Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 09.01.09 15:09 Předmět: |
|
|
To mas dobry no ja zase dnes rano zapnul mlhovky predni i zadni a kontrolky na palubce nic tak vylezu mrknu na ne a vsechny 4 normalne sli tak si rikam kaslu na to a jedu no a po trech km najednou blik 1 a hned blik 2 kontrolka tak asi v tom 15 stupnovem mraze trvalo nez dosel povel od mlhovek ke kontrolkam co zacalo mrznout tak mi to dela i kontrolka vyhrivani zadniho skla ale ta se vzdycky zhruba do 1 min. rozne no stejne to v takovem mrazu to rozmrazovani absolutne nestiha dnes to vubec neroztalo ani po 15km ale slo to alespon krasne seskrabnout  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 09.01.09 15:19 Předmět: |
|
|
Mě právě hned po zapnutí kontrolky svítily  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 09.01.09 17:21 Předmět: |
|
|
kody napsal: | To mas dobry no ja zase dnes rano zapnul mlhovky predni i zadni a kontrolky na palubce nic tak vylezu mrknu na ne a vsechny 4 normalne sli tak si rikam kaslu na to a jedu no a po trech km najednou blik 1 a hned blik 2 kontrolka tak asi v tom 15 stupnovem mraze trvalo nez dosel povel od mlhovek ke kontrolkam co zacalo mrznout tak mi to dela i kontrolka vyhrivani zadniho skla ale ta se vzdycky zhruba do 1 min. rozne no stejne to v takovem mrazu to rozmrazovani absolutne nestiha dnes to vubec neroztalo ani po 15km ale slo to alespon krasne seskrabnout  | No to víš když je to vlákno v té žárovce zmrzlé na -10 stupňů tak než se vlákno nažhaví aby svítila tak to trvá,  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
macva

Založen: 11.11.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 06.02.09 18:48 Předmět: zadní mlhovky |
|
|
Děkuji všem,co se podíleli na radě,jak znovu zprovoznit zadní mlhovku.Kdo tvrdil,že jsou přelomené dráty u víka kufru,tak měl pravdu.Ano rozdělal jsem kryt uložení drátů a všechny čtyři přelomené pěkně vejpůl.Vše jsem zprovoznil a maká jak zadní mlhovka,tak dálkové otvírání kufru.Všem ještě jedenou děkuji za projevenou snahu pomoci a poradit. Díky,díky,díky. macva _________________ Renault 19 1,8 RT 1721cm3 PH 2 Chamade r.1992 http://macva.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 06.02.09 19:07 Předmět: |
|
|
a to si nam nechtel verit  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
macva

Založen: 11.11.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 07.02.09 19:42 Předmět: macva |
|
|
Ale jo chtěl,ale nepředpokládal jsem,že by to toto mohlo být.Byli pěkně schované vzadu a ani nebyli vidět. Natož že byli přelomené všechny čtyři. macva _________________ Renault 19 1,8 RT 1721cm3 PH 2 Chamade r.1992 http://macva.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 22.10.10 16:14 Předmět: |
|
|
Zdravím, dnes jsem špekuloval nad tažným na R19 u kámoše. Nesvítí mu zadní mlhovka, není nejspíše zapojená. Otázka je, kdy ji zapojit, když mlhovka je v zadním panelu na 5. dveřích. Má taky Ph2. Neřešil to někdo?Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 22.10.10 17:29 Předmět: |
|
|
jestli si to dobře pamatuju tak ten kabel pro mlhovku jde ve stejném svazku jak pro zadní světla tak že mám pocit že jsem to napojoval u světel _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 22.10.10 17:34 Předmět: |
|
|
Zdar, na každém konektoru je 5 pinů, kabel mlhovky je docela silný bílý a černý kabel, ale na konektoru zadních světel jsem ho nenašel. Přece ale není možné, že se to musí napojovat tak složitě přes svazek vedoucí ze střechy.
No pokud je to takhle:1x kostra,1x směrovka,1xbrzda,1xzadní světlo a 1x zpátečka, tak logicky na konektoru světla nic pro zadní mlhovku nebude.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.10.10 17:45 Předmět: |
|
|
u ph2 u světla neni ..spíš ho najdeš na PZ sloupku je tam napojena eletrika do dveří _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 22.10.10 17:51 Předmět: |
|
|
To Alois: ako vidím podľa avataru tak máš čalamádu a kabeláž pre zadné hmlovky idú cez ten zväzok čo si v minulom príspevku opravoval - cez ten čo si mal prelomený dva na centrál a dva na hmlovky. U 5+3 dverka by to malo viest buď tak nejako podobne, alebo cez dosadacie kontakty pri zámku kufru - ak ich tam ovšem máš. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov
Naposledy upravil Slavo dne 22.10.10 18:31, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 22.10.10 18:20 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | u ph2 u světla neni ..spíš ho najdeš na PZ sloupku je tam napojena eletrika do dveří |
Dík, to jsem si myslel, tak je jasný, proč to v DE nezapojili, oni totiž nechtěli vrtat do toho přechodu, tak to je holt špatný. Kámoš bude muset na technickou a jestli vytáhnou zkoušečku vleku, tak je to..., nebo to jde nějak vyřešit? On to stejně nepoužívá, jen ta technická.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.10.10 18:33 Předmět: |
|
|
tam stači to napojit ale ted nevim jestly se tam dostaneš bez oddělani čalouněnni .. koukal sem na to na autě když sem ho porcoval takže tapice a plasty sem neřešil ale neni to tak hrozny se tam dostat a natahnout draty dozadu _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 22.10.10 18:39 Předmět: |
|
|
Alios napsal: | Zdar, na každém konektoru je 5 pinů, kabel mlhovky je docela silný bílý a černý kabel, ale na konektoru zadních světel jsem ho nenašel. Přece ale není možné, že se to musí napojovat tak složitě přes svazek vedoucí ze střechy.
No pokud je to takhle:1x kostra,1x směrovka,1xbrzda,1xzadní světlo a 1x zpátečka, tak logicky na konektoru světla nic pro zadní mlhovku nebude.  |
ja nemyslel přimo na konektoru ale na tom svazku,ale u chamade teda nevím jak to je _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 22.10.10 19:41 Předmět: |
|
|
chamada to má cez ten zvazok na veku kufra - u vzpery, tadial vedie a napojene je to vo zvazku el. zadných svetiel a odbocka je pod kobercom na pravom zadnom blatniku z vnutra, vedie asi tak cm dva od tesnenia zadných pravých dverí. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|