Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VoznakJ
Založen: 4.11.2007 Příspěvky: 177 Bydliště - POVINNÉ *: Albrechtice u Českéo Těšína
|
Zaslal: 12.01.09 20:23 Předmět: Spínač u dveří |
|
|
Nazdar renaulťáci.
Mám dotaz. U předních dveří je taky ten čudlík co zapříčiní to že jak otevřu dveře tak se mi rozsvítí stropní světlo a když rozsvitim světla tak i ten děsnej hukot. No a asi mi přimrzl ke dveřím a jak sem otevřel tak mi vyletěl. A tedka mi furt sviti stropni svetlo ( žárovku už sem vyndal) a dkyzkoliv zapnu svetla a mam vyply motor tak mi to řve.
Tak vás žádám o radu co s tím? Nějaká rada jak to dát dohromady? Za dva měsíce mě čeká technická. _________________ Student Maverick |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 12.01.09 20:27 Předmět: Re: Spínač u dveří |
|
|
VoznakJ napsal: | Nazdar renaulťáci.
Mám dotaz. U předních dveří je taky ten čudlík co zapříčiní to že jak otevřu dveře tak se mi rozsvítí stropní světlo a když rozsvitim světla tak i ten děsnej hukot. No a asi mi přimrzl ke dveřím a jak sem otevřel tak mi vyletěl. A tedka mi furt sviti stropni svetlo ( žárovku už sem vyndal) a dkyzkoliv zapnu svetla a mam vyply motor tak mi to řve.
Tak vás žádám o radu co s tím? Nějaká rada jak to dát dohromady? Za dva měsíce mě čeká technická. |
zkus ty kontakty spojit... anebo tam dej spínač novej, ale jelikož je celkem nedostatkovej, můžeš tam dát z jinýho auta... já tam dal z felicie, ale musí se triochu upravit (vypilovat) ta díra v který to je...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 12.01.09 20:47 Předmět: Re: Spínač u dveří |
|
|
Ufas napsal: | zkus ty kontakty spojit... anebo tam dej spínač novej, ale jelikož je celkem nedostatkovej, můžeš tam dát z jinýho auta... já tam dal z felicie, ale musí se triochu upravit (vypilovat) ta díra v který to je...  | no fuj, takove bastleni... kazdy ti to z vraku streli za par korun... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 12.01.09 21:04 Předmět: Re: Spínač u dveří |
|
|
Dunga napsal: | Ufas napsal: | zkus ty kontakty spojit... anebo tam dej spínač novej, ale jelikož je celkem nedostatkovej, můžeš tam dát z jinýho auta... já tam dal z felicie, ale musí se triochu upravit (vypilovat) ta díra v který to je...  | no fuj, takove bastleni... kazdy ti to z vraku streli za par korun... |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 12.01.09 21:36 Předmět: |
|
|
jasne, vztekej se... ale ne kazdy ma rad bastly... pak se nedivim, ze vetsina 19tek jsou vraky, kdyz na to lidi najebou co je napadne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VoznakJ
Založen: 4.11.2007 Příspěvky: 177 Bydliště - POVINNÉ *: Albrechtice u Českéo Těšína
|
Zaslal: 13.01.09 10:18 Předmět: Spínač |
|
|
A je někde znazorněné jak tot am funguje? Nebo tam stačí strčit jen nějakou tyčinku a je to hotove? _________________ Student Maverick |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 13.01.09 21:51 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | jasne, vztekej se... ale ne kazdy ma rad bastly... pak se nedivim, ze vetsina 19tek jsou vraky, kdyz na to lidi najebou co je napadne... |
bastl kterej aspoň funguje... a kdybys nevěděl jak origo čidla vypadaj, nepoznáš že sou tam jiný...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 13.01.09 23:21 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | Dunga napsal: | jasne, vztekej se... ale ne kazdy ma rad bastly... pak se nedivim, ze vetsina 19tek jsou vraky, kdyz na to lidi najebou co je napadne... |
bastl kterej aspoň funguje... a kdybys nevěděl jak origo čidla vypadaj, nepoznáš že sou tam jiný...  | to zvyraznene je podstatne a hlavne, origo taky funguje a myslim, ze nahradit renault renaultem je v 99% pripadu lepsi, ale je to tvoje vec, asi jsem holt degenerovany svou snahou auto dostat do top stavu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VoznakJ
|
Zaslal: 14.01.09 10:02 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Ufas napsal: | Dunga napsal: | jasne, vztekej se... ale ne kazdy ma rad bastly... pak se nedivim, ze vetsina 19tek jsou vraky, kdyz na to lidi najebou co je napadne... |
bastl kterej aspoň funguje... a kdybys nevěděl jak origo čidla vypadaj, nepoznáš že sou tam jiný...  | to zvyraznene je podstatne a hlavne, origo taky funguje a myslim, ze nahradit renault renaultem je v 99% pripadu lepsi, ale je to tvoje vec, asi jsem holt degenerovany svou snahou auto dostat do top stavu... |
Chlapi sem rád že jste se do toho pustili s takovou vervou, ale mohli byste se zaměřit na můj problém a vaše tahanice vyřěšit pak? Díky _________________ Student Maverick |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 14.01.09 14:51 Předmět: |
|
|
VoznakJ napsal: | Chlapi sem rád že jste se do toho pustili s takovou vervou, ale mohli byste se zaměřit na můj problém a vaše tahanice vyřěšit pak? Díky | moje rada zni: zajed na nejake vrakoviste pobliz, nebo si tady projdi inzeraty, pokud mas auto jako mazla, ne jen jako delnika, klidne zajed do nejblizsiho renaultu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.01.09 19:04 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | moje rada zni: zajed na nejake vrakoviste pobliz, nebo si tady projdi inzeraty, pokud mas auto jako mazla, ne jen jako delnika, klidne zajed do nejblizsiho renaultu :wink: |
Pan ma asi penez nazbyt 600 umim utratil teda lip  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 14.01.09 19:16 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Dunga napsal: | moje rada zni: zajed na nejake vrakoviste pobliz, nebo si tady projdi inzeraty, pokud mas auto jako mazla, ne jen jako delnika, klidne zajed do nejblizsiho renaultu :wink: |
Pan ma asi penez nazbyt 600 umim utratil teda lip  | nazbyt ne, ale nedostatkem netrpim a 600 me nezabije a kdyz me to pak prezije, proc ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 14.01.09 19:24 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | za 600 koupímcelé auto, moc smích | no vidis, tak mu to za 300 muzes prodat a tim se dostat k variante cislo 2., kterou jsem zminil, oba budete spokojeni, cawba si pujde pohonit, pze nebude mit proc do me rypnout a tak budou spokojeni uplne vsichni |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|