Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hirens Anonymní
|
Zaslal: 22.10.07 06:10 Předmět: Opravny - servis |
|
|
Zdarec Lidi. Zajímá mě jestli máte někdo pro svoje auta speciální místo, kam jezdíte na servis. Hlavně v Brně, nebo okolí. Jestli by někdo doporučil. Vím že ste tady z celé republiky a že by to mohlo zajímat každýho z vás, kam kdo jezdí. Třeba si povyměňovat názory. ;) Případně kde se dají koupit náhradní díly. atd...
Už pár věcí sice maličkostí jsem totiž sháněl marně, tak jsem musel nahrazovat ze škodovky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 22.10.07 06:28 Předmět: Re: Opravny - servis |
|
|
hirens napsal: | Zdarec Lidi. Zajímá mě jestli máte někdo pro svoje auta speciální místo, kam jezdíte na servis. Hlavně v Brně, nebo okolí. Jestli by někdo doporučil. Vím že ste tady z celé republiky a že by to mohlo zajímat každýho z vás, kam kdo jezdí. Třeba si povyměňovat názory. ;) Případně kde se dají koupit náhradní díly. atd...
Už pár věcí sice maličkostí jsem totiž sháněl marně, tak jsem musel nahrazovat ze škodovky. |
Auta si dělám pokud možno sám, nikomu jinýmu nevěřím! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.10.07 07:30 Předmět: Re: Opravny - servis |
|
|
hirens napsal: | Zdarec Lidi. Zajímá mě jestli máte někdo pro svoje auta speciální místo, kam jezdíte na servis. Hlavně v Brně, nebo okolí. Jestli by někdo doporučil. Vím že ste tady z celé republiky a že by to mohlo zajímat každýho z vás, kam kdo jezdí. Třeba si povyměňovat názory. ;) Případně kde se dají koupit náhradní díly. atd...
no tak ja jsem z brna nakupuju dily v J+B a jezdim za jednim chlapikem co je schopnej opravit snad vsechno kdyztak pisni sz dam kontakt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 22.10.07 10:18 Předmět: Re: Opravny - servis |
|
|
Marv napsal: | hirens napsal: | Zdarec Lidi. Zajímá mě jestli máte někdo pro svoje auta speciální místo, kam jezdíte na servis. Hlavně v Brně, nebo okolí. Jestli by někdo doporučil. Vím že ste tady z celé republiky a že by to mohlo zajímat každýho z vás, kam kdo jezdí. Třeba si povyměňovat názory. ;) Případně kde se dají koupit náhradní díly. atd...
jj jak s ženskejma, taky sám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 22.10.07 10:20 Předmět: Re: Opravny - servis |
|
|
rumcajs napsal: | Marv napsal: | hirens napsal: | Zdarec Lidi. Zajímá mě jestli máte někdo pro svoje auta speciální místo, kam jezdíte na servis. Hlavně v Brně, nebo okolí. Jestli by někdo doporučil. Vím že ste tady z celé republiky a že by to mohlo zajímat každýho z vás, kam kdo jezdí. Třeba si povyměňovat názory. ;) Případně kde se dají koupit náhradní díly. atd...
jj jak s ženskejma, taky sám  |
No a tak teda zase v tomto případě bych byl i pro vícero lidí. Nejsem zkrblík, rád se podělím!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 22.10.07 10:24 Předmět: Re: Opravny - servis |
|
|
Boris napsal: | Marv napsal: |
No a tak teda zase v tomto případě bych byl i pro vícero lidí. Nejsem zkrblík, rád se podělím!  |
To bych chtěl vidět
 |
To by ses divil hochu, pořád lákám Lucu na swingers,no ale zatím bez úspěšně!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

|
Zaslal: 22.10.07 10:27 Předmět: Re: Opravny - servis |
|
|
Boris napsal: | Marv napsal: |
To by ses divil hochu, pořád lákám Lucu na swingers,no ale zatím bez úspěšně!  |
 |
Zavři si tu pusu,nebo ti tam vletí moucha, nedej bože nějakej Bizon!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 22.10.07 10:28 Předmět: |
|
|
to by měl hned plnou hubu....  _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 22.10.07 14:11 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | to by měl hned plnou hubu....  | tj, zvlast kdyz je tu vseobecne znamo, ze marv je ve strehu neustale  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 22.10.07 14:34 Předmět: Re: Opravny - servis |
|
|
Už pár věcí sice maličkostí jsem totiž sháněl marně, tak jsem musel nahrazovat ze škodovky. | no podle toho co je potreba??? kdyz mam cas tak delam ve firme specializovany na rendliky...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.10.07 15:01 Předmět: |
|
|
jo ale kdyz ti reknu at me neco udelas tak se na to vybodnes!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 22.10.07 15:02 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | jo ale kdyz ti reknu at me neco udelas tak se na to vybodnes!!  | spinace uz mit budes ty na tebe cekaj doma a ta naprava az bude cas.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milan.nink Anonymní
|
Zaslal: 15.12.07 20:55 Předmět: |
|