Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mr.Voza

Založen: 7.2.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Chrudim
|
Zaslal: 30.12.08 11:02 Předmět: |
|
|
mckoci: Super... jses z Pardubic... to je kousek od Chrudimi... kdybych se teda rozhodnul delat i radiator, tak bych se ti asi ozval... do toho servisu, kde me nalili do chladice to svinstvo, ktery me to ucpalo uz se me to davat nechce... dik za nabidku... zrovna jsem premejslel o tom, ze bych sem hodil dotazek, kdo by me to za nejakej peniz prehodil a ono to prislo samo
vasek.barta: Co jsou mrazovky? To jsou nejaky ty protimrazovy pojistky? Ty jsou nekde na hlave motoru, ne? Jestli jo, tak tech bych se asi nebal. Hlava je asi pred rokem a ctvrt generalkovana, pac u toho synovcovi (kdyz to mel jeste on) rupnul rozvodak a pokal se motor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 30.12.08 13:01 Předmět: |
|
|
Mr.Voza napsal: | vasek.barta: Co jsou mrazovky? To jsou nejaky ty protimrazovy pojistky? Ty jsou nekde na hlave motoru, ne? Jestli jo, tak tech bych se asi nebal. Hlava je asi pred rokem a ctvrt generalkovana, pac u toho synovcovi (kdyz to mel jeste on) rupnul rozvodak a pokal se motor. | jsou na bloku motoru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Voza

|
Zaslal: 30.12.08 17:05 Předmět: |
|
|
A ty mrazovky by se pak daj nejak vymenit? Je to velkej problem? A drahej? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Voza

|
Zaslal: 30.12.08 17:38 Předmět: |
|
|
mckoci napsal: | staci se domluvit a ja bych se do toho klidne pustil...za nejakou rozumnou cenu  |
Zvladnul bys pri ty prilezitosti i vymenu mrazovek, kdyby se to po tom mym pokusu s rozpoustedlem nahodou vys.ralo, jak pise vasek.barta? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PetrStone
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 15 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 30.12.08 18:22 Předmět: |
|
|
Tak, ježišek mi naježil novej radiátor,takže převčírem jsem se jal ho měnit. Už pár lahůdek jsem na svým Renaultu dělal a tahle je jedna z nejvydařenějších....Takže nejprve vypustit chladící kapalinu. Když pominu že ta šunka nemá žádnej vypouštěcí šroub, nebyl to zas takovej problém.Pak vytáhnout ty hadice z radiátoru,který ústěj jak jinak než za motorem,kde neni místo.Vykloubená ruka, hromada trpělivosti a dlouhej šroubovák to zmákly No a pak ta palubka. Já myslel že to rošlapu.Komplet celou palubku očesat a vykuchat,pak ji povolit a myslel jsem že půjde nějak vyndat,ale ona je celá protkaná kabeláží,která je do ní všelijak upnutá, takže jsem to po chvíli vzdal a jen tak jsem ji nadzvednul a celý to topení jsem z pod ní tak napůl vysoukal a z něj jsem vyďoubal ten starej radiátor. Byl aspoň o kilo těžší než ten novej a když jsem ho naklonil,teklo z něj hnědý bahno.Pozor,když se ten radiátor vytahuje,je tam zajištěnej plastovejma packama a mně se povedlo i se vší opatrností jednu ulomit.Pak ten novej radiátor tam šel taky dost těžce nasoukat. No a když je radiátor na místě,tak zase hezky všecko ustrojit. No prostě katastrofa. Kvůli takový kravině rozvrtaná půlka auta...Ale budiž, výsledek se dostavil - topí to  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasek.barta

Založen: 19.6.2008 Příspěvky: 372 Bydliště - POVINNÉ *: Světlá nad Sázavou
|
Zaslal: 30.12.08 18:27 Předmět: |
|
|
Přesně jak říkaš, me jeste voda no spiš bahno z radiatoru vyteklo na koberec, to uz me dorazilo. Prostě vo.rd _________________ http://cabro.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 30.12.08 18:33 Předmět: |
|
|
Jo a opomněl jsem to,že když jsem vytáhl ten radiátor,vysypala se mi do auta hromada páchnoucí směsi rozloženýho lisí a chcíplýho hmyzu Aspoň už vim,co to tak ukrutně smrdělo,když jsem pustil ventilátor...  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasek.barta

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 30.12.08 19:17 Předmět: |
|
|
panove, tak jen abych byl "IN" tak si ho zitra taky vymenim... kdyz uz je to dnesni modou a standardem... o to teplo mi ani tak moc nejde, kdyz tu mam porad okolo 15 nad nulou... , ale jak povidam, abych nezaostaval  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasek.barta

|
Zaslal: 30.12.08 19:27 Předmět: |
|
|
No tak pak dej vedet jak to dopadlo, ja to jednou menil na 19 A UZ NIKDY VIC. Koupil jsem si clio na zimu a taky spatne topi ale nemam dost odvahy se do toho pustit tak asi budu jezdit v bunde. _________________ http://cabro.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 30.12.08 19:33 Předmět: |
|
|
vyhřívaný potahy za 200 to jistí...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasek.barta

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 30.12.08 20:09 Předmět: |
|
|
Mě to sice docela dobře topí, v bundě jezdím i tak na kratší štreky, nic mi nesmrdí, ale topím asi zbytečně...pač mi táhne od ruční brzdy...ještě jsme to negoumal  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|