Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Potřebuju radu co se týče motoru
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 13.01.09 20:17    Předmět: Citovat

duri_svk napsal:
ja tiez viem, a je to 1.6 16V len tu kritku taku nezohnal ! a rovnako myslim ze i prostrojovku tam ma s toho auta pokial si to z niekym nepletiem "Most a full powerd Renault 5 !" Alebo sa myslim ?
A o zastavbe toho tiez vela neviem, sorry, max. co som robil je zastavba klimatizacie a prehadzovka motoru 66kW za taky isty.
jj tatra R5....myslime to stejny.... Wink
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
queensbridge

Bydliště - POVINNÉ *: Děčín 4

PříspěvekZaslal: 13.01.09 20:27    Předmět: Citovat

duri_svk napsal:
ja tiez viem, a je to 1.6 16V len tu kritku taku nezohnal ! a rovnako myslim ze i prostrojovku tam ma s toho auta pokial si to z niekym nepletiem "Most a full powerd Renault 5 !" Alebo sa myslim ?
A o zastavbe toho tiez vela neviem, sorry, max. co som robil je zastavba klimatizacie a prehadzovka motoru 66kW za taky isty.

to píšeš mě?Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 13.01.09 20:38    Předmět: Citovat

queensbridge napsal:
Jo soráč za tu adresu..Jsem amater co se týče aut.Jsem na střední a moc finance nemám..Mám problewm s tím že sem to nechal 4 dny stat v mrazech a total to asi zamrzlo.jenže to nechtělo pak nastartovat ani přes kabely.A když sem to hrotil delší dobu,tak mi vyletěla měrka od oleje Razz což sem čuměl.A šel kouř z víka na olej.A práska to do vejfuku.Takže si myslím že to nebude mit tlaky a tak..A nevím jestli je ten motor na odpis.Jenže když to hodím do servisu tak se na to podívaj a necham tam hned litr.Říkam kdybych nebyl omezenej financema tak to neřeším.Ale dík i tak lidi za rady.

no to ze ti to vyhodilo merku je tim, ze zamrzl odfuk kliky.. : http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?t=15059&highlight=unik+oleje
a nech to nekde ohrat a urcite to nastartuje... pred tim, nez sem pretesil veskere spoje v sani, vymenil svicky, kabely, vicko, baterku, cidla, lambdu, zaslepil EGR atd.. mi to v mrazu vubec nechytalo a chcipalo
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
queensbridge

PříspěvekZaslal: 13.01.09 20:44    Předmět: Citovat

quote]
no to ze ti to vyhodilo merku je tim, ze zamrzl odfuk kliky.. : http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?t=15059&highlight=unik+oleje
a nech to nekde ohrat a urcite to nastartuje... pred tim, nez sem pretesil veskere spoje v sani, vymenil svicky, kabely, vicko, baterku, cidla, lambdu, zaslepil EGR atd.. mi to v mrazu vubec nechytalo a chcipalo[/quote]

Tak to dík moc Smile uvidím no jestli se to čapne:) a chci se tě prosím tě ještě zeptat když mi to nechce startovat bez plynu..a divně to srčí a nechce mi to vyhpdit asi tu páku na plyn nahoru,tak jestli by to nemohl bejt krokovací moturek nebo tak něco?ja nevím co tam je:)
duri_svk

Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK

PříspěvekZaslal: 13.01.09 21:03    Předmět: Citovat

queensbridge napsal:
to píšeš mě?Smile

mnooo, sorry asi za to drobne OT. Ale bez prestavby tam dostanes fakt asi len ten insty motor co tam je teraz. Vsetky ostatne riesenia budu i z pracou navyse ! Tak ale drzim ti palce ze to zvladnes a snat na Nordic Party sa uvidime. Čus
Mercury

Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice

PříspěvekZaslal: 13.01.09 21:33    Předmět: Citovat

citace:
Tak to dík moc Smile uvidím no jestli se to čapne:) a chci se tě prosím tě ještě zeptat když mi to nechce startovat bez plynu..a divně to srčí a nechce mi to vyhpdit asi tu páku na plyn nahoru,tak jestli by to nemohl bejt krokovací moturek nebo tak něco?ja nevím co tam je:)

ten moturek je vetsinou zatuhlej a v zime vubec nechodi, tak vyzkousej startovat s plynem (jen trosku).. jestli to jevi znamky chytnuti tak po nekolika pokusech by to melo aspon trosku bezet... jinak to bude neco vaznejsiho (taky nemusi, muzes mit prazdnou nadrz Very Happy )
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/
queensbridge

PříspěvekZaslal: 14.01.09 08:55    Předmět: Citovat

ten moturek je vetsinou zatuhlej a v zime vubec nechodi, tak vyzkousej startovat s plynem (jen trosku).. jestli to jevi znamky chytnuti tak po nekolika pokusech by to melo aspon trosku bezet... jinak to bude neco vaznejsiho (taky nemusi, muzes mit prazdnou nadrz Very Happy )[/quote]

To vůbec draku..nečapa se to ani v létě...asi si ho budu muset vyhodit,třeba je zarezlej,proto nechce mi vyhodit na lanku tu pačku na plyn...tak nevím.hlavně at se mi to rozjede.zkusím to dat do tepla.je to vššehno na kokot...dík .)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: