Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 04.01.09 14:10 Předmět: |
|
|
Proč by ti to mělo zku*vit motor ???? Četl jsi jak to dělá ? S motorem to nemá nic společnýho. Já než bych měnil radiátor tak bych napřed tohle zkusil, ale né kyselinou ale rozpouštědlem vodního kamene. Ten se prodává v každé drogerii buď pro pračky a nebo pro várné konvice. Po aplikaci pořádně propláchnout čistou vodou, pak teprve zapojit z5 hadice radiátoru. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scenic10
Založen: 7.3.2008 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Litovel
|
Zaslal: 04.01.09 14:35 Předmět: |
|
|
Proč by to mělo kurvit motor ,když to děláš pouze přes hadice který odpojíš a ty vedou jenom do toho radiátoru.Potom to propláchneš voudou tak nevím co na tom má vliv nějakej motor to je pičovina co tady píšeš.To raději udělám takhle než to celý rozdělávat.A co jsem to kde komu dělal tak to vždy fungovalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 04.01.09 17:50 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Proč by ti to mělo zku*vit motor ???? Četl jsi jak to dělá ? S motorem to nemá nic společnýho. Já než bych měnil radiátor tak bych napřed tohle zkusil, ale né kyselinou ale rozpouštědlem vodního kamene. Ten se prodává v každé drogerii buď pro pračky a nebo pro várné konvice. Po aplikaci pořádně propláchnout čistou vodou, pak teprve zapojit z5 hadice radiátoru. |
a nebo kyselinou citronovou ta je jeste levnejsi a je obsazena v tech pripravcich _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 04.01.09 21:05 Předmět: |
|
|
jo to je sice pavda, ale jelikoz kyseliny rozleptavaji, a narusuji na molekularni bazi takrka vse co snimi prijde do styku. takze jetli to odstrani vodni kamen a usazeniny rzi... tak to taky mezi tim odstranovanim narusti taky hladky povrch tech trubek a tudiz se tam bude opetovne usazovat ten kal a rez a to rychleji... . takze vyplachujte a vyplachujte a vyplachujte.... ale ti chytrejsi to rovnou vymeni a maj pokoj a nemusi se trepat na dalsi vyplachy... a taky si schvalne spocitejte straceny cas vyplachama a porovnejte s vymenou... " zas tak hrozny to neni"... ale kdo chce kam pomozmemu tam  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scenic10
|
Zaslal: 05.01.09 21:14 Předmět: |
|
|
Já už to tady vzdávám někomumu něco radit.Tady slyším názory jiných ,každý má právo na svůj názor ,ale tohle už nedám.Chladiče bývají vyrobeny většinou z mědi a slitiny hliníku.Měd ta vydrží strašně moc ten hliník o něco míň.Ale tohle je snad nějvětší blud co jsem slyšel.Jestě za mnou nepřišel nikdo komu jsem to dělal,že mu to zase nejde.A to mě hřeje víc ,než tady ty rejpaly.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 05.01.09 21:57 Předmět: |
|
|
nebylo to mysleny na tu kyselinu citronovou, ale na tu solnou ona je totiz trosicku silnejsi bordel... a taky sam pises, ze hrozi poskozeni, nechci videt ten vymenik po takovym tretim proplachu az to jednou praskne na nohy to bude koupanicko
a jak jsem jiz psal nova vec je nova vec... latat ut starou se moc nevyplati
porad jsem v uvedomeni, ze se ti jedna o pomoc ostatnim, ale kazdej nema tolik zkusenosti jako ty, jak zachazet s kyselinami.. vono staci, kdyz se toho jenom nekdo nadejcha....
a ta vymena je preci jenom mensi risk... a stoji za to...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grunt

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1199 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava - Polná
|
Zaslal: 01.02.09 11:51 Předmět: |
|
|
dam to sem nevim kam s tim... tohle mi prislo na dotaz k radiatoru za 750 na aukru: Dobrý večer, díl je dodáván pod referenčním číslem Renault 7701204680, 7701034551 a 7701033457. Výrobce se v jednotlivých dodávkách liší (Ordonez, Nissens,...). Na zboží je vystaven daňový doklad od plátce DPH, standartní záruka je samozřejmostí.
mam ho vzit nebo radsi valeo?? _________________ Renault 19 16v PH1 (pripraven na GO)
SEAT Toledo 1.9 Tdi 66kw 1,5Kc/km
http://grunt.rajce.idnes.cz/
http://www.wreckedexotics.com/newphotos/bad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 01.02.09 12:27 Předmět: |
|
|
Já mám ten levnej radiátor za 748,- a zatim si neztěžuju. Topít to pořádně a to je hlavní. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grunt

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1199 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava - Polná
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 08.02.09 13:53 Předmět: |
|
|
ve skutečnosti je úplně na nic...kór o 16v je tam velký kulový... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miko
Založen: 10.12.2008 Příspěvky: 21 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 18.02.09 23:16 Předmět: |
|
|
Tak jsem taky řešil slabý výkon topení a po přečtení tohoto fóra jsem to zkusil s tou kyselinou solnou. Sice jsem to psichicky nevydržel a nenechal jsem ji ve výměníku doporučované až 3 hod, ale jen asi 2 hod. (Ono to byl docela děsivý pohled, jak se z toho kouřilo...). Ale i tak to pomohlo náramně až jsem se divil. Nebylo třeba nic vymontovávat, bylo to levné a konečně je TEPLO!!!
díky za rady, Scenic10. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scenic10
|
Zaslal: 19.02.09 17:37 Předmět: |
|
|
Miko přeji hodně tepla a ať ti topí k tvé spokojenosti.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin13
Založen: 10.12.2008 Příspěvky: 42 Bydliště - POVINNÉ *: MALĚ BOROVÉ
|
Zaslal: 10.04.09 14:24 Předmět: |
|
|
Zdravím. Čítam Vaše názory, a mne to tiež moc nehreje. Napadlo ma, čo tak Calgon vliať do vody, a nechať tak trebárs týždeň, čo by to spravilo ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 24.10.09 14:44 Předmět: |
|
|
tak ahoj všem muj problem je tež v topení nebo nevím kde jednou sem i stalo že sem měl prdlou hadicu a vytekla mi všecka kapalina no tak se ptám jestli to muže být zavzdušněný sem tam dolil jen destilku nopro zatím tak mi kdyžtak poradte jestli to mám ovzdušnit či ne či je něco jiného v nepořádku a tak trošku to topí ale je to nic moc:-)ale ruku na tom v poho udržím :-)díky za rady a sem tak trošku laik díky :-)všem _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|