokelly a zatím si nemužu stěžovat!!!každýho názor:D
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: