Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 14.01.09 14:01 Předmět: |
|
|
podle popisu bych řekl 95% voda ve svíčkách...ale to si zkoušel, takže možná ještě cívka+modul... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.01.09 14:04 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | podle popisu bych řekl 95% voda ve svíčkách...ale to si zkoušel, takže možná ještě cívka+modul... |
ehm.. jaký "modul" ??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 14.01.09 14:05 Předmět: |
|
|
modul zapalování...ta věc nalepená zespodu na cívce...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.01.09 14:08 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | modul zapalování...ta věc nalepená zespodu na cívce...  | oki oki
ale kdyby byla cívky v knedli tak by to dělalo porád ne?
ono to zničeho nic přijde a pak zase zmizí a auto jede dál bezproblémů.. ale jak to dělá tak to je mazec
ok zkusím to přehodit.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 14.01.09 14:41 Předmět: |
|
|
myslím si, že za tu dobu, co máš 16v a vrtáš se v něm bys mohl vědět, že tam nic není logický...
a ty kábly se přehazovat zkoušel? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 15.01.09 13:24 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | a ty kábly se přehazovat zkoušel? | ano kabely od indučky k svíčkám + rozdělovač + palec + svíčky nové
okej.. v sobotu zkusíme prehodit indučku z mojeho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.01.09 23:27 Předmět: |
|
|
takže poznatky z dneška..
vyměnil jsem indučku - bezezměny zase to zničeho nic při zahřátí jelo na 3válce při překročení cca 3500ot/min ale tentokrát už pořád.. konkrétně zase 4tý nepálí... zničeho nic.. vypnu motor nastartuju a lahoda..
takže jsem udělal hokus pokus a kabel ke svíčce jsem přehodil ze 3tího na 4tý (jako přehodil jak na svíčce tak na rozdělovači)
a chyba zmizla
kabely jsou odstupňovaně dlouhé a 4tý je nejdelší žeano? tudíž má největší odpor´a na 4tý jsem dal kratší tj s menším odporem a auto jede jak ďábel.. jen při cca 5000ot/min to malililinko váhá..
JE MOŽNÉ ŽE TO OVLIVŇUJE ODPOR KABELŮ??
(staré novší)
když jsem prvně měnil svíčky tak jsem kable měřil a tyhle maj cca 2x vyšší odpor jako ty co mám já v lentilce..
chtěl jsem zkusit moje kable natom ale nezbyl čas zítra se nato vrhnu a dopíšu tady co a jak .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.01.09 23:32 Předmět: |
|
|
PS: jo a taky mě napadlo.. u indučky je nějaká malilinka černá krabička ukostřená a do indučky vede zespod (mimo ty 2 konektory) jeden kablík.. vypadá to jako odrušovací kondík????? na mojem to nejní ..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.01.09 21:59 Předmět: |
|
|
takže dnes jsem vyměnil kable z mojho a děalo to porád...
dal jsem ze zoufalosti i mojí náhradní ŘJ (také Siemens) změna taková že to dělalo cca od 4500ot/min jako by nebyl benzín..
napadl mě palivový filtr??? nebo dojebaní svíčka od výroby (ale je uplně nová)
nějaké nápady??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 18.01.09 22:30 Předmět: |
|
|
skus prehodit tu svicku ze 4.valce do jineho _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.01.09 22:42 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | skus prehodit tu svicku ze 4.valce do jineho |
keď som tu ludru chtěl odšroubovať tak mě prdnul klíč na svíčky zítra svařím a dám tam z mojho championky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 18.01.09 22:42 Předmět: |
|
|
zkus vysát benál z nádrže ,,, třeba je to tím a odpoj lambdu.... _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.01.09 22:44 Předmět: |
|
|
kubles napsal: | zkus vysát benál z nádrže ,,, třeba je to tím a odpoj lambdu.... |
lamda je odpojena bezezměny.. to prostě přestane pálit vždycky jen ten 4tý válec.. dělo to i před výměnou svíček kablů rodělovače ...
nezdá se mě žeby to bylo vadnou svíčkou ale možná to je haluz že je odprcana od vyroby  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 19.01.09 20:05 Předmět: |
|
|
A co tlak v tom válci co nepálí ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|